Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 квітень 2022 - 12:36
Це я так недавно відкрила для себе Дзіндзьо, точніше Михайла Хому. От те, що співає Дзіндзьо - не моя музика, а, виявляється, у нього розкішний голос, від гімну в його виконанні чи "Пазлів" з Пономарьовим серце тремтить.
Молитва за Україну як тобі? Такий щем у серці ще до активної фази, а зараз взагалі. Гімн у його виконанні люблю найбільше - респект, і так тепер особисто відношусь до нього як до співака зовсім не так як раніше.
Відредаговано Kalinna, 18 квітень 2022 - 12:42.
Kalinna
-
-
Опубліковано 18 квітень 2022 - 12:40
Не знаю де краще поділитись:
#потреба
«Полтавський батальйон небайдужих» шукає волонтерів, які зможуть на давальницькій сировині спекти вдома паски. Кому скільки під силу.
Паски потрібно виготовити до вівторка—четверга.
Відредаговано Kalinna, 18 квітень 2022 - 12:40.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 18 квітень 2022 - 13:22
Це я так недавно відкрила для себе Дзіндзьо, точніше Михайла Хому. От те, що співає Дзіндзьо - не моя музика, а, виявляється, у нього розкішний голос, від гімну в його виконанні чи "Пазлів" з Пономарьовим серце тремтить.
DZIDZIO
Де ви там букву Н побачили?
Аж цікаво, як ви то кажете)))
Опубліковано 18 квітень 2022 - 13:26
Сьогодні у Пономарьова, Хоми, Тополі і ще трьох вийшла ще пісня.
З гумором, але я все одно зі сльозами слухала. Послухайте.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 13:29
І ще. Всі шукають свою нішу. Я не фанат Полякової, але навіть у її "шльопках" чутно сильний голос. А якщо поцікавитися ще, то вона і до "шльопок" співала, тільки от її романтичні пісеньки нікому не потрібні були.
З Дзідзьо та ж картина.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 14:32
DZIDZIO
Літера Z нікого не бентежить?
На мене на днях "напали" жіночки зі Львову, що я ношу кросівки з символікою окупанта. Насправді, то N (New Balance). Я й не помічала, що якщо повернути взуття, то виглядає як Z.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:06
Те, що співаки і співачки, які мають нереально глибокі і круті голоси, співали і співають треш, що не налазить на голову, говорить про те, що є попит. Такий попит, в свою чергу, говорить про глобальне отупіння. Сюди ж і програми в стилі Холостяка і тд (шо там ще є? Я не дивлюся ТБ вже років з 10) Це проблема не лише України. І її вирішення потребує часу. Дай бог, щоб ми вже були на правильному шляху.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:11
Чи є смак та уподобання вродженними якостями ? Чи вони формуються з часом ? А може їх формують ?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:19
DZIDZIO
Аж мені самій смішно стало)))) я ж не фанатка, вголос його ім'я навіть не вимовляла навіть), якщо десь чула від когось, то от так "почула" якийсь набір звуків, а читала значить...ну якось так читала)))
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:26
Чи є смак та уподобання вродженними якостями ? Чи вони формуються з часом ? А може їх формують ?
Я думаю, частково вроджені, але набагато більше сформовані. Все залежить від інтелектуального рівня. І від оточення.
Завжди важко бути білою вороною)
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:35
Те, що співаки і співачки, які мають нереально глибокі і круті голоси, співали і співають треш, що не налазить на голову, говорить про те, що є попит. Такий попит, в свою чергу, говорить про глобальне отупіння. Сюди ж і програми в стилі Холостяка і тд (шо там ще є? Я не дивлюся ТБ вже років з 10) Це проблема не лише України. І її вирішення потребує часу. Дай бог, щоб ми вже були на правильному шляху.
я вас аж заповажала
Опубліковано 18 квітень 2022 - 15:49
я вас аж заповажала
Навіть не знаю, як відреагувати) але дякую
Опубліковано 18 квітень 2022 - 17:27
Опубліковано 18 квітень 2022 - 19:34
Дівчата, терміново! Полтавці просять допомогти ЗСУ, дуже терміново.
Тільки 2 дні - вівторок-середа - 19-20 квітня
Потрібно сплести сітку.
Матеріали є, потрібні руки!
ОЦЕВУМ о 10:00
Хто має можливість, відгукніться будь ласка
Контакт 050 811 3298 Марина
Відредаговано mitera, 18 квітень 2022 - 19:35.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 19:53
Якщо є бажаючі служити в ЗСУ, пишіть в приватні. Можливість контракту лише на час війни або довгостроково.
Не передова
Мрія
-
-
Опубліковано 18 квітень 2022 - 20:53
Сьогодні у Пономарьова, Хоми, Тополі і ще трьох вийшла ще пісня.
З гумором, але я все одно зі сльозами слухала. Послухайте.
Послухала. Для мене на один раз.
Ну і Кошовий, Ткач- чи й не співаки, куди ж без них, морди противні, особливо у лисого.
Тополя приємніший і симпатичніший.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 21:58
В мене в плейлисті була лише zivert, а так в основному іноземні виконавці. видалила його повністю, треба щось нове, з української естради я навіть не знаю. Не Степана Гігу ж додавати). я ще музику не слухаю, рано. на ютубі інтерв'ю слухаю, бо в мене преміум і там можна скачати, а потім слухати без інтернету.
Відредаговано Амброзия, 18 квітень 2022 - 21:57.
Kalinna
-
-
Опубліковано 18 квітень 2022 - 22:29
У мене в плей-листі найбільше пісень Сергія Файфури, Kozak System, інші - вибіркові твори.
Опубліковано 18 квітень 2022 - 23:03
Послухала. Для мене на один раз.
Ну і Кошовий, Ткач- чи й не співаки, куди ж без них, морди противні, особливо у лисого.
Тополя приємніший і симпатичніший.
погоджусь про ткача і кошового. Але пісня нічо так, а от Поляковой без картинки не вразила сама пісня, після першого приспіву взагалі слів не розбрати.
Найбільше з нових «воєннх» мені подобається Brainstorm Моя пісня (єдина, що на повторі слухається в мене) і Hardkiss Як ти.
Відредаговано Alice_88, 18 квітень 2022 - 23:05.
Мрія
-
-
Опубліковано 19 квітень 2022 - 06:53
погоджусь про ткача і кошового. Але пісня нічо так, а от Поляковой без картинки не вразила сама пісня, після першого приспіву взагалі слів не розбрати.
Найбільше з нових «воєннх» мені подобається Brainstorm Моя пісня (єдина, що на повторі слухається в мене) і Hardkiss Як ти.
Згодна, пісні класні. Але про калину Хливнюка мені і досі не приїлася, вона для мене номер один.
Я недавно вперше за весь час війни ввімкнула радіо, натрапила на радіо Байрактар. То тепер іноді слухаю українські патріотичні пісні, сучасні або в сучасній обробці, підзаряджаюся бойовим духом. Навіть не думала, що їх у нас така кількість, і в основній масі хороші.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|