Переживаємо зубки
Розпочатий з Sana, 09 кві 2009 09:21
2333 відповідей у цій темі
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 12 травень 2018 - 17:17
Ура!!!у нас перший зуб у синочка(хоча він і менший з двійні) скорегований вік у нас 5,5 місяців! Після неділі температури, конюктивиту, сильного кашлю і приступів задухи вночі сьогодні під час широкої посмішки внизу побачили зуб)))
Відредаговано nana, 12 травень 2018 - 18:38.
Опубліковано 12 травень 2018 - 23:04
Може, і в нас зуби... Мене ці болячки вже замучили.( У старшої зуби зовсім непомітно самі по собі вилізли.
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 13 травень 2018 - 03:57
Може, і в нас зуби... Мене ці болячки вже замучили.( У старшої зуби зовсім непомітно самі по собі вилізли.
І у мого повилазили самі,як гриби,а тут кулаки в роті,ниття,куча слюни...
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 13 травень 2018 - 06:23
За старшим я и не знала что такое зубы. За младшей без дентокида не обходимся , в период формирования и прорезывания.
Опубліковано 13 травень 2018 - 08:01
За старшим я и не знала что такое зубы. За младшей без дентокида не обходимся , в период формирования и прорезывания.
А допомагає?
Опубліковано 13 травень 2018 - 09:19
А допомагає?
Мне за обоими детьми облегчал прорезывание
Опубліковано 13 травень 2018 - 09:21
А допомагає?
Моим обоим помогал. С ним заметно легче было
Відредаговано mitera, 13 травень 2018 - 14:25.
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 13 травень 2018 - 09:31
А допомагає?
Всегда давала только на ночь, то спокойнее спалось
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 13 травень 2018 - 11:47
Дентокид очень хорошо помогает, гораздо лучше всяких гелей для дёсен, я давала систематически в период прорезывания зубов, и средней и младшему.
А вообще, так "удобно" было, всякие негоразды на зубы спихивать))
теперь все зубы давно выросли, и мой главный враг стал "кризис трёх лет" только он теперь во всем виноват, точно-точно)
а у средней - кризис 7 лет
а у старшей - переходный возраст
о-па, и я не при делах
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 травень 2018 - 23:01
І у мого повилазили самі,як гриби,а тут кулаки в роті,ниття,куча слюни...
Вам просто пощастило! У старшого кожен зуб вистражданий, у меншого - повторення мати навчання))
Ура!!!у нас перший зуб у синочка(хоча він і менший з двійні) скорегований вік у нас 5,5 місяців! Після неділі температури, конюктивиту, сильного кашлю і приступів задухи вночі сьогодні під час широкої посмішки внизу побачили зуб)))
Вітаю!
Опубліковано 03 червень 2018 - 09:46
уже з першим зубом) всього-навсього 1,5 міс. безкінечного насморку. другий зуб на підході...
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 03 червень 2018 - 10:41
уже з першим зубом) всього-навсього 1,5 міс. безкінечного насморку. другий зуб на підході...
Вітаю,нарешті,нехай інші зуби будуть не такими вредними)
У нас другий на днях уже проклюнеться,бачу вже його)
Опубліковано 03 червень 2018 - 15:49
нехай інші зуби будуть не такими вредними
педіатр "порадувала", сказавши, якщо перші так лізуть, скоріш за все, і інші так будуть
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 05 червень 2018 - 06:29
А какой момент самый болезненный в этом деле? У нас уже из десны вылез, можно вдохнуть?)))
Опубліковано 06 червень 2018 - 11:27
А какой момент самый болезненный в этом деле? У нас уже из десны вылез, можно вдохнуть?)))
Обычно, как проклюнулся, легчает.
Но они ж в основном попарно идут, а значит может подходить очередной и тогда дурдом по одному зубу плавно переходит в дурдом по другому.
Опубліковано 11 червень 2018 - 15:02
У сыночка уже 2 зуба, почти одновременно прорезались.
Теперь перестанет капризничать? Или это запустился непрерывный процесс роста зубов
Опубліковано 11 червень 2018 - 19:09
Теперь перестанет капризничать? Или это запустился непрерывный процесс роста зубов
У нас теж уже два. Вередуємо і зараз.
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 11 червень 2018 - 20:57
А у нас 2 вылезли, но растут. Дитя весёлая (наконец то попустило), хоть и слюнявая)
Опубліковано 15 червень 2018 - 12:30
Ураааа )))
У дочурки первый зуб прорезался!
Она спокойнее зубки переживает , нурофен правда ставила в свечах и суспензию давала и сыну и дочке
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 16 червень 2018 - 09:17
У нас теж "другий " перший зуб) у доці зуби даються важче ніж у сина,лізе другий і вдома дурдом(
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|