Выпечка
Розпочатий з jabka, 01 чер 2009 08:06
2297 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 листопад 2020 - 20:40
Девочки, вы так расзадорили своими пирогами с вишнями) у меня заморожены только вишни с косточками, как лучше поступить - разморозить и повынимать косточки ( боюсь каша получится) либо сделать с косточками (жалко зубы))), но тогда сколько размораживать по объёму стакан? Больше? Либо вообще отказаться от затеи?)
Клафуті печу прямо з мерзлими вишнями. Не дивлюсь чиз кісточками вони чи без.
І а клафуті ще чудово йде смородина.
Опубліковано 02 грудень 2020 - 10:27
Клафуті печу прямо з мерзлими вишнями. Не дивлюсь чиз кісточками вони чи без.
І а клафуті ще чудово йде смородина.
Мар'ян, а кинь посилання на клафуті - перерила всі теми, не знайшла))) А так прям захотілося)))
Опубліковано 02 грудень 2020 - 11:35
Мар'ян, а кинь посилання на клафуті - перерила всі теми, не знайшла))) А так прям захотілося)))
https://mama.pl.ua/i...5
Опубліковано 02 грудень 2020 - 12:50
https://mama.pl.ua/i...5
Я вже роблю по рецепту Клопотенка))) Майже такий же)))
Sandra Aleksandrova
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 02 грудень 2020 - 13:17
девочки, а клафути кто-то пробовал готовить в мультиварке ?
Відредаговано Sandra Aleksandrova, 02 грудень 2020 - 13:31.
Опубліковано 02 грудень 2020 - 14:36
девочки, а клафути кто-то пробовал готовить в мультиварке ?
я пробувала, не вийшло.
Опубліковано 02 грудень 2020 - 15:37
Очень выручательный рецепт. Минимум времени, максимум удовольствия
Клафути
4 яйца, 1ст. молока, 30гр растопленного слив.масла, 5 ст.л. сахара, 5 ст.л. муки, ваниль. -Все перемешать. я бросаю все в комбайн, пока оно мешается, готовлю форму - смазываю маслом и присыпаю манкой. В форму выливаю тесто, сверху кладу 600гр любых ягод. Если ягоды мороженные, то с соком вместе. И ставлю в духовку на 45 минут при 200 градусах. Все.
А сверху ягоды ничем не посыпаете?
Опубліковано 02 грудень 2020 - 16:04
А сверху ягоды ничем не посыпаете?
Готовий можна посипати цукровою пудрою.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 11 грудень 2020 - 11:22
Ще одна варіація на тему випічки з кисломолочним сиром, яку ми любимо. Нескладно, доступно, швидко: тісто-крихта, начинка - сир і яйця, як на сирник, найцікавіше - заливка із сметани і згущеного молока, та краплі шоколаду. Після застивання на холоді нарізається прекрасно. Рецепт з тих, що буду повторяти, брала його тут http://dreamfood.inf...kiy-mramor.html
Опубліковано 11 грудень 2020 - 20:23
В который раз восхищаюсь талантом Мрии фоткать.
Это ж надо так фоткать, что б фото своей выпечки были в разы краше фоток оригинала
Очень вкусно выглядит!
Умничка!
Відредаговано mitera, 11 грудень 2020 - 20:24.
Мрія
-
-
Опубліковано 11 грудень 2020 - 20:38
В который раз восхищаюсь талантом Мрии фоткать.
Это ж надо так фоткать, что б фото своей выпечки были в разы краше фоток оригинала
Очень вкусно выглядит!
Умничка!
Дяяяяякую, Мирославо!
Опубліковано 11 грудень 2020 - 21:21
Наташ, я не поняла насчёт заливки - сгущенку и сметану просто перемешать или миксером взбить ? И шоколадные капли можно использовать ?
Напиши пожалуйста, как делала ты
Відредаговано Tala, 11 грудень 2020 - 21:22.
Мрія
-
-
Опубліковано 11 грудень 2020 - 22:01
Наташ, я не поняла насчёт заливки - сгущенку и сметану просто перемешать или миксером взбить ? И шоколадные капли можно использовать ?
Напиши пожалуйста, как делала ты
Так, просто змішати. Вилити на гарячий пиріг.
Потім я розтопила шоколад (приблизно грам 30-40, більше-менше - все одно, але я наступного разу кластиму менше, бо занадто темний верх вийшов) і поробила ним каплі, а потім ножем (чи чим зручно - ложкою, бамбуковою паличкою) зробила розводи. І знову в духовку хвилин на 5.
Пиріг ніч простояв на балконі і все застигло.
Важливо! Якщо форма силіконова, то краще одразу поставити її на деко і так випікати. Бо при перенесенні пиріг відходить від стінок і туди затече сира заливка.
І пекти - не перетримати. Я трохи перетримала і у мене потріскався верх і туди теж затекла заливка, як вода у суху землю. Це вже не принциповий момент, більше естетичний.
Питай, якщо що. А, ще допишу про шоколад. Я розтоплюю його в маленькому зіп-пакетику у мікрохвильовці імпульсами з різних боків, а потім зрізаю кутик.
Опубліковано 11 грудень 2020 - 22:58
Так, просто змішати. Вилити на гарячий пиріг.
Потім я розтопила шоколад (приблизно грам 30-40, більше-менше - все одно, але я наступного разу кластиму менше, бо занадто темний верх вийшов) і поробила ним каплі, а потім ножем (чи чим зручно - ложкою, бамбуковою паличкою) зробила розводи. І знову в духовку хвилин на 5.
Пиріг ніч простояв на балконі і все застигло.
Важливо! Якщо форма силіконова, то краще одразу поставити її на деко і так випікати. Бо при перенесенні пиріг відходить від стінок і туди затече сира заливка.
І пекти - не перетримати. Я трохи перетримала і у мене потріскався верх і туди теж затекла заливка, як вода у суху землю. Це вже не принциповий момент, більше естетичний.
Питай, якщо що.
А, ще допишу про шоколад. Я розтоплюю його в маленькому зіп-пакетику у мікрохвильовці імпульсами з різних боків, а потім зрізаю кутик.
От за що люблю форум,так це за те,що завжди можна побачити/почути щось новеньке чи давно забуте стареньке.А ідей скільки різних!!!Про зіп-пакет навіть не чула(((Тепер буду знати! Дякую за ідеї і солодкі рецепти))) Обов'язково спробую.
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 12 грудень 2020 - 15:25
Ватрушка по -королевски
Маргарин 150 гр
мука 2 стакана
сахар 1 стакан
соль и сода по 0,5 ч.ложки
Начинка:
творог 400-500 гр
сахар 1 ст
яйцо 4 шт
ванилин на кончике ножа
Вот с содой немного не поняла. В рецепте она указана для теста, а в описании добавляется к начинке. Я описание не прочитала , так что добавила соду у крошку.
Приготовление.
Делаем крошку: муку и маргарин перетираем( я замороженный маргарин натерла на терке). Добавили сахар, соль и соду. Опять перетереть. Половину смеси насыпать в форму.
Начинка.
Все перемешиваем до получения однородной массы.
Вылить смесь в форму, на крошку.
Верх засыпать оставшейся крошкой.
Выпекать при температуре 200 С 30-40 минут. (зависит от духовки)
Мрія
-
-
Опубліковано 16 грудень 2020 - 09:40
Робила печений чізкейк, але нестандартним способом. Стандартний спосіб випікання - з формою у фользі, формою у формі з водою - не для мене, я лінива)) а це натрапила на спрощений, спробувала - нормально, має право бути. Випікала у звичайній роз'ємній формі при 100 градусах 3 год, і там же залишила на ніч вихолоняти. рецепт звідси https://www.koolinar...ipe/view/96413 але я робила без сметанної заливки. Через домашні яйця у мене чізкейк явно не білосніжний як у автора. Цукру можна трішки більше, 100 г не критично, але так як це десерт, то я б добавила грам 120.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 23:31
Я два раза пекла Шоколадный чизкейк по 2.5 час при 100 градусах. Очень переживала, что треснет или будет пересушеным, но получился очень вкусным.
ВитаМама
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 06 лютий 2021 - 08:44
Привет. Девочки, может кто знает рецепт сладких,мягких вкуснейших булочек, чтоб на следующий день были ещё съедобные? Буду благодарна за рецепты)
Опубліковано 12 лютий 2021 - 10:59
Пісочне печиво з м'ятою
30 гр листя м'яти (у мене була заморожена) перебити погружним блендером зі 100 гр цукру. Додати 100 гр вершкового масла кімнатної температури, 1 яйце, 0,5 чайної ложки розпушувача і 200 гр борошна.
Мені захотілося більш яскравого кольору, тому додала кілька крапель харчового барвника.
Виходить досить м'яке тісто. Можна руками формувати кульки і випікати, а можна додати трохи борошна, щоб можна було розказати тісто і вирізати його формочками, що я і зробила.
Смачного!
Опубліковано 22 лютий 2021 - 10:45
Може хтось порадить смачну випічку з гарбуза? Ніяк малій не смакує, вже що не вигадувала. Зробила десерт (печений гарбуз кубиками і цедра, сік апельсина випарені з цукром і корицею). Мені так зайшло, цитрус перебиває гарбуз, чого я і добивалась, але доця все-одно його чує))) і заліпити цукром не хочу, бо все-таки мета - корисний перекус. Але щось йде не так))
123 користувачів читають цю тему
0 учасників, 123 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|