Перехід до вмісту

Фотографія

Наши домашние животные

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3037 відповідей у цій темі

#2261 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 22 лютий 2019 - 15:41

Ищу любую живую информацию о панкреатите у собак. Чего ждать, как жить? 
Еще больше ищу представителей Royal , чтобы покупать спец корма по нормальным ценам ( Royal Canin Sensitivity control/ Low fat)

Cпасибо!

#2262 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 лютий 2019 - 16:48

Еще больше ищу представителей Royal , чтобы покупать спец корма по нормальным ценам ( Royal Canin Sensitivity control/ Low fat)

Cпасибо!

Лєна, а наче у когось з наших форумчанок чоловік займається Роял, тільки не можу згадати хто...
Ні, там Пуріна(((

#2263 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2019 - 16:52

Лєна, а наче у когось з наших форумчанок чоловік займається Роял, тільки не можу згадати хто...
Ні, там Пуріна(((

Я так понимаю, речь обо мне ) да, занимался Пуриной. Сейчас автозапчасти )) Возможно, какие-то контакты по Роялу есть. Уточню.

#2264 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2019 - 17:03

а у нас кошка пропала(

вечером была рвота,потом ушла и не вернулась..уже 4 суток.

мы так её любили,а она нас.так больно,когда привыкаешь,а потом теряешь.все равно надеемся,а вдруг вернется..

( и ребенок страдает,вспоминает её.

• mitera це подобається

#2265 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 лютий 2019 - 18:05

Я так понимаю, речь обо мне ) да, занимался Пуриной. Сейчас автозапчасти )) Возможно, какие-то контакты по Роялу есть. Уточню.

я буду очень благодарна! думаю, в ЛС лучше о деталях.

а у нас кошка пропала(

вечером была рвота,потом ушла и не вернулась..уже 4 суток.

мы так её любили,а она нас.так больно,когда привыкаешь,а потом теряешь.все равно надеемся,а вдруг вернется..

( и ребенок страдает,вспоминает её.

вы объявления разместили по району, по группам о животных? если, конечно, есть цель найти. 

#2266 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 лютий 2019 - 19:07

Cпасибо!

Лєна, я, можливо, зараз дурницю спитаю, а ще я звісно нічого не знаю про собак, і тим більше не ветеринар, але не розглядаєте харчування зі «столу», але збалансоване і дієтичне?

#2267 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2019 - 20:02

Лєна, я, можливо, зараз дурницю спитаю, а ще я звісно нічого не знаю про собак, і тим більше не ветеринар, але не розглядаєте харчування зі «столу», але збалансоване і дієтичне?

Это очень проблематично сделать, с учётом балланса белков-жиров-углеводов и нужной жирности, иначе можно только навредить. Я уж не говорю о времени, которое нужно, чтобы это всё покупать, готовить, вымерять. Да и по деньгам дешевле не будет. У Рояла хорошая линейка лечебных кормов, лучше довериться профессионалам.

#2268 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 лютий 2019 - 20:13

Это очень проблематично сделать, с учётом балланса белков-жиров-углеводов и нужной жирности, иначе можно только навредить. Я уж не говорю о времени, которое нужно, чтобы это всё покупать, готовить, вымерять. Да и по деньгам дешевле не будет. У Рояла хорошая линейка лечебных кормов, лучше довериться профессионалам.

Я ж кажу, що не спеціаліст).Просто ми підбираєм дієту для дітей, себе, а собаці не можем((( То можливо і тут так можна.
Ми прозодили «дієту» з котом, то через його привередливість у їжі прийшлося переходити на корм. Але ми обслуговуємся у ветеринара-прихильника домашньої їжі і великого противника кормів. Тому при зникненні проблеми поступово перейшли знову на збалансовану домашню їжу. Тут як з сімейним лікарем - або приймаєш сторону лікаря, або йдеш до іншого(((

#2269 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 лютий 2019 - 09:01

учитывая проблемы, пока нет. только лечебный корм. Когда снимем воспаление, надеюсь, может, подумаю. 
Но у меня и кот на корме, готовить отдельно и сбалансировано, просто нет времени и сил.
я бы и детям не готовила, если бы был сухой человеческий корм) мне проще заработать и купить, чем сутками простаивать у плиты в перерывах между работой.

Відредаговано Мама Лена, 23 лютий 2019 - 09:02.

#2270 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 лютий 2019 - 09:11

учитывая проблемы, пока нет. только лечебный корм. Когда снимем воспаление, надеюсь, может, подумаю.
Но у меня и кот на корме, готовить отдельно и сбалансировано, просто нет времени и сил.
я бы и детям не готовила, если бы был сухой человеческий корм) мне проще заработать и купить, чем сутками простаивать у плиты в перерывах между работой.

Ясно)))Для мене просто так легше, чим вишукувать корм)))
Лікуйтесь і радійте з собачкою))))

#2271 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 23 лютий 2019 - 09:32

Тому при зникненні проблеми поступово перейшли знову на збалансовану домашню їжу. 

А можно спросить, что готовите коту ?

#2272 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 лютий 2019 - 09:48

А можно спросить, что готовите коту ?

Можна)))Але цей кіт не на дієті))) то проблеми були з попереднім)))
Варю м'ясні бульйони з овочами і крупами і кисломолочні продукти - це щодня. Рибні блюда - рідко, за рекомендацією ветеринара, хоча Тімону це не подобається, дуже любить він рибку))) З круп кіт любить перловку і пшоно, але на останнє в нього розтройство, тому не практикую. Рис і гречка - не любить, тому по троху підмішую до його улюбленої перловки. М'ясо - курка, печінка. До каш додаю масло, олію. За потреби додаю вітаміни. Дуже боюся давати яйця сирі, але знаю, що треба)))
Якось так)))Котик ситий, щасливий, активний, здоров'я нормальне. А шерсть - блистить і шкіра чистіша, чим у мене))))
Треба і собі змінити харчування)))
Хочу ще додати, що макарони, хліб і все мучне не даю, та й Тімон не хоче - зі столу не тягає)))

#2273 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:28

Мій кіт не їсть нічого молочного:ні кефір, ні йогурт (сама роблю), ні сиру. Дуже рідно може полизькати сметанку. Я варю йому каші: моркву чи кабак шматочками, потім перекручену печінку з нирками і вівсяну кашу.  Інколи замінюю вівсянку рисом. Варену курку не їстиме. Сиру яловичину полюбляє, але купую не часто. Яйця не їсть ні сирі, ні варений жовток. Рибу не даю. 

#2274 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:35

Сколько не прогоняй живность с кровати, они все равно пытаются проникнуть в спальню
thumb_pre_1550910818__viber_image1.jpgthumb_pre_1550910809__viber_image2.jpgthumb_pre_1550910769__viber_image4.jpgthumb_pre_1550910790__viber_image7.jpg

#2275 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:39

От і в мене був Кубік, який не їв молочки, то коли почалися проблеми з кістками, перейшли на корм, щоб хоч так отримував кальцій, але харчування було змішане. З часом він почав пити кефір, тому наладилося.Зараз Тімон їсть з задоволенням курку, але не шлунки і всякі там додаткові органи. Варю шматочками, можу збивати блендером)))) Хоча печінка теж у нього в пріорітеті. Сире м'ясо не даю - все проварюю, так як і сиру рибу.

#2276 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:45

Сколько не прогоняй живность с кровати, они все равно пытаются проникнуть в спальню

А зачем прогонять?))) это же для них самый кайф)

От і в мене був Кубік, який не їв молочки, то коли почалися проблеми з кістками, перейшли на корм, щоб хоч так отримував кальцій, але харчування було змішане. З часом він почав пити кефір, тому наладилося.Зараз Тімон їсть з задоволенням курку, але не шлунки і всякі там додаткові органи. Варю шматочками, можу збивати блендером)))) Хоча печінка теж у нього в пріорітеті. Сире м'ясо не даю - все проварюю, так як і сиру рибу.

Вот когда вы это всё делаете?) Я жду, когда уже годовалый ребёнок перейдёт на общий стол, чтобы не готовить уже эти маленькие супчики и рагушки. Мне кажется, я из кухни не выхожу, но кушать при этом постоянно нечего.

#2277 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:49

А зачем прогонять?))) это же для них самый кайф)

Очень много шерсти от собаки, не люблю спать с шерстью в носу, а она все время норовит под одеяло запрятаться, и покрывало не спасает. Так что моя кровать под запретом

#2278 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 лютий 2019 - 10:53

А що тут робити?))))Ось і зараз поставила варити суп нам і котові)))Бульйон вариться морква натерта на два блюда, кину заморожені овочі, крупу - все, на декілька днів готово)))А молоко стоїть скисає тим часом))))Через пару днів зварю щось інше, бо мій Тімон гурман)))) Щоб накормити моїх хлопців я витрачаю втричі більше часу, ніж вариться котові))) А тим часом я прибираю в будинку)))

#2279 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2019 - 11:06

У нас собака тоже на натуралке. Покупаю ей борщевую телятину, хорошо отвариваю. Косточки-ребрышки даю погрызть/ зубы почесать. Бульон делаю нежирный, второй или третий (от мяса зависит). Каши гречневая, рисовая, реже овсянка, иногда пшеничная или микс гречки с кукурузной/рисовой. Любит нежирный творог с кефиром 2,5%. Неплохо ест отварные и свежие овощи. Перепелиные яйца даю сырыми, куриные - отварной желток.  Ну и витамины, ежедневно. 

#2280 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 лютий 2019 - 11:10

Блин, от з яйцями засада - боюся давати сирими, а варені навіть голодним не їсть((( Сирі пробувала - то дуууже йому подобається))))

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама