Наши домашние животные
Розпочатий з Леночка, 12 вер 2010 12:13
3037 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 лютий 2019 - 14:23
Сьогодні вранці бачила твого нового члена сім’ї на прогулянці) Олега не впізнала б, якби не собакен - дуже помітна і класна порода. Ви його залишаєте собі, чи передаєте новим хазяїнам?
))))) синок)))) малюк)))) ми втрьох залишаємо, чоловік бунтує разом з котом))
Відредаговано Мама Лена, 13 лютий 2019 - 14:23.
Опубліковано 13 лютий 2019 - 14:48
А что за порода ?
Опубліковано 13 лютий 2019 - 15:00
Лєна, я, мабуть, бачила твоє повідомлення про потєряшку. Господарі так і не відізвалися?
Опубліковано 13 лютий 2019 - 23:24
А что за порода ?
фокстерьер
Лєна, я, мабуть, бачила твоє повідомлення про потєряшку. Господарі так і не відізвалися?
господарі його і ще двох собак викинули. Так що навіть, якщо і відізветься хазяйка, що його продала тим козлам, всі будуть йти лісом.
Відредаговано Мама Лена, 13 лютий 2019 - 23:39.
Опубліковано 14 лютий 2019 - 06:35
фокстерьер
господарі його і ще двох собак викинули. Так що навіть, якщо і відізветься хазяйка, що його продала тим козлам, всі будуть йти лісом.
Жах! Як можна спочатку взяти/купити тваринку, а потім вигнати... Лєна, ти молодець))))Мій би чоловік ніколи б не погодився, хоча кота він теж не хотів, а зараз виціловується з ним)))
Опубліковано 14 лютий 2019 - 08:37
Він і не погоджуєтся ще) але пройти повз собаку в нашийнику, по якій видно, що вона ну точно не вулична і у стресі, я не змогла.
Відредаговано Мама Лена, 14 лютий 2019 - 08:44.
M@R@Wa
-
Місто:Огнивка
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 14 лютий 2019 - 09:22
Він і не погоджуєтся ще) але пройти повз собаку в нашийнику, по якій видно, що вона ну точно не вулична і у стресі, я не змогла.
Какая вы молодец! Я сама вечно тащу домой всяких потеряшек с детства, а мои в шоке
Лена, просим фото в студию нового счастливого питомца!
Опубліковано 14 лютий 2019 - 09:37
Молодець, просто захоплююся! Я поки ще «недоросла» до цього. А може не зустрічала дійсно тваринку в біді. Взагалі, я дууууууже хочу собаку, але розумію, що зараз не можу взяти на себе цю відповідальність - нас постійно немає дома, а діти ще малі - вони кота забувають погодувати. А от мама моя взяла щеня з вулиці - тепер не може до нас приїхати, бо не має на кого залишити малого Тошу)))
Опубліковано 14 лютий 2019 - 09:43
фокстерьер
а як ви дізналися??
Блін, фокси ж не дешеві. Ото у людей дурні гроші....
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 14 лютий 2019 - 09:58
Возьми меня с собой, возьми, возьми, возьмиииии
Опубліковано 14 лютий 2019 - 10:02
а як ви дізналися??
Блін, фокси ж не дешеві. Ото у людей дурні гроші....
це неважко зробити у вік інтернету і маючи контакти волонтерів Украіни.
Опубліковано 14 лютий 2019 - 10:08
Приїхали на огляд)
Опубліковано 14 лютий 2019 - 10:12
Який кльовий!!!! Як назвали?
Опубліковано 14 лютий 2019 - 10:22
Який кльовий!!!! Як назвали?
його справжнє ім"я Стіч, тож вирішили не змінювати. Хоча чотири дні був Маршалом))
Опубліковано 14 лютий 2019 - 11:04
Як там мультик був? Лілу і Стіч? А тут Лєна і Стіч))))
M@R@Wa
-
Місто:Огнивка
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 14 лютий 2019 - 11:54
Красавчег!!! И умничка, смирно сидит!
А сколько ему примерно, еще не знаете?
Опубліковано 14 лютий 2019 - 12:18
Як там мультик був? Лілу і Стіч? А тут Лєна і Стіч))))
Тут і Лєна, і Олег, і Катя, і папа, і кіт, і Стіч, і рибки)))
Красавчег!!! И умничка, смирно сидит!
А сколько ему примерно, еще не знаете?
Да, многих может научить, как нужно вести себя в машине)
3-4года
Опубліковано 14 лютий 2019 - 16:47
його справжнє ім"я Стіч, тож вирішили не змінювати. Хоча чотири дні був Маршалом))
Я в ФБ підписана на зоозахисні організації,то частенько бачу їхні пости про те,що ваша сім'я допомагає в вигулі і харчуванні тварин. Це той приклад,який треба показувати дітям,щоб навчити їх бути добрими і милосердними. Віртуально жму вашу руку. Молодці. І це ж не перша тварина,яку ти врятувала. Перед цим було кошеня.)
Опубліковано 14 лютий 2019 - 16:57
Взагалі-то проблема бездомних тварин для мене болюча. Не можу дивитися, скільки їх зараз викинутих на вулицю, нікому не потрібних. А колись вони ж були чиїмись домашніми улюбленцями.
В нашій сім'ї зараз є собака і 3 кішки. Одну ( першу) ми брали в дім свідомо, в родичів малим кошеням. Всіх інших взяли з вулиці,всіх чотирьох стерилізували. Зараз це любимі, повноцінні члени сім'ї.
Опубліковано 14 лютий 2019 - 20:04
Я в ФБ підписана на зоозахисні організації,то частенько бачу їхні пости про те,що ваша сім'я допомагає в вигулі і харчуванні тварин. Це той приклад,який треба показувати дітям,щоб навчити їх бути добрими і милосердними. Віртуально жму вашу руку. Молодці. І це ж не перша тварина,яку ти врятувала. Перед цим було кошеня.)
Дякую, це те, що і вони, і я робимо із задоволенням.
Взагалі-то проблема бездомних тварин для мене болюча. Не можу дивитися, скільки їх зараз викинутих на вулицю, нікому не потрібних. А колись вони ж були чиїмись домашніми улюбленцями.
Проблема в самосвідомості і осмисленості. Такі риси виховуються десятиліттями. Хочу думати, що надія є.
Відредаговано Мама Лена, 14 лютий 2019 - 20:50.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|