Полтавський обласний перинатальний центр
Розпочатий з Vitaliya, 01 лис 2012 16:57
2509 відповідей у цій темі
Опубліковано 24 червень 2018 - 00:42
Девочки! Я сейчас на 7-ом месяце. Беременность протекает тяжело. Полгода на сохранениях, гормоны в бешеных дозах... В общем, почти все накопления ушли... Еще и муж потерял работу несколько месяцев назад. Это я к тому, что с деньгами совсем туго.
Мне по показаниям будут делать кесарево в ПЦ. Наркоз будет общий, так как проблемы со спиной.
Скажите, сколько же мне все таки надо денег на роды, примерно? Я не про благодарности, а именно о необходимых тратах. Реально ли вообще не платить взнос благотворительный? Сколько пакет на операцию кесарево будет стоить? А то мне назвали сумму 2500 грн только за медикаменты. Общий наркоз?
Помогите, пожалуйста, я очень переживаю... Крутимся как можем... Но мы живем в селе, работы нет. Если бы не сидело на шее куча пожилых родственников, которым надо помогать, муж бы уже давно был на заработках. А так.....
Не волнуйтесь, все будет хорошо! По поводу медикаментов для анастезиологу платили 2600, а по поводу благодарности - это лично Ваше желание. Ничто не требует.
Опубліковано 07 липень 2018 - 21:41
Девчоночки, доброй ночи!Меня зовут Даша, я тут новичок) Сама с области, но очень хочу рожать в ПЦ, а направление в моем РД не дают, подскажите к кому обратиться? И сколько денежки в итоге готовить?
Відредаговано darusinka, 07 липень 2018 - 21:42.
Опубліковано 07 липень 2018 - 21:48
Та нічого ви не запізнилися. Сходите домовитесь і все буде добре))) Народжувала в ПЦ. Домовлялась десь на 36 неділі .На 38 лягла на збереження. Ніяких віз і відміток в обмінці не було.
Я вибачаюся, а підскажи будь ласка, як саме ви домовлялися? Я теж дуже хочу попасти в ПЦ на роди, але не знаю як правильно це зробити, я сама не з Полтави( Всі УЗД проходила в ПЦ.
Опубліковано 08 липень 2018 - 08:19
Я вибачаюся, а підскажи будь ласка, як саме ви домовлялися? Я теж дуже хочу попасти в ПЦ на роди, але не знаю як правильно це зробити, я сама не з Полтави( Всі УЗД проходила в ПЦ.
не знаю якщо нічого не змінилось, то Елементарно. Берете номер потрібного лікаря, звоните, кажете свій термін, і домовляєтесь про зустріч. А дольше вам все розкажуть))))
Опубліковано 08 липень 2018 - 08:34
не знаю якщо нічого не змінилось, то Елементарно. Берете номер потрібного лікаря, звоните, кажете свій термін, і домовляєтесь про зустріч. А дольше вам все розкажуть))))
Дякую! Мені ось підказують одразу до Ващенко підійти. Там же потрібний благодійний внесок, начебто. Я вже не знаю кого і слухати
Відредаговано darusinka, 08 липень 2018 - 08:35.
солнышко
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 08 липень 2018 - 08:37
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 08 липень 2018 - 16:42
Я йшла без дзвінка і без знайомвств ( з мене Шкоденко-стар вистачило), прийшла , запитала чи Ващенко на місці -вона була на місці, зайшла до неї в кабінет і попросилась народжувати з нею, показала свою обмінку, розповіла ньюанси, які туди не заносяться і все. ніяких сум мені крім анестезіолога ніхто не називав, я дякувала так,як вважала за потрібне . Ніяких внесків не оплачувала. відношення було людяне, іноді портили настрій деякі зарозумілі санітарки і охоронниці перенатального, але ж я там лежала з дітьми 2 місяці, якби 5 днів, то думаю з цими людьми і не пересіклась би.
Опубліковано 08 липень 2018 - 16:47
Я йшла без дзвінка і без знайомвств ( з мене Шкоденко-стар вистачило), прийшла , запитала чи Ващенко на місці -вона була на місці, зайшла до неї в кабінет і попросилась народжувати з нею, показала свою обмінку, розповіла ньюанси, які туди не заносяться і все. ніяких сум мені крім анестезіолога ніхто не називав, я дякувала так,як вважала за потрібне . Ніяких внесків не оплачувала. відношення було людяне, іноді портили настрій деякі зарозумілі санітарки і охоронниці перенатального, але ж я там лежала з дітьми 2 місяці, якби 5 днів, то думаю з цими людьми і не пересіклась би.
Санитарки любять на нервах поиграть,тоже столкнулась с такими людьми.
Опубліковано 08 липень 2018 - 21:37
Дуже дякую за відповідь, мабуть зроблю так як ви) Ризикну) Бачу по відгуках, що вона гарний спеціаліст.
Опубліковано 08 липень 2018 - 22:34
Дуже дякую за відповідь, мабуть зроблю так як ви) Ризикну) Бачу по відгуках, що вона гарний спеціаліст.
якщо ви з района все-таки рекомендую подзвонити і домовитись про зустріч. Мені в свій час треба було в неї підписати заяву, то я раза три ходила (а живу я близько). Так і не піймала її.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 липень 2018 - 23:44
якщо ви з района все-таки рекомендую подзвонити і домовитись про зустріч. Мені в свій час треба було в неї підписати заяву, то я раза три ходила (а живу я близько). Так і не піймала її.
Це не дає гарантії - в будь-який момент її можуть викликати на пологи. ІМХО
Опубліковано 09 липень 2018 - 10:53
Номер телефона є її, вже знайшла) Дякую!
Це не дає гарантії - в будь-який момент її можуть викликати на пологи. ІМХО
Вже дізналася чи йде вона в відпустку) Мені просто по отакій спеці важко дуже, я зараз з дому не виходжу майже, бо погано стає. Як ви думаєте на 35-36 тижні то не дуже пізно буде їхати домовитися?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 09 липень 2018 - 10:55
Номер телефона є її, вже знайшла) Дякую!
Вже дізналася чи йде вона в відпустку) Мені просто по отакій спеці важко дуже, я зараз з дому не виходжу майже, бо погано стає. Як ви думаєте на 35-36 тижні то не дуже пізно буде їхати домовитися?
Саме вчасно) Удачі!
Опубліковано 09 липень 2018 - 14:59
Саме вчасно) Удачі!
Щиро дякую! Так хвилююся)
Опубліковано 11 липень 2018 - 09:51
Підкажіть, будь ласка, у Перенатальному центрі при кесарів розтині роблять епідуральну анестезію?
Опубліковано 18 липень 2018 - 08:12
Підкажіть, будь ласка, у Перенатальному центрі при кесарів розтині роблять епідуральну анестезію?
Врач анастезиолог соберёт анамнез беременности и предложит возможные варианты, если противопоказаний нет, то сделают и спино-эпидуральную анастезию. Это обговаривается с роженицей
Відредаговано Ольга*, 18 липень 2018 - 08:13.
kristinamalik
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Кристина
Опубліковано 19 липень 2018 - 21:09
Опубліковано 31 липень 2018 - 06:42
9 нед
Відредаговано Богдана, 27 січень 2020 - 19:50.
Опубліковано 31 липень 2018 - 06:53
Відредаговано Богдана, 27 січень 2020 - 19:51.
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 31 липень 2018 - 08:35
Кесарево кесареву рознь) можно поступить планово, можно экстренно, возможно будут осложнения, возможно нет, на одни препараты организм реагирует и есть реакция, другие подходят и т.д. Поэтому "внятно" точную сумму Вам вряд ли кто-то озвучит.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|