Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 квітень 2022 - 18:26
Ха, я тут жалюзі на балконі обновляю і дитині велосипед на день народження все таки купила.
До цього все вагалася - купляти-не купляти, витрачати гроші чи ні, будемо вдома чи доведеться тікати.
Зараз заспокоїлася, і маленькими кроками звикаю жити в таких умовах.
1. Повними темпами ремонт на кухні
2. Огород, птиця за графіком.
3. Та і багато чого в планах. І фіг їм мої плани посунути!!!
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 13 квітень 2022 - 18:55
А у мене знову з'явилося бажання зробити манікюр-педикюр, стрижку і пофарбувати волосся))) А ще хочеться щось купити, просто купити щоб витратити гроші, як раніше до війни)
І так, я вірю в ЗСУ, у них просто вибору іншого немає, тільки перемога!!!
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 квітень 2022 - 19:06
А у мене знову з'явилося бажання зробити манікюр-педикюр, стрижку і пофарбувати волосся))) А ще хочеться щось купити, просто купити щоб витратити гроші, як раніше до війни)
Я навпаки використала цей час як можливість нігтям відпочити від гель-лаку, а то все тільки збиралася. Робила гель-лак років 4-5 без перерви, добре, що нігті нормально його переносять, то й не "відпочивали".
І нарешті постриглася.
До речі, була у Паші, він наче збирається емігрувати (ну він хоче, але ж з виїздом зараз проблеми, чекає закінчення воєнного стану), не факт, що наступного разу вже потраплю до нього. Знову шукати майстра((((
Опубліковано 13 квітень 2022 - 19:31
Я навпаки використала цей час як можливість нігтям відпочити від гель-лаку, а то все тільки збиралася. Робила гель-лак років 4-5 без перерви, добре, що нігті нормально його переносять, то й не "відпочивали".
І нарешті постриглася.
До речі, була у Паші, він наче збирається емігрувати (ну він хоче, але ж з виїздом зараз проблеми, чекає закінчення воєнного стану), не факт, що наступного разу вже потраплю до нього. Знову шукати майстра((((
Паша той, що я радила у відповідній темі?(
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 квітень 2022 - 19:54
Паша той, що я радила у відповідній темі?(
Так, я ж твоєї в тому числі подачі знайшла його.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 20:05
1. Повними темпами ремонт на кухні
2. Огород, птиця за графіком.
3. Та і багато чого в планах. І фіг їм мої плани посунути!!!
Та їм, може, і фіг, а град посунути може аж бігом. Хоча я теж вірю в зсу)
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 13 квітень 2022 - 20:57
і я вірю. Вчора у нас з’явилося цуценя, так що сім’я стала більшою. П’ять років відкладали це важливе рішення, а тут надумали. Навела порядок у дворі, постригли туї. Прасую штори, будемо готувати альтанку до літа.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 21:27
Лєна, град як накриє, то вже пофіг на все... То чому ж відкладати плани на потім і не робити красу вдома?
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 13 квітень 2022 - 21:44
Слово град - воспринимаешь уже не как раньше(((
Опубліковано 13 квітень 2022 - 23:05
Лєна, град як накриє, то вже пофіг на все... То чому ж відкладати плани на потім і не робити красу вдома?
Я думала, ми з чоловіком лишилися вдвох на позитиві. А тепер розумію, що нам ще є, на кого рівнятися))
Відредаговано Мама Лена, 13 квітень 2022 - 23:07.
Опубліковано 14 квітень 2022 - 06:54
Та да, с РСЗО жарти погані
Опубліковано 14 квітень 2022 - 10:52
Дівчата, хто знає, де є «Модерна»?
У «Мій лікар» немає. Державні, я так розумію, щеплюють «Файзер», «КоронаВак» і «Астразенека». У «Епіцентрі» була, але пункт вакцинації не працює (минулого тижня уточнювала).
Чи «Модерни» немає в Полтаві зовсім?
Відредаговано Lyubasha_89, 14 квітень 2022 - 10:53.
Опубліковано 14 квітень 2022 - 13:16
А я вперше з початку ковіду працюю віддалено, тоді нас буквально через 1-2 тижні повернули назад, то обзавелась двома халатами, трьома спортивними костюмами, яких у мене ніколи не було і крутими піжамами)) Мала вчора сказала, що хоче купити якусь шмотку, хоча реально навіть на двір не переодягається з піжами (двір приватного будинку)
Відредаговано Ipiha, 14 квітень 2022 - 13:17.
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 14 квітень 2022 - 16:02
Дівчата, хто знає, де є «Модерна»?
У «Мій лікар» немає. Державні, я так розумію, щеплюють «Файзер», «КоронаВак» і «Астразенека». У «Епіцентрі» була, але пункт вакцинації не працює (минулого тижня уточнювала).
Чи «Модерни» немає в Полтаві зовсім?
Місяць назад в державній поліклініці була Модерна, бо мені ще пропонували на вибір Модерну або Файзер. Зараз потрібно уточнювати. https://rada-poltava...ople/depohzdor/ (Інформація за 24.03.22)
Опубліковано 14 квітень 2022 - 21:51
А я вперше з початку ковіду працюю віддалено, тоді нас буквально через 1-2 тижні повернули назад, то обзавелась двома халатами, трьома спортивними костюмами, яких у мене ніколи не було і крутими піжамами)) Мала вчора сказала, що хоче купити якусь шмотку, хоча реально навіть на двір не переодягається з піжами (двір приватного будинку)
Іра, а де халати купляла?
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 15 квітень 2022 - 08:44
Девочки, где у нас есть в городе аппаратное лечение глаз для детей , кроме Октар ? Пришло время проходить лечение, а я не пойму куда податься. Простите, что не в профильной теме, тут сейчас чуть живее
Опубліковано 15 квітень 2022 - 09:45
В Октар можно пройти сейчас аппараты. У нас тоже как раз сейчас пора, звонила сказали, всё работает.
Опубліковано 15 квітень 2022 - 11:58
Іра, а де халати купляла?
малій мама десь на базарі купила, а я в екваторі
Ксюни4ка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 15 квітень 2022 - 12:01
Девочки, где у нас есть в городе аппаратное лечение глаз для детей , кроме Октар ? Пришло время проходить лечение, а я не пойму куда податься. Простите, что не в профильной теме, тут сейчас чуть живее
Мы ходили в Ирис на Степного фронта
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 15 квітень 2022 - 13:54
В Полтаве никто не покупал масло черного тмина,где оно хоть продаетс кроме Египта?) Или может через интернет провереное
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|