Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 12 квітень 2022 - 09:05
девочки, если я прописана в Киеве, но жили то тут, то там. а муж прописан в Полтаве, но фирма у него в Киеве и Днепре. мы оба предприниматели с мужем. мы же можем подавать на є-підтримку? По совести то нет, а по закону ? Я просто могу их на ЗСУ перевести.
наша квартира не пострадала, если не считать, что вынесли робот-пылесос и доели торт, забрали кошачий домик. и дверь выбили... 6500 это не покроет).
Знакомый получил, т.к. оформлен на Киевскую фирму.
Но дело в том, что с 1.04 приостановили эту выплату. Так что периодически заходите в приложение и проверяйте активность кнопки на подачу.
Опубліковано 12 квітень 2022 - 09:37
Знакомый получил, т.к. оформлен на Киевскую фирму.
Но дело в том, что с 1.04 приостановили эту выплату. Так что периодически заходите в приложение и проверяйте активность кнопки на подачу.
Спасибо! Я тоже об этом подумала, что такое бывает. Когда то работала в компании, которая была оформлена в Виннице, а филиалы по всей стране, но налоги они там платили.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 12 квітень 2022 - 13:41
Спасибо! Я тоже об этом подумала, что такое бывает. Когда то работала в компании, которая была оформлена в Виннице, а филиалы по всей стране, но налоги они там платили.
Правильный ответ, там где платили налогиэ
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 12 квітень 2022 - 19:24
Дівчатка похваліться матрасами, які виробники і моделі рекомендуєте? Продублюю у відповідну тему, але зазвичай тільки в «болталці» є рух))) І ліжка теж цікавлять, краще на замовлення чи де купити готове? Дякую
Матролюкс ,у нас Мехико.
Опубліковано 12 квітень 2022 - 19:54
Матролюкс ,у нас Мехико.
Дякую, не порівнювали з матрасами gutenkauf?
Опубліковано 12 квітень 2022 - 20:00
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 12 квітень 2022 - 20:40
Дякую, не порівнювали з матрасами gutenkauf?
Ні,маємо 3 шт різних розмірів.Все ок
Опубліковано 12 квітень 2022 - 21:21
Наш тренер проводить безкоштовні спортивні заняття для дітей переміщених осіб по вівторкам і четвергам о 12.00
Зал у підвальному приміщенні. Зуп.Панаса Мирного
+380 99 551 4226 Дмитро
цікаво, а для дітей не переміщених, а місцевих зараз хоч щось працює? В школі фізкультури нема, танці теж закрились, а заняття які хоч десь якось працюють - лише для переселенців. Розумію, що небезпечно виходити з дому (хоча у нас нема підвалу, щоб безпечно було і вдома), та все ж цікаво
HelenaMart81
-
Місто:Полтава Сады 2
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 12 квітень 2022 - 21:31
Матролюкс ,у нас Мехико.
Плюсую за Матролюкс.
Только у нас серия Макиатто.
Очень нравится.Два матраса у детей.
Опубліковано 12 квітень 2022 - 21:49
цікаво, а для дітей не переміщених, а місцевих зараз хоч щось працює? В школі фізкультури нема, танці теж закрились, а заняття які хоч десь якось працюють - лише для переселенців. Розумію, що небезпечно виходити з дому (хоча у нас нема підвалу, щоб безпечно було і вдома), та все ж цікаво
Дуже багато всього працює
Тел нашого тренера я написала. Телефонуй, цікався
Відредаговано Мама Лена, 12 квітень 2022 - 21:50.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 08:58
У нас тренування проводять як і раніше.
Відредаговано ludmila_24, 13 квітень 2022 - 08:58.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 квітень 2022 - 11:56
Яка віра в зсу)
Ха, я тут жалюзі на балконі обновляю і дитині велосипед на день народження все таки купила.
До цього все вагалася - купляти-не купляти, витрачати гроші чи ні, будемо вдома чи доведеться тікати.
Зараз заспокоїлася, і маленькими кроками звикаю жити в таких умовах.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 квітень 2022 - 12:19
Не знаєте,як зараз працює Мейк ап?Може хтось замовляв на днях?
Раніше читала,що довго не привозять заказ,а оплачувати треба наперед
Опубліковано 13 квітень 2022 - 12:36
Не знаєте,як зараз працює Мейк ап?Може хтось замовляв на днях?
Раніше читала,що довго не привозять заказ,а оплачувати треба наперед
Учора отримала замовлення. Чекала 2 тижні. Оплата по факту, коли забирала на новій пошті. Доставка 39 грн. Доставили саме в те відділення, яке я обрала.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 14:29
Привіт. Дівчатка, а з якого сайту замовляли вишиванки?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 квітень 2022 - 15:03
Я замовляла Вишиванка. нет
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 квітень 2022 - 15:14
Я брала чоловічу тут https://vyshyvanka.sumy.ua/
Але бачила від цього ж виробника і в інших інтернет-магазинах, ціни однакові.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 15:27
Яка віра в зсу)
та хто не вірив, вже давно за кордоном.
якби літаком, я б може й полетіла, а так з 2 дітьми я чокнуся, поки доїду. автобусами теж не варіант, я вже уявляю 50% малих дітей і всі плачуть та кричать, бо 2 доби в дорозі - то подорож не для людей зі слабкими нервами.
і якщо що, то в нас є підземний гараж. А якщо на момент ракетного удару ми будемо квартирі, то там нікуди ховатися. правило 2 стін не вийде, бо планування не дозволяє. хто ж думав, що доведеться ховатися.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 15:34
Ми вже з закарпаття їхали - з мене досить. Так була ще я няня, допомагала з дітьми. А за кордон вона не поїде, бо в неї тут чоловік. Я її ледве вмовила з Києва в Полтаву переїхати тимчасово і то сумує. Уявляю її стан десь в Європі за 3000 км звідси, ще й няню заспокоюй.
Так що я вірю. Блін, дівчата, я таке переживала за свої роки, що думала, що нічого не боюсь, але під час війни не жила. Я за дітей хвилююся, за їх психіку. А за стіни я не тримаюся - то все можна розбомбити одним ударом, головне стабільна психіка та спокій на душі.
Опубліковано 13 квітень 2022 - 15:56
та хто не вірив, вже давно за кордоном.
якби літаком, я б може й полетіла, а так з 2 дітьми я чокнуся, поки доїду. автобусами теж не варіант, я вже уявляю 50% малих дітей і всі плачуть та кричать, бо 2 доби в дорозі - то подорож не для людей зі слабкими нервами.
і якщо що, то в нас є підземний гараж. А якщо на момент ракетного удару ми будемо квартирі, то там нікуди ховатися. правило 2 стін не вийде, бо планування не дозволяє. хто ж думав, що доведеться ховатися.
Мы приблизительно так и ехали. Я запаслась успокоительными, конечно, дети маленькие и плачут, и кричат, и смеются. Если кого-то раздражают громкие звуки - такая поездка не вариант.
Но у меня ПТСР после 2014, не хотела детям такого в будущем. Сирены, недосыпы, "учения" со стрельбами - они же ещё совсем маленькие.
Я сначала рвалась домой, а теперь запрятала свой эгоизм подальше и, кажется, не собираюсь возвращаться. Но это неточно.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|