Чи задоволені ви своїм педіатром?
Розпочатий з Joli, 14 лип 2009 22:51
3835 відповідей у цій темі
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 18 березень 2015 - 20:20
Я вот тоже 4 месяца терпела, но все уже договорилась на следующей неделе по так сказать блату иду, правда пока не знаю к кому, но та все таки "блат"
Вы сильная я после первого визита от неё збежала .Жаль Марина Валерьевна далеко очень не удобно когда без машины остались.
Опубліковано 18 березень 2015 - 22:01
Вы сильная я после первого визита от неё збежала .Жаль Марина Валерьевна далеко очень не удобно когда без машины остались.
Я не сильная, я просто долго искала...очень мне хотелось к Шутовской(когда то был такой едиатор на Леваде) но я так и не смогла найти где она сейчас...
Опубліковано 19 березень 2015 - 22:10
Девочки, а зачем вообще ходить на те профосмотри в поликлинику? Я с малым ходила потому что не знала что можно и у частного педиатра. 50грн прием раз в месяцможно найти. Сейчас стараюсь посещать поликл очень по минимуму. в основном все у частных, пришел в назначенное время ни очереди ни контактов и не 5 сек осмотр
Де ж ви були раніше...Це я одна тут з луни впала і вперше чую, що так можна?))) Приходить треба зі своєю картою з поліклініки?
Я не сильная, я просто долго искала...очень мне хотелось к Шутовской(когда то был такой едиатор на Леваде) но я так и не смогла найти где она сейчас...
Це якась нова посада мед працівників?
Опубліковано 19 березень 2015 - 23:23
Це якась нова посада мед працівників? з відміною можливості редагувати свої повідомлення подібних "очепяток" буде маса. Треба звикати
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 19 березень 2015 - 23:26
Таня, нет при первом посещении вам заводят свою карту. Эт я о Дитячий ликар на 23 сентября
Опубліковано 19 березень 2015 - 23:50
А кто что может сказать о педиатре Артеменко с поликлиники на Никитченка ?
Опубліковано 20 березень 2015 - 00:11
Де ж ви були раніше...Це я одна тут з луни впала і вперше чую, що так можна?))) Приходить треба зі своєю картою з поліклініки?
Це якась нова посада мед працівників?
Я із старшим кожного місяця також ходила, а зараз із меншим після жовтня не ходжу взагалі, бо в жовтні в день малютки побули в черзі із 12-річною ! дівчинкою, яка з температурою і її мамочці треба було проситися без черги, як тільки лікар почала прийом (тільки тоді всі почули, що дитина мол хвора). Результат - через 2 дня 3-місячний синок готовий і лікувалися ми з ним 3 тижні, мовчу скільки це коштувало.
І старшого, і меншого від народження веде приватний педіатр, огляди ним щомісячні, але вважала, що потрібно і до дільничного ходити! А якщо від нього ще й толку "для галочки", а вигнати хворих в ізолятор, а не слухати дуже розумну мамочку із хворою дитиною перед прийомом немовлят, навіщо туди ходити?????
Доречі, з жовтня і до сих пір жодного разу нам не дзвонили і навіть не питали, де ми і що з нами.
І ще я вичитала, що тепер щомісячні огляди не є обов'язковими!
Так що це право наше! Нам з вами вирішувати вести туди дитину чи ні!
Відредаговано mitera, 20 березень 2015 - 00:13.
Опубліковано 20 березень 2015 - 07:08
Таня, нет при первом посещении вам заводят свою карту. Эт я о Дитячий ликар на 23 сентября
Я хожу на 23 при необхідності, але думала, що в поліклініку на щомісячний огляд все рівно треба, бо державна.
Тепер знатиму, що це не обов'язкова процедура.
з відміною можливості редагувати свої повідомлення подібних "очепяток" буде маса. Треба звикати
Ір, я не про відсутність букви "п", я про "педіатОра"))) Це не опечатка
Mama Tanja
-
Місто:Полтава Алмазный
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 березень 2015 - 07:39
А кто что может сказать о педиатре Артеменко с поликлиники на Никитченка ?
Очень хороший педиатр, тут о ней уже писали, воспользуйтесь поиском.
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 20 березень 2015 - 07:52
Я каждый месяц ходила важить ребёнка, рост мерять - это отдельный каб. Потом без очереди заходила к нашей медсестре, оставляла карточку с параметрами, говорила, что все у нас хорошо и все. К педиатру только когда надо было, а не просто на плановый.
Опубліковано 20 березень 2015 - 08:41
Я каждый месяц ходила важить ребёнка, рост мерять - это отдельный каб. Потом без очереди заходила к нашей медсестре, оставляла карточку с параметрами, говорила, что все у нас хорошо и все. К педиатру только когда надо было, а не просто на плановый.
я рост и вес меряю дома! при чем думаю у меня точнее, т.к. взвешиваем голенького! :-)
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 20 березень 2015 - 08:57
я рост и вес меряю дома! при чем думаю у меня точнее, т.к. взвешиваем голенького! :-)
Тогда вообще красота. У меня весов не было.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 20 березень 2015 - 09:57
А я кантуром своего взвешивала в пеленочке
Опубліковано 20 березень 2015 - 21:27
Зважуємося на звичайних електронних вагах - стаю я сама, потім із роздітим малим на руках - різниця і є чиста вага малюка!
Для надійності показників процедуру повторюю тричі і чоловік також так зважується. Чітко визначається до граммів наша вага. :-)
А зріст виміряю на письмову столі старшого - уперла головою в бортик (у нас він зроблений, щоб не злітали олівці і ручки) і як в лікарні витягла ножки, помітила олівцем і виміряла. Правда без чоловіка ці маневри зробити з ним вже не реально!
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 21 березень 2015 - 12:01
Водить на осмотры или нет - решают родители. Я водила каждый месяц, для перестраховки, но..... оказывалось каждый раз что то всплывало. То голова залежалась не так, затем косоглазие назревало (бегом к окулисту), потом синехии (бегу к гинекологу), то ребра начали торчать, нехватка кальция, но до рахита не дошло, вовремя спохватилась, потом зажатость и срочно массаж надо было делать, ну и 3 месяца подряд прививки делали. Хотя я всего этого не видела, для меня было все ок, в педиатр видела и сразу действия для исправления. А взвешивала и мерила сама дома. Конечно видя какие то отклонения на ранней стадии, быстро были приняты меры для коррекции.
А бывает же и такое, что приходит мама с ребенком раз в пол года, а там куча проблем и начинают винить доктора, потому что мама не хочет в очереди стоять.
Відредаговано HAPPY15, 21 березень 2015 - 12:03.
Опубліковано 21 березень 2015 - 23:55
Водить на осмотры или нет - решают родители. Я водила каждый месяц, для перестраховки, но..... оказывалось каждый раз что то всплывало. То голова залежалась не так, затем косоглазие назревало (бегом к окулисту), потом синехии (бегу к гинекологу), то ребра начали торчать, нехватка кальция, но до рахита не дошло, вовремя спохватилась, потом зажатость и срочно массаж надо было делать, ну и 3 месяца подряд прививки делали. Хотя я всего этого не видела, для меня было все ок, в педиатр видела и сразу действия для исправления. А взвешивала и мерила сама дома. Конечно видя какие то отклонения на ранней стадии, быстро были приняты меры для коррекции.
А бывает же и такое, что приходит мама с ребенком раз в пол года, а там куча проблем и начинают винить доктора, потому что мама не хочет в очереди стоять.
Згодна абсолютно - мама ніколи не побачить багатьох нюансів, які можуть побачити толкові педіатри! Але ж з такими в нашій державі туго!
Ось наша дільнична в 2 місяці до Макара не мала жодних питань "хароший ребенок"
А приватний педіатр на огляді терміново збільшив дозу вітаміну Д. Боюсь думати, чим би могла закінчитися така халатність, аби я не кликала до себе нашого лікаря.
Одне питання (риторичне) - чому нашій дільничній з моїх податків держава платить зарплату, а за її роботу я повинна платити із свого карману іншому лікарю? :-(
Відредаговано mitera, 21 березень 2015 - 23:56.
Mama Tanja
-
Місто:Полтава Алмазный
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 22 березень 2015 - 00:15
Судя по-всему у вас очень хороший педиатр, не всем так повезло. Мои ежемесячные посещения не были такими результативными. С кривошеей у меня уже был опыт, поэтому я заметила и сказала об этом врачу, она почему то этого не заметила. А синехии я проморгала, а врач туда за год ни разу не заглянула. Вообщем толку от этих посещений оказалось немного.
Опубліковано 22 березень 2015 - 00:37
Ми в місяць були направлені до ортопеда на масаж від дисплазії, в 4 місяці нам призначили вітамін Д, бо теж кістки вже почали "випирати", в 6 місяців були направлені до гінеколога з синехіями (вчасно і обійшлись без розрізання), 7, 8, 9 - робили вакцинацію.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 22 березень 2015 - 19:20
Судя по-всему у вас очень хороший педиатр, не всем так повезло. Мои ежемесячные посещения не были такими результативными. С кривошеей у меня уже был опыт, поэтому я заметила и сказала об этом врачу, она почему то этого не заметила. А синехии я проморгала, а врач туда за год ни разу не заглянула. Вообщем толку от этих посещений оказалось немного.
У нас участкового врача 7 лет не было на участке, когда родилась дочка, тогда и начала искать врача. Остановилась на Акуловой (мы на Юрченка относимся) ну очереди к ней километровые, но мне важнее врач, нежели очередь и потраченное время, а когда появилась у нас врач, то не стал менять. Оказалось, что и правильно поступила. Так что я тоже ходила не к своему доктору
Опубліковано 25 березень 2015 - 11:37
Может не в тему, но все же скажите где можно сдать в частном порядке анализ мочи по сулковичу. Мой педиатор не даёт нам такого назначения, вот и решила сама сдать
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|