Вбиваючи Єву дивилася?
Так і не додивилась, мені нудновато. Але дякую, що нагадали, я планувала все ж таки добити.
Улюблені серіали
Розпочатий з Montie, 18 січ 2013 10:55
2208 відповідей у цій темі
#2201Опубліковано 30 березень 2023 - 18:29
Так і не додивилась, мені нудновато. Але дякую, що нагадали, я планувала все ж таки добити. #2202Опубліковано 31 березень 2023 - 06:47
Я почала дивитися "твоя компанія", але він свіжий, одна серія на тиждень з'являється. Красиві герої, я таке люблю)
І почала серіал "Ти", ще не знаю чи це мій серіал. Головний герой мені фу і озвучка погана (я зараз принципово дивлюся тільки українською, то бувають озвучки так собі)
#2203Опубліковано 31 березень 2023 - 09:18
І я зараз "Твоя компанія" дивлюсь, але там всього 5 серій вийшло, а мені так не цікаво. "Ти" дивилась. Зараз вже якась каша в голові, одночасно дивлюсь (бо виходить по одній серії на тиждень) "Твоя компанія" , "Анатомія Грей", "Мер Кингстауна", "Один із нас", "Власть в ночном городе" і додивляюсь "Ходячие мертвеці" останній сезон. Доречі дуже мені подобається "Мер Кингстауна", хто не бачив, рекомендую. Мені такий стиль подобається, коли дуже динамічно, навіть ніколи одночасно готувати чи малювати картину, дуже цікаво. #2204Опубліковано 09 червень 2023 - 19:14 Прийшла порадити серіал. Досить нестандартний, і в плані сюжету і взагалі тематики. Він не динамічний і розмірений (я зазвичай таке не люблю), але заворожив, дивилась в захваті і дуже рекомендую.
Капли Бога Drops of God (2023, Франція, Японія, США), драма
#2205Опубліковано 04 липень 2023 - 07:36 Кардинал - канадський кримінально-драматичний серіал , 4 сезони. Вийшов ще в 2017 році, але чомусь я тільки зараз його знайшла. Динамічний, актори такі справжні, місцями дуже було страшно дивитись, але вже з другого сезону змінились акценти і сюжет став менш напружений в плані жахливих сцен. Кінцівка , як завжди буває з неамериканськими серіалами досить обірвана, недосказана як на мене, а можливо буде продовження...
#2206Опубліковано 04 липень 2023 - 22:02
Підключила я Нетфлікс, де взяти час його дивитись?)
Але, все таки пару серіальчіків за минулий місяць я глянула фоном.. Сподобався "Наглядач". На реальних подіях про будинок мрії. Чорне зеркало новий сезон також вподобайка Відредаговано Dobraya Ole4ka, 04 липень 2023 - 22:06. #2207Опубліковано 05 липень 2023 - 06:26
Дівчата а Черне зеркало тільки на Нетфлікс??Чи вже є і на інших платформах.
#2208Опубліковано 02 листопад 2023 - 13:31 Декілька рекомендацій. Бункер (Silo), досить цікавий, але вийшов тільки 1 сезон і явно буде другий (і може і не один), тому хто любить одразу дивитись всі сезони, трішки почекайте. Здається в квітні 2024 вийде продовження. Захвачений рейс - динамічно, цікаво, насичений подіями. Можна подивитись за одні вихідні. Бюро легенд - про розвідку Франції (шпіони і все таке) там 5 сезонів (чимось нагадує "Родину", але її не переплюнути). Безпека )safe) - драма, Великобританія. закручений сюжет і некваплива розповідь. Все в класичному стилі Британський серіалів.
#2209Опубліковано 07 листопад 2023 - 09:21 "Бункер" цікавий серіал. Спадобався підбір акторів. Була рада побачити Тіма Роббінсона і Ребеку Фергюсон. 3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |