Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#2181Опубліковано 11 квітень 2022 - 09:39
Знакомые ищут сиделку для бабушки. На 3-4 часа в день. Если есть координаты тех, кто может помочь, скиньте в личку пожалуйста
#2182Опубліковано 11 квітень 2022 - 09:41
Я довгий час була "гарною дівчинкою". Вдома тиха і спокійна, відмінниця, маму слухалася... Але прийшов підлітковий вік... Мама мені заборонила бачитися з "поганим хлопцем", наче і пояснила чому, та я й сама розуміла, але. Хотілося незалежності, самій вирішувати, що робити. І я на зло мамі зустрічалася з ним. Недовго, але дуже гордилася своєю "незалежністю".
Пройшов час. Цей хлопець зараз гарний сім'янин, має свій бізнес. Що я хочу сказати. Ми повинні захищати дітей, застерігати, пояснювати, прививати любов до "гарного". Але у кожного своя дорога. Інколи те, що зараз "погане", може стати "гарним" в майбутньому. І далеко не факт, що ваші діти не слухають Моргенштерна і т.д. Може при вас і захоплюються Моцартом, але хочуть в душі чути тупенький реп. #2183Опубліковано 11 квітень 2022 - 10:16 Все бывает . И одна Опра из гетто получается , и одну Водянову от лотка зажигают. #2184Опубліковано 11 квітень 2022 - 13:24
У моей кумы мама осталась на оккупированной територии,выехать теперь некак,ну и она конечно смотрит все что может про свой город,смотрит ,плачет и материться ,хотя очень культурная девушка.Взяла я погулять кресницу,идём ,говорим о жизни и она спрашивает почему мама говорит плохие слова когда смотрит видео.Ну я ей и отвечаю ,что то что происходит сейчас абсолютно ненормальная ситуации к которой никто не готов,отсюда и ненормальные слова,какая ситуация такие и слова,ты ж понимаешь как маме страшно за твою бабушку ,это от страха .Она покивала,поняла,помолчала и говорит "а что у людей которые везде пишут "Путин хуйло","Русский корабль иди нахуй" тоже бабушки на оккупированной територии?" Девочка маленькая,но читать умеет хорошо и произнесла она вслух без запинки,хотя дома нематерятся и даже мамино шепотом "блядь..." в нынешней ситуации детский лепет.Короче наши дети отражают то в чем живут,как-то так
#2185Опубліковано 11 квітень 2022 - 13:25
Ютуб кідс у поміч. Ютуб звичайний видалити Вік 12+ у налаштуваннях І навчання буде, і блокування дорослого кіно.
#2187Опубліковано 11 квітень 2022 - 18:20
Если б мой сейчас слушал бы Моцарта, я была б в ужасе, это провал. В таком возрасте это не нормально (ИМХО). Я им ничего не запрещаю абсолютно, все они смотрят и старший и меньший. И все эти распаковки и ВладА4 (не знаю правильно написала?) и сленг у них современный - "потная катка", "лагает", "прокачать скилы". С меня смеются, если я не знаю, что это такое. Ну да мама динозавр. Не знаю как правильно отвечать детям на вопросы "А правда вы с папой умеете лазить по деревьям?" и "Какая твоя любимая игра на телефоне была в детстве?". Відредаговано YR-Ma, 11 квітень 2022 - 18:22.
#2188Опубліковано 11 квітень 2022 - 19:09
Доброго вечора. А підкажіть, де зараз можна зробити фото дитини на документи?
#2189Опубліковано 11 квітень 2022 - 19:20
Вот оно как. Єфективность вакцинации зависит от ситуации
#2190Опубліковано 11 квітень 2022 - 19:44 А де говориться про покращення ефективності вакцинації? У статті вказано задля чого це зроблено, а з фронту привозять не лише поранених - дуже багато пневмоній...
#2191Опубліковано 11 квітень 2022 - 21:01 Нажаль, не буде( Ютуб кідс блокує всі мрнетизовані відео. А зазвичай гарні відео уроки викладаються з можливість щось і заробити. Теж стосується певних сайтів. Є навчальні сайти, але ютуб кідс їх не пропускає #2192Опубліковано 11 квітень 2022 - 21:49
Дівчатка похваліться матрасами, які виробники і моделі рекомендуєте? Продублюю у відповідну тему, але зазвичай тільки в «болталці» є рух))) І ліжка теж цікавлять, краще на замовлення чи де купити готове? Дякую
Відредаговано paprika, 11 квітень 2022 - 21:50.
#2193Опубліковано 11 квітень 2022 - 22:49
В статті неправильно написано. Читайте посилання на джерело. Не продовжено дію сертифіката, дія та сама. Просто сертифікат відображатиметься в Дії навіть після закінчення, щоб люди не втратили дані про вакцинацію.
#2194Опубліковано 11 квітень 2022 - 23:52 пишуть про відображення, проте в самому сертифікаті пише «дійсний до» і нова дата *смайл, що розводить руками*
#2196Опубліковано 12 квітень 2022 - 07:17 Я через 8 з половиною місяців після другого щеплення таки зробила третє, то термін дії сертифіката продовжився на 9 місяців. Раджу всім, кому вже по терміну потрібно робити третє щеплення, зробити його. Слава Богу, наша держава забезпечує таку можливість і зараз. Пункти вакцинації знаходяться при поліклініках https://rada-poltava...ople/depohzdor/, я вакцинувалася місяць назад на І.Мазепи,36, з 8 до 14.00, людей мало, на той час вакцини були всі в наявності.
#2197Опубліковано 12 квітень 2022 - 08:20
Наш тренер проводить безкоштовні спортивні заняття для дітей переміщених осіб по вівторкам і четвергам о 12.00
Зал у підвальному приміщенні. Зуп.Панаса Мирного +380 99 551 4226 Дмитро #2198Опубліковано 12 квітень 2022 - 08:27
девочки, если я прописана в Киеве, но жили то тут, то там. а муж прописан в Полтаве, но фирма у него в Киеве и Днепре. мы оба предприниматели с мужем. мы же можем подавать на є-підтримку? По совести то нет, а по закону ? Я просто могу их на ЗСУ перевести.
наша квартира не пострадала, если не считать, что вынесли робот-пылесос и доели торт, забрали кошачий домик. и дверь выбили... 6500 это не покроет). Відредаговано Амброзия, 12 квітень 2022 - 08:28. #2199Опубліковано 12 квітень 2022 - 08:33 Мій старший (2003 р.н) приїжджав на літні канікули і подивився "Дурнєв переглядає сторіс", коли я проходила повз, почула "в мене стояк" від ведучого. Чоловіку на вигляд років сорок. Не так страшно, як дитина подібне видають на-гора, а як чоловік середнього віку - то крінж, як кажуть підлітки(((. #2200Опубліковано 12 квітень 2022 - 08:41
Я взагалі не проти слів "ерекція", "пеніс", "вагіна" "вульва" "мошонка", а також не проти, щоб діти це знали. Але всьому свій час. Коли малого купаю, то не говорю всякими замінами слів. А від полтавської няні чула "давай мити краника". Думаю, треба глянути, мабуть жінка, що приходить раз на тиждень, кепсько вимила ванну та інше. В моїй незіпсованій краниками та огурчиками психіці кран - це машина для будівництва, а краник - то обладнання в ванній. А огірок - то овоч, а не пеніс.
Від київської няні я такого не чула, хоча вони обоє молоді плюс мінус одного віку. Але від неї було про Паску, що яйця - то не яйця, а глазурь - то насправді не глазурь. Добре, що вона те не зі мною обговорювала, а з жінкою з клінінгової служби. Сподіваюся, дітям вона таке не говорить. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |