Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 19 вересень 2015 - 14:43
Виставити роботу на продаж на etsy коштує 0.20 центів (з долара) на 4 місяці або до моменту продажу. Якщо продається, то тоді з суми продажу знімають ще 3.5%. Як на мене, нормальні умови;-)
Дана, це я тебе підбиваю, щоб ти стала першою) Ось тобі для натхнення https://www.etsy.com...=most_relevant
Відредаговано Polinka78, 19 вересень 2015 - 14:52.
Опубліковано 19 вересень 2015 - 14:51
Опубліковано 19 вересень 2015 - 16:08
Оль, щоб там продавати, то там потрібно жити(грати, спілкуваттись, лайкати). Потрібен рейтинг просмотрів. Можу тобі вислати запрошення для створення свого магазину. Далі все залежить від того скільки в тебе часу на сайт. Продати реально, особливо в тебе не буде проблем з виведенням коштів. Це в нас пейпал блокований і всі банки блокують виведення коштів(((
Опубліковано 19 вересень 2015 - 16:21
Виставити роботу на продаж на etsy коштує 0.20 центів (з долара) на 4 місяці або до моменту продажу. Якщо продається, то тоді з суми продажу знімають ще 3.5%. Як на мене, нормальні умови;-)
приятно что ты в меня веришь))))))) но я эту радость уже прошла с ЯМ и решила, что мне слабо сутками сидеть у компа, подавать такой пример ребенку, ну и какбе повышивать и повязать хочется))
Одну работу выставить недорого, но потом ты начинаешь понимать, что мало кто захочет купить в пустом магазине, тут играет психологический фактор и чтобы у человека было к тебе доверие и желание покупать, необходимо забить страничку изделиями.
Відредаговано Асмо, 19 вересень 2015 - 16:22.
Опубліковано 19 вересень 2015 - 16:24
Ага, в ідеалі - по 1 роботі в день
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 19 вересень 2015 - 17:52
тогда семья точно по боку пойдет
Опубліковано 19 вересень 2015 - 19:08
Девушки, кто просил меня чтобы напомнила, когда заказ буду у Вики делать? Выкуплять буду в начале октября, наверное. Но кто хотел в компанию, ниточки лучше перебрать сейчас, потому что Вика будет заказывать нитки в понедельник, чтобы она дозаказала то, чего у нее нет в наличии.
Опубліковано 19 вересень 2015 - 19:58
кто пробовал или слышал отзывы о китайском мулине СХС ?
ВикаFleshka
-
Місто:Киевская обл.
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 19 вересень 2015 - 20:13
Дана, це я тебе підбиваю, щоб ти стала першою)
Дана, я тоже в тебя верю... Так мы можем тебе все свои работы сбросить ))) и будет по работе каждый день... ))) Еще и % бери )))
Настя пробовала. Всегда ими вышивает, как я поняла. Нужно у нее спросить.
Я ради интереса пробовала крестиков 30, что могу сказать они мягче чем ДМС. По цвету не отличаются. Мои клиентки пишут, что они похожи на Анкор. (не могу сказать Анкором вышивала 1 раз и много лет назад) тактильная память утратилась да и особо не обращала тогда внимание на нитки.... их то было .... акрил на базаре и бабушкино ПНК))
Відредаговано ВикаFleshka, 19 вересень 2015 - 20:18.
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 20:39
Оль, щоб там продавати, то там потрібно жити(грати, спілкуваттись, лайкати). Потрібен рейтинг просмотрів. Можу тобі вислати запрошення для створення свого магазину. Далі все залежить від того скільки в тебе часу на сайт. Продати реально, особливо в тебе не буде проблем з виведенням коштів. Це в нас пейпал блокований і всі банки блокують виведення коштів(((
Пізно прочитала, бо магазин вже відкрила) Правда ще не наповнювала. Нас тут багато, без проблем зможемо по одному товару в день виставляти)
До речі, при реєстрації там питають, скільки часу плануєш виділяти на свій магазин.
ВикаFleshka
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 21:26
Оля, поділишся досвідом. )
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 21:28
Оля, поділишся досвідом. )
Обов'язково!
Опубліковано 19 вересень 2015 - 21:46
Пізно прочитала, бо магазин вже відкрила) Правда ще не наповнювала. Нас тут багато, без проблем зможемо по одному товару в день виставляти)
До речі, при реєстрації там питають, скільки часу плануєш виділяти на свій магазин.
Ну, щоб був толок - не менше 4-5 годин на перший час, а потім не менше 3-ох. В мене зараз на це не має сил((((Раніше працювала за комп"ютером, то було краще.Поробила - поклацала. А зараз - капець.Бігати з кімнати в кімнату - втрачати ще більше часу, якого і так мало(((
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 19 вересень 2015 - 21:49
вышиваю сейчас ими. мне нравиться что они мягкие и на 14 аиде не оч видны дырочки после вышивания крестиков. очень хорошо ложаться и довольно послушны в работе. использование не оттолкнуло. кроме того ощутимая экономия
ВикаFleshka
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 21:55
вышиваю сейчас ими. мне нравиться что они мягкие и на 14 аиде не оч видны дырочки после вышивания крестиков. очень хорошо ложаться и довольно послушны в работе. использование не оттолкнуло. кроме того ощутимая экономия
Спасибо за отзыв еще один в копилку мнений о СХС.
А еще чем мне нравятся схс тем, что палитра идентична с ДМС ( у парочки номеров чуть-чуть капелюшечку светлее оттенок), а большинство схем разработаны в палитре ДМС. Так что покупая СХС не нужно делать перевод или подбор.
Відредаговано ВикаFleshka, 19 вересень 2015 - 21:57.
Опубліковано 19 вересень 2015 - 22:54
Мои клиентки пишут, что они похожи на Анкор. (не могу сказать Анкором вышивала 1 раз и много лет назад) тактильная память утратилась да и особо не обращала тогда внимание на нитки.... их то было .... акрил на базаре и бабушкино ПНК))
Анкор - самые лучшие нитки по моему скромному мнению. Дмс до них не дотягивают.
так шо,вже кидать,шо продавать?)
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 23:02
Я раз вишивала анкором і теж погоджусь, шо вони кращі за ДМС, і в тому як лягають, і як виглядають.
Кидай) Я завтра збираюсь "виставляти товар на полички")
Опубліковано 19 вересень 2015 - 23:03
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 вересень 2015 - 23:06
а ціну яку ставити?)
Достойну)
Я хотіла виставити для спроби триптих, вже давно, теж ціну не складу )))
Опубліковано 19 вересень 2015 - 23:06
Я раз вишивала анкором і теж погоджусь, шо вони кращі за ДМС, і в тому як лягають, і як виглядають.
Кидай) Я завтра збираюсь "виставляти товар на полички")
вышиваю паралельно анкор и дмс. с тех пор как вышиваю без хвостиков, дмс стала обожать. тактильно в разы приятнее, результат как жемчужинки крестики и мягкие. так что дело вкуса)))
я посчитала горжусю на онлайн сервисе недавно, ох и удивила меня цена)))))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|