Улюблені серіали
Розпочатий з Montie, 18 січ 2013 10:55
2208 відповідей у цій темі
#2181Опубліковано 06 квітень 2022 - 06:09
Це як з салютами - "а шо такого, у мене з празднік"...
Ця війна не може бути окремо від культури. Хоч-то театр, хоч тупий серіал.
#2185Опубліковано 22 червень 2022 - 10:15
Додивлююся "Паперовий будинок". Я не вмію коментувати фільми, тому коротко - нормально, багато ляпів (особливо в сценах перестрілок), але історія кожного героя, навіть другорядного, цікава, не може не зачіпити за душу.
Перед цим, нарешті подивилася "Відчайдушних домогосподарок" - це варто подивитися хоча б заради гарної картинки (о, ці гортензії, білий паркан, тиха вуличка!). Почала дивитися на початку війни - дуже відволікав від поганих думок. І от після всіх цих грабіжників і домогосподарок хочу повернутися до моїх любих маніяків. Хто що порадить? Люблю інтригу, "нахабних" і неординарних слідчих, або маніяків). З улюблених - "Кістки", "Менталіст", "Декстер".
#2187Опубліковано 08 липень 2022 - 21:30
Sense8
Я і тут напишу) Головне, витримати першу серію #2188Опубліковано 09 липень 2022 - 20:17
Подивилася "9 ідеальних незнайомців". Перед переглядом почитала відгуки - всім не сподобалася Кідман "дерев'яна, наколота, без емоцій". Скажу чесно - фільм туфта, або я не зрозуміла. Занадто психований. Місцями занадто спокійний, нудний. Але Кідман - це щось. Або пластика зіграла їй на руку, або вона геніальна актриса! Вона як інопланетянка! Я зовсім не погоджуюся з відгуками про її гру. Вона ідеальна для цієї ролі.
#2189Опубліковано 11 липень 2022 - 09:22
Я так чекала на цей серіал. мені його дуже хотілось подивитись. Зараз я навіть не памятаю про що він. #2191Опубліковано 13 липень 2022 - 22:30
Джинні і Джорджія
#2192Опубліковано 14 липень 2022 - 12:26
Зараз дивлюсь серіал Дієта з Санта Кларіта, комедія з елементами хоррору. В головній ролі Дрю Берремор.
Абсурд, але почавши дивитися не можу відірватися. #2193Опубліковано 14 липень 2022 - 18:54 я взагалі не можу дивитися російські фільми. там сценарій один: жила дівчина, з чоловіком щось сталося, вона одна з дітьми, з будинку вигнали, почала працювати прибиральницею/двірником/санітаркою, потім знайшла нового чоловіка і все налагодилося. я почала дивитися серіал про ЛГБТ, хоча по назві не було зрозуміло, думала, що буде про сім'ю з 3 дітьми). треба перед сном ще домучити 3 серії, бо цікаво, чим скінчиться. назву не пишу, бо наче пропаганда ЛГБТ буде. але я під нього гарно засинаю. #2194Опубліковано 15 липень 2022 - 07:35
"Ранкове шоу" , акторки майже ті самі. "Почему женщині убивают" #2195Опубліковано 15 липень 2022 - 08:58 Почала дивитися "Ззовні" (From). Містичний. хорор. Схоже на сюжети Кінга. #2196Опубліковано 30 березень 2023 - 10:51 Давно тут не було повідомлень. Але можливо є чим поділитись, зараз шукаю, що подивитись такого від чого не зможу відірваитися і головне, що я ще не дивилася. В мене на роботі є жіночка , якій я надиктовую серіали, рекомендую. Вона їх дивиться і колись сказала таку фразу , що навіть, якщо не подобається початок серіалу дивитись не кидає, бо це я їй порекомендувала, а в нас схожі смаки. І врешті решт їй також той серіал зайде. Так ось у мене немає такої людини, а дуже потрібна. Чи сайту де б були рекомендації для мене. #2199Опубліковано 30 березень 2023 - 12:52
Я бачила ,але мені не сподобався, дуже притягнута за вуха мотивація дівчат. Дуже бісили і я ледве домучала його і то не впевнена , що додивилась, здається так і кинула 4 користувачів читають цю тему0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |