Интересно, что получится если взять обычное пиво?)) Моему мужу понравилось бы точно...
Моему тоже) Особенно если блинчики с рыбкой красной, а пиво рядом с блинчиками ))))
Млинці й оладки
Розпочатий з Осьминожка, 27 сер 2011 16:37
212 відповідей у цій темі
#202Опубліковано 28 лютий 2020 - 17:57 Думаю, буде більш виражений смак) Передивилася багато рецептів, то скрізь було пиво звичайне, або пиво наполовину з молоком чи водою. І лише цей з безалкогольним. Тому можна сміливо пробувати #204Опубліковано 01 березень 2020 - 13:04
Бананові млинці
Колись була у мене невдала спроба зробити бананові млинці на молоці. Новий рецепт - на кефірі вийшов без проблем. 2 яйця, 2 столові ложки цукру, 2 банани перетворюємо у пюре за допомогою блендера. Додаємо 0,5 л кефіру, 200 гр борошна і 2 столові ложки олії. Тісто виходить достатньо густе і тягуче, млинці смажаться досить легко, виходять ароматні, з присмаком банану. Смачного! #205Опубліковано 01 березень 2020 - 14:03
Яна, выглядит очень аппетитно! ) Раскрой секрет, как у тебя получается находить время на вкусняшки с двумя детьми? ))
#206Опубліковано 01 березень 2020 - 15:43 Сори, влезу) парадокс, но как по мне, с двумя время находить легче, чем с одним))
#207Опубліковано 01 березень 2020 - 16:30 Було б бажання, а можливості знайдемо))) Старший уже самостійний, а молодша готує зі мною у слінгу.
#208Опубліковано 11 березень 2020 - 10:47 Где ж вы все на масленицу были..не пришлось быв последний момент за магазинными бежать #209Опубліковано 30 квітень 2020 - 21:53 Банановые оладьи
Без сахара, вкусно, с банановым ароматом, дети в восторге. Ну и для меня, что немаловажно, делаются быстро и просто
3 спелых больших банана 1 яйцо 0,5 ч.л. разрыхлителя 6 ст.л. муки( я добавляла меньше, чтобы получилась консистенция густой сметаны) корица, ванилин по вкусу
Все перебить ручным блендером до однородной консистенции, при необходимости добавить муку. Я сперва один оладушек сделала, чтобы посмотреть, не распадается ли.
Приятного аппетита!
#210Опубліковано 26 листопад 2023 - 13:46 Дайте, будь ласка, рецепт вафель, щоб смажити на подібній сковороді:
#211Опубліковано 26 листопад 2023 - 15:40
Цікава сковорода, тісто швидше рідше потрібно, як, наприклад, є тісто для електровафельниць, щоб трубочки робити потім з начинкою і перевертати ніяк, мабуть.
#212Опубліковано 26 листопад 2023 - 16:49 не знаю як на сковорідці, я роблю в ел.мультимейкері - то "на око" рисова мука+яйце+ творог (можу додати розімятий банан, мак, гарбузове пюре). Ще люблю солоні - кабачок+яйце+рисова мука+прованські трави. Консистенцію також дивлюся сама, щоб не дуже рідка була,і не густа. Цікаво як на сковорідці пропечеться верх? Чи вона двостороння?
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |