приймуть)))Дівчатка, а мені тут раптом подумалося, в пологовий краще їхати на швидкій, чи своїм транспортом, коли припече? Якщо це буде ніч глибока, а я тут така сама приїхала народжувати - приймуть?
Вторые роды
Розпочатий з pupkina-marfa, 01 чер 2011 16:00
248 відповідей у цій темі
#202Опубліковано 22 квітень 2018 - 12:38
за самостоятельное добирание вам все будут только благодарны)) Примут, не переживайте. В роддомах к такому привыкли.
#205Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:07 о, так))) мене обидва рази віз кум, то переживав і мчав страшне як)))Він рано вранці приїхав по мене швидше ніж я зібралася))) #206Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:28
Вооот! #207Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:41 В первый раз понадеялась на скорую. Ехала ко мне 40 минут. И в роддом на каждом светофоре стояли. В итоге еле успела в родзал. Во второй раз ехала на такси. Таксист как понял в чем дело, так мчал, но так аккуратно. Говорил, что его жена недавно родила, понимает, что нужно поторопиться в общем я не пожалела. Правда тоже сразу пулей в родзал, но были вторые роды. Понадейся я на скорую, родила б в машине наверное... P.s. вспомнилось ото эмоции были Відредаговано mitera, 22 квітень 2018 - 13:42. #208Опубліковано 23 квітень 2018 - 07:32
Меня все три раза муж отвозил
#210Опубліковано 23 квітень 2018 - 16:22 Со старшим я спасибо кумовьям договорилась заранее. Кума, та что совсем рядышком живёт, согласилась принять ночью, если вдруг надумала бы. Днём работала. Зато другая кума в декрете согласилась взять днём. Всю жизнь буду им признательна, что спокойно ждала родов и не переживала за сына. В итоге меньший надумал днём Звоню куме, она присылает кума. В итоге вылетаем с сыном из дома, он к куму в машину, я в такси. Они только доехали домой к ним и ещё были в машине, а муж уже звонил сыну и поздравлял сына с братиком Помню на заднем фоне от кума "уже?" Кумасички, знаю читаете форум, ценю вас! Спасибо, что вы у меня есть! Відредаговано mitera, 23 квітень 2018 - 16:22. #212Опубліковано 03 травень 2018 - 08:41
Ну що ж на власному досвіді можу сказати, що другі пологи з перервою в 8 років не такі вже ж легші за перші.
Перші пологи тривали 9 годин з моменту поступлення у пологовий з відкриттям у 2 см., а другі - 6 год. Правда поступила я з відкриттям у 4 см. Перейми були частіші і болючіші, але на цей раз організм зробив все сам, ніяка стимуляція не згодилася. Зате потужний період був хвилин 20 не більше. Ну і як тільки на пузо поклали крикливий комочок, все забулося одразу!
#213Опубліковано 03 травень 2018 - 09:02 Вiтаю! Комочку здоров'я, а мамi швидкого вiдновлення та успiшного ГВ. P.s. чоловiк з вiдрядження встиг повернутися? Старшу дитину встигли пристроiти? Відредаговано mitera, 03 травень 2018 - 09:03.
#214Опубліковано 03 травень 2018 - 09:13
Вітаю!Ростіть здоровими і щасливими! Р.S. Колясочку якого кольору видавати (хлопчик чи дівчинка) #215Опубліковано 03 травень 2018 - 09:15
Дякую! Доню якраз забрала бабуся на травневі канікули. І чоловік встиг. Привіз мене сам і був зі мною всі пологи. Як би була сама, навіть не знаю як витримала.
Дякую! Дівчинка у нас! Я мама дочок!
#216Опубліковано 03 травень 2018 - 17:07 Поздоровляю з народженням донечки!!!!Здоров'я манюній і смачно маминого молочка!!!
#217Опубліковано 03 травень 2018 - 21:11
Поздравляю!!!здоровья маме и малышке,спокойных ночей!
#218Опубліковано 07 травень 2018 - 16:31 Згодна з smska, що коли перерва між пологами більше 7 років ці відчуття наче вперше, це повторювали і медики, і коли розціджували груди, і коли пришла до гінеколога. Було страшніше (бо вже більше знала про проблеми при пологах + я стала старшою на 7 років ) Народила кардинально протилежно по часу: синок закричав о 17:05 (п'ята вечора), а доня 5:05 (п'ята ранку). Обидва рази все починалося з відходження води вдома, відвозив до пологового чоловік, тривалість перейм практично однакова була 4-4,5 години. Проте біль вдруге був у рази сильніший. наслідки для мого організму трошки тяжчі - більші розриви, набряки ніг і решта дрібниць, але як вже зараз - то все це від бригади - їм було не домене (поруч були ускладнені пологи) і втомлені (я сьома за ту ніч). Як би не присутність чоловіка то було б кепсько. Про те чоловік у другі пологи в більшій мірі проявляв увагу і відповідальність, і навіть сльозка потім побігла . Погоджусь з тим що морально і фізично легше вертаєшся до життя, напевне перша/старша дитина вже загартовує мозок, що нічого розслаблятись) Поганим було те, що ввесь час чуєш "ви ж народжува, ви все знати повинні" або "ну, ви ж уже рожали, що не знаєте як?", а що саме знаєте не уточнюють. Відчуваєш себе м'яко кажучи якось дурненько. А з доброго - була впевненість - народила першого, то вдуге вічно вагітною не лишусь #219Опубліковано 07 травень 2018 - 22:55 Галя вітаємо!!! Нехай донечка росте здоровою та щасливою! І взаєморозуміння їй з братиком #220Опубліковано 08 травень 2018 - 08:10
diduch_galina, вiтаю! Здоров'я малечi, самiй пошвидше вiдновитися! Спокiйних ночей та вдалого ГВ!
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |