Перехід до вмісту

Фотографія

Вторые роды

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
248 відповідей у цій темі

#201 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 квітень 2018 - 12:34

Дівчатка, а мені тут раптом подумалося, в пологовий краще їхати на швидкій, чи своїм транспортом, коли припече? Якщо це буде ніч глибока, а я тут така сама приїхала народжувати - приймуть?

приймуть)))
  • smska це подобається

#202 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 22 квітень 2018 - 12:38

Дівчатка, а мені тут раптом подумалося, в пологовий краще їхати на швидкій, чи своїм транспортом, коли припече? Якщо це буде ніч глибока, а я тут така сама приїхала народжувати - приймуть?

за самостоятельное добирание вам все будут только благодарны))

Примут, не переживайте. В роддомах к такому привыкли.

• mitera це подобається

#203 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 квітень 2018 - 12:41

тільки постарайся не сама за рульом)))

#204 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 22 квітень 2018 - 12:45

тільки постарайся не сама за рульом)))

пф, да ладно) Иногда сама за рулем бывает адекватнее переживающих родственников. )))

Но да, везти должен кто-то.

• Mila* це подобається

#205 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:07

пф, да ладно) Иногда сама за рулем бывает адекватнее переживающих родственников. )))
Но да, везти должен кто-то.

о, так))) мене обидва рази віз кум, то переживав і мчав страшне як)))Він рано вранці приїхав по мене швидше ніж я зібралася)))

#206 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:28

о, так))) мене обидва рази віз кум, то переживав і мчав страшне як)))Він рано вранці приїхав по мене швидше ніж я зібралася)))

Вооот!

#207 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 22 квітень 2018 - 13:41

В первый раз понадеялась на скорую. Ехала ко мне 40 минут. И в роддом на каждом светофоре стояли.
В итоге еле успела в родзал. :(

Во второй раз ехала на такси.
Таксист как понял в чем дело, так мчал, но так аккуратно. :) Говорил, что его жена недавно родила, понимает, что нужно поторопиться :) в общем я не пожалела.
Правда тоже сразу пулей в родзал, но были вторые роды. Понадейся я на скорую, родила б в машине наверное...

P.s. вспомнилось :) ото эмоции были :)

Відредаговано mitera, 22 квітень 2018 - 13:42.

#208 мама дочек

мама дочек

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 198 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 23 квітень 2018 - 07:32

Меня все три раза муж отвозил

#209 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • 167 повідомлення
  • Місто:Полтава. Алмазный
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 23 квітень 2018 - 16:04

Меня все три раза муж отвозил

Ха, у моего командировка нарисовалась, так я теперь разные варианты рассматриваю. А ещё надо успеть куда то старшенькую определить. 

• mitera це подобається

#210 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 23 квітень 2018 - 16:22

Ха, у моего командировка нарисовалась, так я теперь разные варианты рассматриваю. А ещё надо успеть куда то старшенькую определить.

Со старшим я спасибо кумовьям договорилась заранее.
Кума, та что совсем рядышком живёт, согласилась принять ночью, если вдруг надумала бы. Днём работала.
Зато другая кума в декрете согласилась взять днём.
Всю жизнь буду им признательна, что спокойно ждала родов и не переживала за сына.
В итоге меньший надумал днём :)
Звоню куме, она присылает кума.
В итоге вылетаем с сыном из дома, он к куму в машину, я в такси.
Они только доехали домой к ним и ещё были в машине, а муж уже звонил сыну и поздравлял сына с братиком :)
Помню на заднем фоне от кума "уже?" :)

Кумасички, знаю читаете форум, ценю вас! Спасибо, что вы у меня есть! :)

Відредаговано mitera, 23 квітень 2018 - 16:22.

#211 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 23 квітень 2018 - 17:39

я ж тобі казала, плануй на вихідні)))
  • smska це подобається

#212 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • 167 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 08:41

Ну що ж на власному досвіді можу сказати, що другі пологи з перервою в 8 років не такі вже ж легші за перші.
Перші пологи тривали 9 годин з моменту поступлення у пологовий з відкриттям у 2 см., а другі - 6 год. Правда поступила я з відкриттям у 4 см.
Перейми були частіші і болючіші, але на цей раз організм зробив все сам, ніяка стимуляція не згодилася.
Зате потужний період був хвилин 20 не більше. Ну і як тільки на пузо поклали крикливий комочок, все забулося одразу!

#213 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 травень 2018 - 09:02

Ну що ж на власному досвіді можу сказати, що другі пологи з перервою в 8 років не такі вже ж легші за перші.
Перші пологи тривали 9 годин з моменту поступлення у пологовий з відкриттям у 2 см., а другі - 6 год. Правда поступила я з відкриттям у 4 см.
Перейми були частіші і болючіші, але на цей раз організм зробив все сам, ніяка стимуляція не згодилася.
Зате потужний період був хвилин 20 не більше. Ну і як тільки на пузо поклали крикливий комочок, все забулося одразу!

Вiтаю! Комочку здоров'я, а мамi швидкого вiдновлення та успiшного ГВ.

P.s. чоловiк з вiдрядження встиг повернутися? Старшу дитину встигли пристроiти? :)

Відредаговано mitera, 03 травень 2018 - 09:03.

#214 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 03 травень 2018 - 09:13

Вітаю!Ростіть здоровими і щасливими!

Р.S. Колясочку якого кольору видавати (хлопчик чи дівчинка);)

#215 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • 167 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 09:15

Вiтаю! Комочку здоров'я, а мамi швидкого вiдновлення та успiшного ГВ.
P.s. чоловiк з вiдрядження встиг повернутися? Старшу дитину встигли пристроiти? :)

Дякую! 

Доню якраз забрала бабуся на травневі канікули.

І чоловік встиг. Привіз мене сам і був зі мною всі пологи. Як би була сама, навіть не знаю як витримала.

Вітаю!Ростіть здоровими і щасливими!

Р.S. Колясочку якого кольору видавати (хлопчик чи дівчинка) ;)

Дякую! Дівчинка у нас! Я мама дочок!

#216 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 03 травень 2018 - 17:07

Поздоровляю з народженням донечки!!!!Здоров'я манюній і смачно маминого молочка!!!
  • smska це подобається

#217 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 03 травень 2018 - 21:11

Поздравляю!!!здоровья маме и малышке,спокойных ночей!

• smska це подобається

#218 diduch_galina

diduch_galina

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 126 повідомлення
  • Місто:Полтава, Воронино
  • Ім'я:Gala

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 16:31

Згодна з smska, що коли перерва між пологами більше 7 років ці відчуття наче вперше, це повторювали і медики, і коли розціджували груди, і коли пришла до гінеколога. Було страшніше (бо вже більше знала про проблеми при пологах + я стала старшою на 7 років :strah: )

Народила кардинально протилежно по часу: синок закричав о 17:05 (п'ята вечора), а доня 5:05 (п'ята ранку). Обидва рази все починалося з відходження води вдома, відвозив до пологового чоловік, тривалість  перейм практично однакова була 4-4,5 години. Проте біль вдруге був у рази сильніший. наслідки для мого організму трошки тяжчі - більші розриви, набряки ніг і решта дрібниць, але як вже зараз - то все це від бригади - їм було не домене (поруч були ускладнені пологи) і втомлені (я сьома за ту ніч). Як би не присутність чоловіка то було б кепсько. Про те чоловік у другі пологи в більшій мірі проявляв увагу і відповідальність, і навіть сльозка потім побігла :eyes:.  Погоджусь з тим що морально і фізично легше вертаєшся до життя, напевне перша/старша дитина вже загартовує мозок, що нічого розслаблятись)

Поганим було те, що ввесь час чуєш "ви ж народжува, ви все знати повинні" або "ну, ви ж уже рожали, що не знаєте як?",  а що саме знаєте не уточнюють. Відчуваєш себе м'яко кажучи якось дурненько.

А з доброго - була впевненість - народила першого, то вдуге вічно вагітною не лишусь :xixixi:

#219 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 22:55

Згодна з smska, що коли перерва між пологами більше 7 років ці відчуття наче вперше, це повторювали і медики, і коли розціджували груди, і коли пришла до гінеколога. Було страшніше (бо вже більше знала про проблеми при пологах + я стала старшою на 7 років :strah: )
Народила кардинально протилежно по часу: синок закричав о 17:05 (п'ята вечора), а доня 5:05 (п'ята ранку). Обидва рази все починалося з відходження води вдома, відвозив до пологового чоловік, тривалість перейм практично однакова була 4-4,5 години. Проте біль вдруге був у рази сильніший. наслідки для мого організму трошки тяжчі - більші розриви, набряки ніг і решта дрібниць, але як вже зараз - то все це від бригади - їм було не домене (поруч були ускладнені пологи) і втомлені (я сьома за ту ніч). Як би не присутність чоловіка то було б кепсько. Про те чоловік у другі пологи в більшій мірі проявляв увагу і відповідальність, і навіть сльозка потім побігла :eyes:. Погоджусь з тим що морально і фізично легше вертаєшся до життя, напевне перша/старша дитина вже загартовує мозок, що нічого розслаблятись)
Поганим було те, що ввесь час чуєш "ви ж народжува, ви все знати повинні" або "ну, ви ж уже рожали, що не знаєте як?", а що саме знаєте не уточнюють. Відчуваєш себе м'яко кажучи якось дурненько.
А з доброго - була впевненість - народила першого, то вдуге вічно вагітною не лишусь :xixixi:

Галя вітаємо!!! Нехай донечка росте здоровою та щасливою! І взаєморозуміння їй з братиком;) :)

#220 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 травень 2018 - 08:10

diduch_galina, вiтаю! Здоров'я малечi, самiй пошвидше вiдновитися! Спокiйних ночей та вдалого ГВ!

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама