Ещё рано)))І від мене особлива вдячність Юлі за листівку... прям на душу лягла, дуже актуально
Підкажіть будьласка, де можна буде скачати фото ?
Ссылка будет в этой теме скорее всего, но позже. Или, как вариант, в ЛС.
Форуму 10 лет - празднуем!
Розпочатий з jabka, 15 бер 2019 13:55
247 відповідей у цій темі
#201Опубліковано 01 квітень 2019 - 16:21 Ещё рано))) Ссылка будет в этой теме скорее всего, но позже. Или, как вариант, в ЛС. #203Опубліковано 01 квітень 2019 - 16:37 Святкування вдалося на славу! окрема подяка Юлі за корисні подарунки і МК (я про нього по дорозі додому таксисту розказувала - він був шокований))))))), листівка особисто для мене прямо "в яблучко") Лєна-Лібра, ти велика молодець, що так завзято нас всіх зібрала і все організувала! Ну і не можу не подякувати Ані-bianko, хоч цей вечір нібито був твоїм дебютним, але все вдалося на 200 %, так тримати!
Дівчатка, дуже рада була вчора з вами поспілкуватися, посміятися, повеселитися, давно ми так не "віджигали") Відредаговано Гелла, 01 квітень 2019 - 16:37. #205Опубліковано 01 квітень 2019 - 17:16 Наверное, на следующий раз нужен не фотограф, а видеооператор)))) #209Опубліковано 01 квітень 2019 - 20:26
А зря - если б остался и послушал, возможно узнал что-то новое, или уж точно интересное)) Кстати он очень быстро совсем испарился - понял, что это надолго и оставил нас наедине
#212Опубліковано 02 квітень 2019 - 13:09 Хочу написать спасибо всем, кто пришел, и всем, кто хотел, но не смог. И даже тем, кто не хотел, но все равно заходит на форум и в эту тему Спасибо за маму Валентину Я и сестре, и мужу, и подругам рассказала - прям хит года! Аня, ты прекрасна! Я очень рада, что у меня хватило мозгов позвать именно тебя, и не гнаться за громкими именами, опытом и еще чем-то. Я буду тебя рекомендовать, потому что ты великолепная ведущая!
Лена, тебе спасибо за то, что ты проявила инициативу отпраздновать 10-летие, собрала всех очень оперативно, позаботилась о вкусной еде и комфорте. То есть желание даже одного человека способно подарить отличное настроение почти 40 (хотя учитывая подарки, думаю, что значительно большему количеству людей) Безумно рада, что угодила с предсказаниями на открытках! Поверьте, они круче всяких там распиаренных форумских гадалок
Благодарна всем "старичкам", кто пришел. Для меня это было очень важно! И новичкам! Что не побоялись. Вам медаль за смелость!
Фото будут Аня у нас ответственна за связь с Алексеем/Юрием (это один человек, если что ) ну и, конечно, никогда не устану теперь цитировать Аню: "Никто не умрет!" Так что до встречи! #214Опубліковано 02 квітень 2019 - 14:27 Юля, спасибо большое! Я оооочень рада, что у нас все получилось! За фото Леше|Юре написала, жду ответа
#216Опубліковано 02 квітень 2019 - 14:37 Спасибо большое! Проведу любой День рождения, а на 100-летии просто тряхнем стариной) Фото будут завтра, если Алексей-Юрий успеет сделать, то может и сегодня вечером #217Опубліковано 02 квітень 2019 - 14:55 Я тепер знаю, що на форумах треба писати вульва, а не пісюха і тебе не забанять))) Аня, ти проста і крута. Запиши мене на 19.04.2084 - я сторіччя планую бурхливо відсвяткувати. Було смачно навіть без м'яса. Я наїлась картоплі, овочів і риби на місяць вперед! А ще я проторохтіла своєму все про секс-іграшки на одному диханні і поки що він сказав: Без коментарів. Добре, що він не бачив моїх фоток з усіма вібраторами, які люб'язно наробила Квіточка) Але я дуже сподіваюсь, що Юля приїде в Полтаву з МК і ми туди прийдемо парою))) Бо я дуже хочу лоток яєць, пару жужжалок і "Солону карамель", бо дуже люблю її з кавою, тому, думаю, і в іншій якості вона мені сподобається))) Короче, вас можна роками не бачити, але при зустрічі дико ржать, веселиться, чудить і говорити про все на світі! Форум, живи! Я тебе всім рекомендую з усіх питань. І може, зовсім скоро я знову стану активним користувачем #219Опубліковано 02 квітень 2019 - 15:18
Приїду десь в червні, нікуди не роз"їзджайтеся, чи не розбігайтеся )))) "Солона карамель" - це один з найсмачніших лубрикантів )) У мене його на МК навіть поцупили. Ну або просто випадково забрали
Правильно! Вульва - тільки з великої літери. То пеніси можна з маленької (боже, яке щастя, що мене за такі слова не забанять ). #220Опубліковано 02 квітень 2019 - 17:43 кстати, о последнем предложении. Есть все шансы, Яна сидела в начале на твоем стуле)) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |