ЗНО і все,що з ним пов'язано.
Розпочатий з Сана, 03 тра 2018 22:21
207 відповідей у цій темі
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 14 лютий 2021 - 11:47
З таким рівнем не обрав англійську зно?!
Ні, категорично:" Я свій рівень знання мови показав. В Україні вступати не буду,"
Навчання в українському ВУЗі не розглядає зовсім, причина: з його рівнем, якого він уже досяг в програмуванні, навчатися буде абсолютно нецікаво (має знайомих хлопців- програмерів, які навчаються в різних ВУЗах України, цікавився у них, потім моніторив навчальні програми київських та львівських ВУЗів.....на превеликий жаль, дійсно програма ІТ,яку викладають у нас, доволі застаріла, а сина це не категорично влаштовує).
Для вступу обрав РJTAK, з підстраховкою: академія пропонує три види навчання- очну, заочну, інтернет- форму, тому варіанту "не вступиш з якоїсь форс-мажорної обставини" навіть не розглядає.
Гроші на перші два роки навчання відклав із зароблених влітку- самостійний)
Я просто тихо зі сторони дивуюся...на вигляд дитина ще дитиною, а так все чітко прораховує, має чіткий план на майбутнє, врахував навіть форс- мажорні обставини, які можуть виникнути, і непохитно стоїть на своєму рішенні.
Росте....
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 14 лютий 2021 - 15:57
Я просто тихо зі сторони дивуюся...на вигляд дитина ще дитиною, а так все чітко прораховує, має чіткий план на майбутнє, врахував навіть форс- мажорні обставини, які можуть виникнути, і непохитно стоїть на своєму рішенні.
Росте....
По доброму завидую,мой в прошлом году определился уже перед самым зно.
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 15 лютий 2021 - 09:36
В мене вирішив куди буде вступати після того як здав ЗНО. І то потім три раза міняв рішення.
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 13 квітень 2021 - 17:09
ДПА для учнів 11-их класів ВІДМІНЕНО.
"Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Сьогодні відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.
Це важливе рішення з огляду на пандемію коронавірусу з метою гарантування рівних можливостей для учнів.
Також законодавчими змінами передбачено, що учні 11-х класів мають право за власним бажанням пройти ДПА, зокрема у формі зовнішнього незалежного оцінювання."
Опубліковано 21 квітень 2021 - 09:26
ДПА для учнів 11-их класів ВІДМІНЕНО.
"Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Сьогодні відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.
Це важливе рішення з огляду на пандемію коронавірусу з метою гарантування рівних можливостей для учнів.
Також законодавчими змінами передбачено, що учні 11-х класів мають право за власним бажанням пройти ДПА, зокрема у формі зовнішнього незалежного оцінювання."
Поясніть (ще не дуже в цьому компетентна) при поступанні у ВНЗ тепер ЗНО не потрібно, просто здаються вступні іспити чи як? Якщо ЗНО здав, то вступні треба здавать?
Опубліковано 21 квітень 2021 - 10:40
Поясніть (ще не дуже в цьому компетентна) при поступанні у ВНЗ тепер ЗНО не потрібно, просто здаються вступні іспити чи як? Якщо ЗНО здав, то вступні треба здавать?
ДПА и ЗНО это разные мероприятия. ЗНО никто не отменял.
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 21 квітень 2021 - 10:48
Для вступу в вуз ЗНО обовязкове. Потрібно потім реєструватися для подачі документів, і там ви вказуєте номер сертифікату ЗНО.
Відредаговано Sailor Moon, 21 квітень 2021 - 10:49.
Опубліковано 21 квітень 2021 - 11:20
ДПА - це як раніше випускні екзамени зі школи. ЗНО - як раніше вступні до вузів. Від ДПА цього року звільнили (але за бажанням діти все одно можуть здавати і вписувати цю оцінку в свідоцтво).
Тобто, якщо дитина не планує цього року вступати до українського вузу, або якщо їй для вступу треба тільки, наприклад, укр.мову, історію і географію, а вона свого часу зареєструвалася ще й на математику (бо цього року це обов’язковий предмет для ДПА), то вона може або взагалі не йти на ЗНО, або йти тільки на ті, що їй треба для вступу.
Відредаговано Гелла, 21 квітень 2021 - 11:21.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|