Мммм......très bien!!! Была во Львове 2 раза. Последний в 2011 году в период Рождества. Очень приятные воспоминания!
Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
#202Опубліковано 22 грудень 2017 - 17:43
ПРивіт.До мене на ти))) Погрітись, поїсти і розважитись можна сміливо в ТЦ Форум ЛЬвів . Можна банально погуляти по центру міста, поблукати вуличками. Взимку шкода, що в багато місць просто не добратись, або можливо, але без дітей. Також можна заглянути в резиденцію Святого Миколая . А так навіть не скажу. Ну ще можна в парку Франка білочок погодувати( б"єш горішок об горішок і вони підходять дуже близько, ми часто практикуємо.Доволі цікаво). А так ще й дітям тяжкувато буде йти десь далеко за такий проміжок часу. А так треба просити гарної погоди.В нас сьогодні +2 і то купа, то дощ, то різко заметіль
#203Опубліковано 22 грудень 2017 - 18:12
Большое спасибо!! Нас дождями не испугаешь) мы привыкшие уже)) А есть ли рождественская ярмарка и вертепы? Мое воображение уже такое нарисовало) Простите за надоедливость! Відредаговано blessedmother, 22 грудень 2017 - 18:14. #204Опубліковано 22 грудень 2017 - 19:34
Так, на головній площі ще з початку грудня ярмарка. Вертепи ж на Різдво(але хз що буде цього 25 грудня)
#205Опубліковано 22 грудень 2017 - 19:40
ок, большое спасибо! #206Опубліковано 22 грудень 2017 - 19:42 Любі дівчатка!!!! Хочу НАГОЛОСИТИ!!!!! Відвідуючи наше красивезне місто - ТРИМАЙТЕ ГАМАНЦІ І ТЕЛЕФОНИ в надійному місці.Працюють дуже спритні цигани. Останні пів року уже потерпаємо від них. В мене особисто чуть не поцупили гаманця .Добре, що маю звичку носити сумку спереду і не дивлюсь прямо, а під ноги. Біжу з дівчатами на заняття.В одній руці Сашкина рука, в іншій візочок.Опускаю голову, а в мене з сумки, яка була спереду, витягують гаманець. Добре, що маю ще звичку - крупні купюри ховати за замком і вони побачили тільки грн 10 номіналом 5 і 2,1 грн.Отримавши з ліктя, вирішили такою сумою не ризикувати. Але урок отримала. Відредаговано Милочка, 22 грудень 2017 - 19:48. #207Опубліковано 11 січень 2018 - 23:16 недавно друзья вернулись со Львова - очень понравилось #208Опубліковано 08 лютий 2018 - 23:12 Не знаю, честно говоря не в восторге, да вроде как есть на что посмотреть, но ожидалось чего то большего, особенного, а получилось "у Львів на каву", но и кофе в Полтаве по вкуснее Відредаговано IrinaKoners, 08 лютий 2018 - 23:12. #209Опубліковано 12 лютий 2018 - 09:43
То ви не знайшли дійсно смачної кави. І не побачили потайних красивих місць.Щоб його дійсно оцінити, потрібно приїхати декілька раз і не на 1-2 дні. #212Опубліковано 12 лютий 2018 - 09:57 Судити красу Львова тяжко, бо різні речі бачити місто очима туриста,який "галопом по Європам" хоче побачити все і відразу.Львів любить розмірений крок.Його треба побачити з усіх закутків.Я в ньому живу вже 3-тій рік і я багато чого не бачила, хоч і не сиджу на місці, а постійно в русі по ньому. Та що тут говорити, коли центральна частина постійно для мене загадка.Кожного разу знаходиш потайні дворики,які відрізняються один від одного. І не втомлюся говорити, що Львів зовсім різний в будь-яку пору року, в будь-яку погоду.Його потрібно побачити різним, а потім говорити враження. Щоб оцінити дійсно красу треба бачити не очима туриста, а впустити його в душу і неспішно пізнавати. Я якраз з початком тепла почну дізнаватись його.Хочу відвідати ті місця,де не була моя нога і рідко ступала нога туриста.Хто буде в той час в Львові - радо прогуляюсь))) ОТ хтось бував на Цитаделі? Мало хто...А знаєте,який афігенний вид з нього? А його історію? А там є на що глянути... #213Опубліковано 12 лютий 2018 - 10:00
Найпростіше по дорозі до Високого замку. Просто на замок повертаєш ліворуч, а ця гора далі прямо.Там розходитиметься дорога.Ліворуч, то кругова дорога понад горою, а нам праворуч. Там вже легко її побачити. Тільки щоб туди потрапити треба зручне взуття і одяг, який якщо що не шкода забруднити, бо підйом крутий і по стежинках. #214Опубліковано 12 лютий 2018 - 10:01 Мне хватило подъёма на гору, туда уже не осилили. По дороге домой с поезда наблюдали))) #216Опубліковано 12 лютий 2018 - 10:08 Значит будет, что посмотреть в следующий раз))) #218Опубліковано 12 лютий 2018 - 10:28 Ну і про Цитадель Це не готель. А розвалени на оборонній горі. Там є куди заглянути. Казарми, стовпи після колючого дроту, бійниці.Але воно не натоптано для туристів. Тому не чекайте краси і доглянутості. Особисто в мене було перше враження - захоплення, подив, мурахи по шкірі. #219Опубліковано 12 лютий 2018 - 11:00 Згадала. Шукаю компанію на літо для відвідання замків Львівщини. Особливо хочу попасти в Жовкві. Шлях прокладу сама.З вас лише компанія в подорожі)))А ще шукаю моделей для мого фотонавчання)))З мене потім фото, з вас ваша згода фотографуватись)))
#220Опубліковано 25 лютий 2018 - 00:26
Будет ли на что посмотреть в ботаническом саду в конце марта?!
И, возможно, есть у кого проверенный фотограф во Львове? 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |