Дитячі майданчики Полтави
Розпочатий з Мальвина, 05 чер 2010 22:07
250 відповідей у цій темі
Опубліковано 07 червень 2017 - 16:04
Можна маленьке уточнення? Після 10 років дітям майданчики не потрібні? Хто визначав віковий ценз і чим керувався при цьому?
Дана вибірка була зроблена на основі попереднього аналізу дитячих майданчиків міста, що дає нам підставу вважати, що майданчиків, розрахованих на вік старше 10 років практично немає.
Згідно ДБН Б.2.2-5:2011. Благоустрій територій для підлітків мають бути організовані спортивно-ігрові комплекси. Тому, на наш погляд, це тема для окремого опитування.
Опубліковано 07 червень 2017 - 16:08
У мене ще малі діти, та я згодна, що для них в місті є майданчики,де можна розважитись,а от дітям старшого віку хіба що на лавках посидіти, і ті окуповані бабусями.
Опубліковано 07 червень 2017 - 16:15
Про всяк випадок нагадаю
Долучайтеся, будь ласка, до опитування щодо стану дитмайданів міста — https://goo.gl/forms/q5ZqBEr3M5fSdw8q1.
Це опитування є частиною проекту, мета якого – привернення уваги громадськості та органів влади до створення комфортних для дітей місць у публічному просторі.
Опубліковано 19 червень 2017 - 13:12
Мами і тата Полтави, ДОЛУЧАЙТЕСЯ! Декілька хвилин вашого часу стануть значним внеском у реальні ЗМІНИ.
Заповніть, будь ласка, опитувальний лист щодо стану дитмайданів ПОЛТАВИ —
Разом ми зробимо місто БЕЗПЕЧНИМ і ЗРУЧНИМ для наших ДІТЕЙ!
Опубліковано 19 червень 2017 - 22:39
Нещодавно прокуратура Шевченківського району Львова розпочала кримінальне провадження через травмування хлопчика на дитячому майданчику...
Що робити батькам, якщо дитина травмувалася на майданчику: https://zaxid.net/vt...nchika_n1289795.
Опубліковано 25 червень 2017 - 11:41
Ризиковані розваги: чому гральні майданчики небезпечні для дітей (сюжет ТСН)
https://www.youtube....h?v=HCpo0b1NVbs
Опубліковано 12 липень 2017 - 23:18
Перелік 50 дворів Полтави, де першочергово відремонтують дитячі майданчики: http://poltava.to/news/43584/
Лёлик
-
Місто:Полтава, левада
-
Ім'я:Оля :)
Опубліковано 13 липень 2017 - 06:46
Перелік 50 дворів Полтави, де першочергово відремонтують дитячі майданчики: http://poltava.to/news/43584/
а нас в перечне нету наверное у нас отличные площадки...травой поросшие ((( головка 14/11 16 18
Відредаговано Лёлик, 13 липень 2017 - 06:47.
Опубліковано 13 липень 2017 - 06:55
а нас в перечне нету наверное у нас отличные площадки...травой поросшие ((( головка 14/11 16 18
На сколько я помню головка 14/11 победил бюджет участи и там будет новая большая площадка для деток и старше, и меньше.
Ну а Головка 18 извини, но я не знаю что ответить :-) сзади дома там уже не понятно что, там не ремонтировать нужно, а делать снова :-( а для этого нужны инициативные люди с вашего дома!
А перед домом у вас дорога. :-(
Так что площадки по Головка 18 нет :-(
Но на ост. Головка ж есть площадка, пусть в конце вашего дома, но она ж рядом с вами.
И эта площадка требует ремонта и она есть в списке, только записана пр-кт Мира, 36
Опубліковано 13 липень 2017 - 07:42
На сколько я помню головка 14/11 победил бюджет участи и там будет новая большая площадка для деток и старше, и меньше.
Ну а Головка 18 извини, но я не знаю что ответить :-) сзади дома там уже не понятно что, там не ремонтировать нужно, а делать снова :-( а для этого нужны инициативные люди с вашего дома!
А перед домом у вас дорога. :-(
Так что площадки по Головка 18 нет :-(
Но на ост. Головка ж есть площадка, пусть в конце вашего дома, но она ж рядом с вами.
И эта площадка требует ремонта и она есть в списке, только записана пр-кт Мира, 36
О как раз инициативных людей в 18м номере нет. Увы и ах((
Опубліковано 13 липень 2017 - 07:48
В конце статьи меня насмешила фраза депутата, который пообещал, что все площадки будут покрашены)))
Надеюсь, что ремонт не ограничится покраской.
Опубліковано 13 липень 2017 - 09:26
Наша адреса є в списку. Тільки у нас майданчика немає.) Ну, хіба що називати майданчиком совдепівську карусель, пісочницю і машинку з шин.
Опубліковано 13 липень 2017 - 10:26
Наша адреса є в списку. Тільки у нас майданчика немає.) Ну, хіба що називати майданчиком совдепівську карусель, пісочницю і машинку з шин.
Я знайшла адресу біля маминого будинку, Хоткевича 3, а майданчика я там не пам'ятаю взагалі. Хіба що старі турніки. От і думаю, що ж там ремонтувати будуть)
Опубліковано 13 липень 2017 - 10:33
Наша адреса теж потрапила в перелік ремонтованих.Подивимося, бо станом на сьогодні, майданчик - це старюча гірка і такі ж турніки й гойдалка.
Лёлик
-
-
Опубліковано 13 липень 2017 - 14:00
На сколько я помню головка 14/11 победил бюджет участи и там будет новая большая площадка для деток и старше, и меньше.36
ага победила но ни чего до сих пор не делается
Опубліковано 13 липень 2017 - 16:20
Зараз активні батьки Полтави та ініціативна група «Батьки за місто для дітей» по оприлюдненому списку запланованих на ремонт майданчиків проводять їх інспекції з метою зафіксувати і оприлюднити стан "до" та проконтролювати, як він зміниться "після".
Якщо ви вже встигли порахувати, то знаєте, що, виходячи з виділеної суми на ремонт ДМ 1700000 грн. і списку з 50 майданчиків, ми отримуємо приблизний бюджет на кожен дитмайдан - 34000 грн.
Попередньо проведені інспекції встановили, що у вищезазначеному списку вказані в тому числі майданчики, що не підлягають ремонту, а їх фарбування буде марним і нецільовим використанням бюджетних (наших з вами) коштів. Такі майданчики необхідно оновлювати. Тобто проводити якісний професійний демонтаж старих поржавілих небезпечних конструкцій, а на їх місці встановлювати нові елементи (пошукайте на сайтах виробників ДМ, на 34000 грн. дещо точно можна встановити).
Якщо ваш майданчик потрапив у список на ремонт, і для вас важливо, щоб ці кошти реально пішли на ваших дітей, контролюйте процес ремонту!
Можна писати колективні звернення від мешканців будинків в управління ЖКГ, в ЖЕО-2 з конкретними проханнями/пропозиціями щодо того, яким ви хочете бачити свій ДМ.
Окремо наголошу, якщо майданчик об'єктивно застарілий, аварійний і небезпечний, а його відмовляються замінювати, необхідно вимагати результати експертизи, яка встановила, що майданчик відповідає необхідним нормам. А у зверненнях необхідно вказувати саме — оновлення майданчика шляхом демонтажу старих конструкцій і заміні їх на нові.
Якщо потрібна допомога, звертайтеся.
І також запрошую долучитися до опитування по стану ДМ Полтави тих, хто цього ще не зробив - https://goo.gl/forms/q5ZqBEr3M5fSdw8q1
Заповнюйте самі і долучайте своїх знайомих!
Відредаговано Annyshka, 13 липень 2017 - 16:20.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 13 липень 2017 - 23:43
Ой, что-то с трудом верится. Сколько времени уже прошло, даже место расчищать не начали. Да и, если это Лелека, то какая ж она большая? Самая обычная, для малышей.
А ещё Полищук обещал супер-пупер евро-бульвар. И где он? Фонарные столбы прям зимой ставили, казалось к весне уже будет город-сад. Да только воз и ныне там. На этих столбах всё и закончилось.
Опубліковано 14 липень 2017 - 05:40
Ой, что-то с трудом верится. Сколько времени уже прошло, даже место расчищать не начали. Да и, если это Лелека, то какая ж она большая? Самая обычная, для малышей.
А ещё Полищук обещал супер-пупер евро-бульвар. И где он? Фонарные столбы прям зимой ставили, казалось к весне уже будет город-сад. Да только воз и ныне там. На этих столбах всё и закончилось.
Ну реалии нашей страны таковы :-(
Финансирование бюджетом всегда активнее во второй половине года :-(
У нас фонари зимой, асфальт в декабре и т.п. вещи потому и имеют место быть :-(
Пока я еще позитивного настроя не утратила! Предполагаю, что раньше сентября ничего не сдвинется :-( Ждем...
Відредаговано mitera, 14 липень 2017 - 05:41.
Лёлик
-
-
Опубліковано 14 липень 2017 - 19:02
У меня пожилая соседка две недели назад упала на бульваре...пол лица расцарапала ((
Опубліковано 21 липень 2017 - 10:34
МАМИ І ТАТА Полтави! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Ініціативна група «Батьки за місто для дітей» проводить незалежний громадський моніторинг стану дитячих майданчиків Полтави.
Наша мета – виявити об’єктивні проблеми і порушення державних норм на ДМ та встановити громадський (батьківський) контроль за виконанням ремонтних робіт на дитмайданчиках міста.
Ми створили інтерактивну мапу дитячих майданчиків Полтави – https://drive.google...w_w&usp=sharing, переглянувши яку, кожен відвідувач матиме змогу дізнатися інформацію про технічний стан та балансоутримувача відповідального за ДМ.
Наповнення мапи відбувається силами ініціативних батьків, для яких важливі безпека та якість ДМ, на яких гуляють наші діти.
Долучитися до моніторингу майданчиків можете і ви!
Для цього необхідно:
☑ 1. Сфотографувати дитячий майданчик (загальний план , фото всіх споруд на ДМ, а також аварійні і пошкоджені елементи).
☑ 2. Зафіксувати адресу або детальне місце знаходження ДМ (із зазначенням номеру будинку)
☑ 3. Надіслати фото із зазначенням району міста та чіткого місцезнаходження ДМ на e-mail ([email protected]) або створити фотоальбом у групі Facebook «Полтава очима жінок» (в назві альбому зазначити адресу майданчика).
Громадський моніторинг стану дитячих майданчиків Полтави дасть нам змогу контролювати діяльність ЖКГ, направляючи її на реальні потреби дітей та батьків.
Разом ми зробимо місто безпечним і зручним для наших дітей!
#дитячімайданчикиПолтава
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|