Перехід до вмісту

Фотографія

Книги

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2692 відповідей у цій темі

#201 Julija

Julija

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 653 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 05 квітень 2012 - 11:23

я давно эту книгу читала, долго была под впечатлением

Аналогично, читала давненько, но впечатление от этой книги осталось надолго.

#202 Ухтышка

Ухтышка

Насолоджуюсь життям

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 604 повідомлення
  • Місто:30 км від Полтави

Нагороди

2            

Опубліковано 08 квітень 2012 - 23:05

Ох, написала себе список, что почитать с этой темки Прочитала Шелдона "Гнев ангелов", что сказать? интересно, половину прочитала на одном дыхании, но потом дошла до момента, где задала себе вопрос "зачем читала? ради того, чтобы прореветь полдня?" в итоге после прочтения долго ещё ходила с мыслями о ней. Чего-то я думала, что не всё так печально будет.

#203 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 08 квітень 2012 - 23:50

Я еще в институте читала Сидни Шелдона. Мне нравится его стиль и сюжеты всегда интерестные. Чем-то напоминают мне Агату Кристи. Попробуйте почитать еще Интриганку, Пески Времени

#204 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 09 квітень 2012 - 15:06

Я Шелдона перечитала дуже багато, ще в школі. Тоді подобалося, а зараз навіть не знаю, чи читала б? Не можу згадати ні одного сюжету. :pardon: По наводці сестри читаю Сомерсета Моема "Театр".

#205 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 квітень 2012 - 19:07

ИМХО,Шелдон для одноразового прочтения. Прочла всего в оригинале. Но перечитывать желания нет.

#206 Ухтышка

Ухтышка

Насолоджуюсь життям

• Завсідники
  • 2 604 повідомлення
  • Місто:30 км від Полтави

Нагороди

2            

Опубліковано 16 квітень 2012 - 16:42

Велике дякую за цю темку. Спочатку прочитала Шелдона " Мельниця богів", не те щоб дуже сподобалося, але прочитала швидко й з цікавістю. А от Дашвар..... Нема слів, вражена, так заворожує( я й не надіялася, що в бібліотеці є, дарма, Є) За 24 години я прочитала 2 книги, не знаю яку першу потрібно було читати, але я в захваті, не можу сказати яка більше сподобалась. Першу проковтнула "Молоко з кров'ю" - що вразило? все! гарно й зрозуміло написано, правда! Читала й зрозуміти не могла свої почуття: то біль, то сором, то страх, зневага, гордість, була й радість. Ця книга не оставить байдужим нікого, тільки треба повністю зануритися. Друга була " Мати все" - ємоції зашкалюють, я не розуміла ненависть чи жалість переважає, чи то добре чи ні! Мати все- а чи так воно? а чи вірно, ловлю себе на думці, що сама маю божевільну любов до своєї дитини, а чи правильно це? Мабуть таки ні, мозок й досі переварює.

#207 Fresh

Fresh

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 918 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 квітень 2012 - 17:11

Сестра подарила Мемуары гейши, читали? Как вам? Что-то не могу на нее настроиться.

#208 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 11:43

Я також перечитала всі книги Л.Дашвар, які вона написала на сьогоднішній день. Це дійсно щось неймовірне! З сучасних укр. авторів ще сподобалась книга "Мантра-омана"-В. Гранецька. А ще десь пів року назад прочитала "Записки укарїнського сумашедшего" Ліни Костенко. Мені дуже сподобалась, знаю, що перечитуватиму її. Роман про звичайну укр. родину, що живе в Києві, в період "помаранчевої революції".Розповідь ведеться від чоловіка (книга написана ніби це його щоденник). Л. Костенко писала книгу 10 років! Хто любить рідну нашій українській душі літературу - рекомендую. Хто читав- що думаєте?

#209 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 16 травень 2012 - 15:49

Я також перечитала всі книги Л.Дашвар, які вона написала на сьогоднішній день. Це дійсно щось неймовірне! З сучасних укр. авторів ще сподобалась книга "Мантра-омана"-В. Гранецька.
А ще десь пів року назад прочитала "Записки укарїнського сумашедшего" Ліни Костенко. Мені дуже сподобалась, знаю, що перечитуватиму її. Роман про звичайну укр. родину, що живе в Києві, в період "помаранчевої революції".Розповідь ведеться від чоловіка (книга написана ніби це його щоденник). Л. Костенко писала книгу 10 років!
Хто любить рідну нашій українській душі літературу - рекомендую. Хто читав- що думаєте?

Хочу прочитати, але ще руки не дійшли, щоб купити. Тільки назва - "Записки українського сАмашедшего").

#210 Лизавета

Лизавета

Мама Аня

• Завсідники
  • 2 491 повідомлення
  • Місто:Израиль г. Бат-Ям
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 16:11

Шелдона читала давно, очень захватывающие сюжеты, романы не похожие друг на друга. Интересно, но действительно книга, на один раз. Девочки, а кто читал романы Жорж Санд, кроме Консуэло? поделитесь впечатлениями. Консуэло- одна из моих любимых и настольных книг. Но другие романы этого автора я не читала. Очень люблю "Всадник без головы"(Майн рид)- легкий, почти детский сюжет, но очень увлекательный. Если найду в онлайн, то собираюсь перечитать книгу " Куда идешь" (Генрик Сенкевич).Действие происходит в Риме, во время правления императора Нерона, книга о зарождении христианства( как религии), Как и чему учили первые ученики Христовы. Книга прелесть. А сейчас читаю роман Александры Марининой " Закон трех отрицаний" . Мой отзыв о ней- нормальная книга, обычный детектив в стиле Марининой.

#211 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 17:30

Хочу прочитати, але ще руки не дійшли, щоб купити. Тільки назва - "Записки українського сАмашедшего").

:blush: ти права))) Почитаєш, напишеш як тобі..... :;):

#212 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення
  • Ім'я:Меламори

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 19:06

Шелдона читала давно, очень захватывающие сюжеты, романы не похожие друг на друга. Интересно, но действительно книга, на один раз. Девочки, а кто читал романы Жорж Санд, кроме Консуэло? поделитесь впечатлениями. Консуэло- одна из моих любимых и настольных книг. Но другие романы этого автора я не читала. Очень люблю "Всадник без головы"(Майн рид)- легкий, почти детский сюжет, но очень увлекательный. Если найду в онлайн, то собираюсь перечитать книгу " Куда идешь" (Генрик Сенкевич).Действие происходит в Риме, во время правления императора Нерона, книга о зарождении христианства( как религии), Как и чему учили первые ученики Христовы. Книга прелесть.
А сейчас читаю роман Александры Марининой " Закон трех отрицаний" . Мой отзыв о ней- нормальная книга, обычный детектив в стиле Марининой.

читала Шелдона, правда дано, понравились книги

Жорж Санд читала продолжение Консуэло, роман "Графиня Рудольштадт" - советую прочитать, думаю не разочаруетесь

Маринину обычно читаю в дороге, в очереди и т.д. на бегу можно сказать, пишет легко, под определенное настроение мне очень нравится

#213 Лизавета

Лизавета

Мама Аня

• Завсідники
  • 2 491 повідомлення
  • Місто:Израиль г. Бат-Ям
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 21:18

Жорж Санд читала продолжение Консуэло, роман "Графиня Рудольштадт"

Читала Графиню. это же продолжение Консуэло. да действительно очень и очень. :rolleyes:

#214 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 травень 2012 - 22:28

Я також перечитала всі книги Л.Дашвар, які вона написала на сьогоднішній день. Це дійсно щось неймовірне! З сучасних укр. авторів ще сподобалась книга "Мантра-омана"-В. Гранецька.
А ще десь пів року назад прочитала "Записки укарїнського сумашедшего" Ліни Костенко. Мені дуже сподобалась, знаю, що перечитуватиму її. Роман про звичайну укр. родину, що живе в Києві, в період "помаранчевої революції".Розповідь ведеться від чоловіка (книга написана ніби це його щоденник). Л. Костенко писала книгу 10 років!
Хто любить рідну нашій українській душі літературу - рекомендую. Хто читав- що думаєте?

Ваш смак мені дуже імпонує...

#215 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення
  • Ім'я:Меламори

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2012 - 22:44

из последнего прочитанного, самое яркое впечатление на меня произвела повесть Павла Санаева «Похороните меня за плинтусом» тем более, что повесть автобиографическая тяжелое впечатление, но я рада, что эта книга попала мне в руки любимые книги из классики пожалуй Загребельный "Диво", "Роксолана", Булгаков "Мастер и Маргарита" вообще не люблю фэнтези, но при этом очень люблю книги Макс Фрай (под этом псевдонимом пишет Светлана Марты́нчик)

#216 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 16 травень 2012 - 22:49

Мені Загребельного сподобалась "Юлія, або запрошення до самовбивства".

#217 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення
  • Місто:Полтава-Київ
  • Ім'я:Юлька-моргулька:)

Нагороди

Опубліковано 17 травень 2012 - 08:50

Мені Загребельного сподобалась "Юлія, або запрошення до самовбивства".

Ой, я, здається, читала, але досить давно - років п'ять тому... Це про любов до жінки, що проектується в деяких часових вимірах?

#218 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 травень 2012 - 09:35

Ваш смак мені дуже імпонує...

:good: :;):

#219 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 17 травень 2012 - 09:53

Ой, я, здається, читала, але досить давно - років п'ять тому... Це про любов до жінки, що проектується в деяких часових вимірах?

ТАк-так. Він шукав її все життя, свою велику любов по імені Юлія). Теж давно читала, більше 5 років тому.

#220 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2012 - 16:24

а я сегодня дочитала "Мне тебя обещали" Эльчин Сафарли спасибо, Jane, за цитаты из этой книги. именно они заставили меня найти текст и прочитать. понравилась очень! сохранила себе 3 вордовских странички цитат, очень полезных. особенно мне сейчас

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама