Значить, на Кагамлика не дешевше?ну а як же) це ж моє спасіння від мозковиїдання))))
здала в оформлення на Кагамлика, бо в Етюді сказали не раніше 11.01 була б готова. А мені треба на 5.01.
Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
#2141Опубліковано 03 січень 2014 - 22:23 #2142Опубліковано 03 січень 2014 - 22:49 дешевше, просто я хотіла певну рамку. Але під неї не змогла підібрати паспарту, не дивлячись на великий вибір. І коли я разом з хлопцями вже просто замахалась, мені запропонували рамку італійского виробництва і відразу попередили про вартість) Але я її як побачила, то вже було все одно, скільки вона коштує)))) #2143Опубліковано 04 січень 2014 - 14:54
Ось ще одна завершена робота. Як раз актуально до Нового року ) це подарунок моїй хрещеній - вона як друга мама для мене.
Але моя радість дещо захмарена( Я зовсім незадоволена якістю оформлення( При мені розбирали, діставали стружку, на яку я звернула увагу робітників. А зараз привезла додому і бачу, що ще є((( Але якщо не приглядатися, то майже ідеально) рамка дуже гарна
#2144Опубліковано 04 січень 2014 - 15:11
Мама Лена, работа очень классная, оформление тоже!)) Не переживайте, когда видят такую красотень, никто не замечает никаких недостатков
У меня подруга тоже как-то раз оформила работу. И всем говорила: "сколько стоит рамка, не скажу" я таки выяснила, что 800 грн она за нее отдала, похихикала с нее, а сама ведь понимаю чего стоит подходящее оформление для работы))
А мне снап сегодня приехал теперь жду свободную минутку, чтобы понять, как эффективно ткань на него натягивать. И еще ниточки к метрике и ткань. Спасибо огромное Shepan за подсказки
#2145Опубліковано 04 січень 2014 - 15:19 ой, я за снапы вообще забыла. Я отдала 410грн за оформление. И вот сижу и думаю, может, к ним съездить? Я просто с дочей забирала картину и мне не до особых разглядываний было, но блин! за такие деньги они ее должны были идеально сделать! #2146Опубліковано 04 січень 2014 - 15:36
Мама Лена, очень красиво! Я, конечно, не знаток, но мне очень нравится, и в каждом женском образе, вышитом тобой, мне видятся твои черты почему-то)), ну вот похожи они на тебя, что-то такое неуловимое есть
#2147Опубліковано 04 січень 2014 - 15:45
Свет,Оль, ну скажіть шо-небудь, як вам?)) #2148Опубліковано 04 січень 2014 - 20:46
Лєн, гарне оформлення, та я б все-таки добавила паспарту, хоча з цією рамкою воно, мабуть, було б лишнім. А ти зі склом замовляла? Чи де була стружка? Мені б жаль було дарувати таку картину. ) #2149Опубліковано 04 січень 2014 - 21:26 Я на форумі сьогодні набігами тільки була) Лєн, шикарна робота, шикарне оформлення - ніжне і вишукане Думаю, тобі ця людина дуже дорога, якщо ти вирішила подарувати ТАКУ роботу... Звісно, тобі зблизька краще видно, якщо щось не влаштовує, можна вимагати підчистити, але на фото непомітно. П.С. Я бачу, ти так конкретно захворіла вишиванням)))) #2151Опубліковано 04 січень 2014 - 21:37
Лен, такая работа с таким оформлением не к каждому интерьеру подойдет! шикарно просто мне сразу представилась спальня с мебелью цвета слоновой кости.. очень стильно!
#2152Опубліковано 04 січень 2014 - 22:14 дуже-дуже... я її неймовірно люблю, хоча бачу рідко. Про певні речі вона дізнається найперша, а іноді і єдина.
ви ще навіть не уявляєте масштаби)))) З такою рамку воно зайве однозначно. Замовляла зі склом і стружка була на картині під склом. Свєт, не шкода, навпаки, дуже хочеться скоріше подарувати) спасибо,Танюш) У крестной зал в нежных тонах, надеюсь, подойдет. А нет, прийдется ей ремонт делать #2153Опубліковано 04 січень 2014 - 22:18 Я вірю.) Коли дарувала мамі вишитий триптих, теж з нетерпінням чекала її реакції.) Лєна, що наступне?) #2154Опубліковано 04 січень 2014 - 22:22 Вже вишиваю Акварельні флокси від Ріоліс) #2155Опубліковано 04 січень 2014 - 22:29
Лена, я редко тут комментирую, но это очень красиво!
#2156Опубліковано 04 січень 2014 - 22:38 Оль, я увидела твое имя в списке тем и поняла, что пост адресован мне)) спасибо большое) #2157Опубліковано 05 січень 2014 - 14:10
Девочки, я таки позвонила и съездила в мастерскую) Спокойно объяснила, что меня не устраивало и мне все переделали) правда, сам хозяин. Мастерская сегодня не работает.
Теперь я успокоилась) красиво и спереди, и сзади)
#2158Опубліковано 05 січень 2014 - 14:14
Правильно сделала - это ж не 4 грн., и даже не 40...
#2159Опубліковано 05 січень 2014 - 17:24 да-да-да)))) рамка идеально подошла. спасибо огромное. п.с. я когда у тебя их брала, точно знала куда применю розовую, а тут и голубенькая пригодилась)))) Мама Лена - без слов, сплошные положительные эмоции. ОЧЕНЬ красиво, достойное оформление!!!! Очень нравятся дизайны Ланарте, но как ни странно в моем списке еще нет ни одной их работы. #2160Опубліковано 05 січень 2014 - 18:57
Леночка, работа просто великолепная. Я даже не представляю уже ее в другом оформлении. Ты большая умничка! Сразу видно, что картина вышита и оформлена с любовью.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |