не пройдет сам. может перейти в хронику, тогда будет "весело". С мочей в баночке к врачу.
знач буду завтра ще спостерігати. В неї нічого не болить, просто часто бігала в туалет.
Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
#2142Опубліковано 12 квітень 2015 - 23:23 Ір, цистит в дівчаток може підніматись в почти і тоді можна ще й піймати пієлонефрит.Краще не жартувати цим і не чекати.
при циститі вона б плакала при сечевипусканні. А яка моча?Запах?Колір? Піниться при збовтуванні? #2143Опубліковано 12 квітень 2015 - 23:28
тогда вопрос правильно задавай. наблюдай завтра. #2144Опубліковано 12 квітень 2015 - 23:29
як завжди, тільки малими порціями бігала. Підозрюю, що довго з мокрими трусами ходила, от і застудила. На холодному наче не сиділа, але сходили "під дерево" в парку і після того почалось... Восени таке було коли не топили в садку, вона тоді запісяна години 2 проходила на прогулянці((, але я не встигла полікувати, все пройшло. Ну точніше перейшло в звичайне ОРВІ, а педіатр сказала спостерігати, і слідкувати щоб не застуджувала те місце.,
#2147Опубліковано 12 квітень 2015 - 23:37
а куди здавати? Це в педіатра направлення треба брати? Завтра ж черговий педіатр мабуть? Якщо завтра повториться, то піду у вівторок здавати.
Просто коли в мене такі симптоми, я приймаю 1-2 таблетки фуразолідону, гарячий душ, тепло вдягаюсь і все швидко проходить. Насті перед сном гарячу ванну зробила, спить в піжамі під теплим покривалом #2148Опубліковано 12 квітень 2015 - 23:58
можно сдать в частный кабинет. заплатить 30 грн. и быть спокойными...Я конечно в шоке от того, что ребенок 2 часа в саду проходил обписянный #2149Опубліковано 13 квітень 2015 - 00:03
це було увечері на прогулянці. ВОна була в куртці (не видно), вихователю нічого не сказала. Більш того, я коли забрала нічого не підозрюючи повела її на майданчик і вже там, не відразу, а як сажала на качелю намацала мокрі штани... а ще 30 хв. додому бігли... В 3,5 роки якось вже не перевіряєш дитину щохвилини, тим більше що вона вже рік як не впісювалась на той момент. #2150Опубліковано 13 квітень 2015 - 00:04 Ір, є часні лабораторіі. Просто по мочі можна точно сказати категорію захворювання сечевивідноі системи, чи іх відсутність. І бути потім спокійною чи бігом лікуватись. ЛДЦ Громова робить і віддає аналізи в день здачі. Пс. Що що, а мочу вже навчилась добре читати((( #2152Опубліковано 13 квітень 2015 - 01:02 И мы заболели. Укладывались спать, Марк пожаловался на боль в животе, перед этим часа за 2 нормально сходил в туалет. Температура резко поднялась до 38,8, вызвала скорую( ехал 50!минут), пока доехала температура 40!ребенок дрожит, тахикардия. У нас в жизни такого не было. Врач ничего не нащупала, нашла только налет в горле небольшой. Укололи папаверин/димедрол/анальгин. У нас сейчас аденоиды немного воспалены, но я не могу понять, разве небольшой налет мог так резко поднять температуру, если с животом все норм(но он то жалуется, я думаю, там вздутие всё же есть)?? завтра врача можно вызвать, кто-то знает? #2153Опубліковано 13 квітень 2015 - 07:25 у моих в этот раз тоже высокая температура с сильным ознобом. у нас уже такое было раньше (первый раз попали на стационар, думала что это судороги), поэтому не паникую. с жаропонижающим даю таблетку но-шпы.
#2154Опубліковано 13 квітень 2015 - 07:41
нам при ушке тоже нурофен назначали 2р в день #2155Опубліковано 13 квітень 2015 - 07:52
Таня, а но-шпа зачем в таких случаях дается? #2156Опубліковано 13 квітень 2015 - 08:02
снимает спазм, озноб ведь по сути это мышечный спазм. но-шпу можно заменить папаверином.
#2157Опубліковано 13 квітень 2015 - 08:10
Спасибо, Тань. Буду давать с но-шпой(а половинку ж надо иди целую?)
Темп сбилась всера плохо, до 38,4, через 2 часа дала еще ибуфен. Темп упала до 37. 4 часа поспали, проснулся, говорит, что уже лучше, встал в туалет и вырвал немного. Темп сейчас 38,2. Если мы выпили нурофен 5 часов назад, то можно ж смело сейчас давать парацетамол с но-шпой? Девочки, где сегодня найти детского врача? Поликлиника не отвечает, на Леваде приймут? Куда именно там идти? #2160Опубліковано 13 квітень 2015 - 09:02
в этом году даю уже целую таблетку, в прошлом - делила пополам. поликлиника на Юрченка сегодня не работает.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |