Выпечка
Розпочатий з jabka, 01 чер 2009 08:06
2297 відповідей у цій темі
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 05 червень 2019 - 15:53
Теоретически можно любое, в т.ч. и галетное.У меня было "до кави".
Яна, на какой диаметр формы пропорции?
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 05 червень 2019 - 16:01
Какого печенья лучше?
я по такому принципу чизкейки пеку, то мне с галетным вкусней всего
Опубліковано 05 червень 2019 - 16:05
я по такому принципу чизкейки пеку, то мне с галетным вкусней всего
Цікаво, а я завжди брала "До кави", думала, з галетним - несмачно.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 05 червень 2019 - 16:09
Цікаво, а я завжди брала "До кави", думала, з галетним - несмачно.
я просто з іншим печивом не пробувала, завжди з галетним(або наполеон). Наступного разу візьму до кави, щоб порівняти
Опубліковано 05 червень 2019 - 19:21
Пришла сказать спасибо Инне Калина за совет заменить масло в выпечке на растительно- молочную смесь Тульчинка, сейчас положила в апельсиновые кексы, вообще не заметила никакой разницы)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 05 червень 2019 - 19:25
Щодо печива для чізкейка
Сама завжди роблю з "до кави", але на днях спобувала у кондитерській "Ваніль" чізкейк (до речі, справжній, той що з філадельфією), то дуже сподобалася основа з солоного (чи спеціально підсоленого) печива. От тепер думаю що з того, що у нас продається може бути схожим.
Опубліковано 05 червень 2019 - 19:48
Яна, на какой диаметр формы пропорции?
26 см
Щодо печива для чізкейка
Сама завжди роблю з "до кави", але на днях спобувала у кондитерській "Ваніль" чізкейк (до речі, справжній, той що з філадельфією), то дуже сподобалася основа з солоного (чи спеціально підсоленого) печива. От тепер думаю що з того, що у нас продається може бути схожим.
Може крекер солоний?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 05 червень 2019 - 20:43
Може крекер солоний?
может 50/50 соленый и обычный, или потом обычный подсолить по вкусу?
Мрія
-
-
Опубліковано 05 червень 2019 - 20:56
26 см
Може крекер солоний?
Не розібрала.
І ще крихта була крупною. Я подрібнюю блендером, а тут, мабуть, скалкою, по-своєму прикольно.
Опубліковано 05 червень 2019 - 20:58
Не розібрала.
І ще крихта була крупною. Я подрібнюю блендером, а тут, мабуть, скалкою, по-своєму прикольно.
Все в "Ваниль" на разведку? )) Мне лично теперь очень интересно попробовать)
Опубліковано 05 червень 2019 - 21:02
Не розібрала.
Крекер
Зустрічала рецепти з крекером і дивувалась. А воно смачно.
Мрія
-
-
Опубліковано 05 червень 2019 - 21:46
Все в "Ваниль" на разведку? )) Мне лично теперь очень интересно попробовать)
Там до чізкейка ще дають варення, точніше, соус з ожини.
Опубліковано 05 червень 2019 - 21:49
Там до чізкейка ще дають варення, точніше, соус з ожини.
Ну вот зачем Вы так на ночь с худеющими??!! ))))))
Мрія
-
-
Опубліковано 06 червень 2019 - 05:12
Ну вот зачем Вы так на ночь с худеющими??!! ))))))
Ну щоб не так хотілося, скажу своє враження - соус приторний, а чізкейк занадто жирний))
Мрія
-
-
Опубліковано 07 червень 2019 - 08:26
Еклери, які, виявляється, дуже швидко і просто робляться. Рецепт із сей7 і він же тут у Try https://mama.pl.ua/i...c=2024&p=305949. Чи не єдиний рецепт, який робиться точно, виходить з першого разу, не має ніяких варіацій у пропорціях, все як написано. Крем був заварний, але особисто мені не вистачило якоїсь "родзинки" в смаку.
Опубліковано 10 червень 2019 - 14:20
Італійський полуничний тарт
Рецепт із фейсбука, назва теж, схожості з тартом, як на мене дуже мало, але смачно
1,5 склянки борошна+1,5 ч лож розпушувача+дрібка солі+кориця - все змішати
90 мл олії+1 склянка цукру+2 білки - збити добіла
У рідку суміш додати суху, розмішати лопаткою.Тісто у мене вийшло достатньо густе, тому розпластала його рукою по формі (22 см), зверху викладаємо половинки полуниці і випікаємо при температурі 180 градусів 20-30 хвилин.
Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою
Опубліковано 19 червень 2019 - 16:10
Еклери, які, виявляється, дуже швидко і просто робляться. Рецепт із сей7 і він же тут у Try https://mama.pl.ua/i...c=2024&p=305949.
Чи не єдиний рецепт, який робиться точно, виходить з першого разу, не має ніяких варіацій у пропорціях, все як написано.
Крем був заварний, але особисто мені не вистачило якоїсь "родзинки" в смаку.
И я сегодня сделала. Действительно ничего сложного, у меня правда не такие красивые, но вкусно
Відредаговано Tala, 19 червень 2019 - 16:11.
Мрія
-
-
Опубліковано 19 червень 2019 - 17:58
И я сегодня сделала. Действительно ничего сложного, у меня правда не такие красивые, но вкусно
Головне ж смак! Та ще й шоколад...ммммм
Відредаговано Мрія, 19 червень 2019 - 17:59.
Мрія
-
-
Опубліковано 24 червень 2019 - 10:47
26 см
Може крекер солоний?
может 50/50 соленый и обычный, или потом обычный подсолить по вкусу?
Крекер
Зустрічала рецепти з крекером і дивувалась. А воно смачно.
Робила на вихідних йогуртовий десерт з ягодами. У автора основа з бісквіту, я ж вирішила спробувати основу з крекера, щоб не включати духовку і щоб однозначно основа була рівною, бо бісквіт не завжди вдається рівно обрізати.
Ну що скажу... не те, далеко не те. Крекер має дуже своєрідний смак і перебиває усе інше! Дуже не сподобалося. Тепер думаю наступного разу спробувати несолодку соломку, може досолити за смаком.
Опубліковано 26 червень 2019 - 13:56
Пирог с маком и вишнями (очень вкусный пирог и легко делается) Тесто: 350-500гр. муки (всё зависит от клейковины муки)
30 гр. дрожжей (или 2 ч.л. сухих)
200 мл. молока
70 гр. сливочного масла или маргарина
2 яйца
50-100 гр. сахара (по вашему вкусу)
ванильный сахар или ванилин Начинка: 150 гр. мака
70 гр. сахара
молоко
вишни (у меня - в собственном соку)
К дрожжам добавить теплое молоко и 2 ч. л. сахара, поставить в теплое место. Когда поднимется «шапочка», вылить смесь в муку. Желтки растереть с сахаром и ванильным сахаром и также добавить к муке. Замесить тесто, при необходимости можно добавить еще немного муки. Масло растопить и вылить в тесто, хорошо вымесить, чтобы оно впитало весь жир.
Готовое тесто поставить на час в теплое место - пусть подходит.
Тем временем мак перемолоть (я не перемалывала), добавить сахар и залить горячим молоком, - чтобы получилась густая кашица. Охладить.
Когда тесто подойдет, выложить его на рабочую поверхность, щедро посыпанную мукой, и раскатать пласт. Разрезать его на четыре равные части. Посередине каждой вдоль выложить маковую начинку и вишни.
Свернуть в валик-рулет.
Затем рулеты аккуратно перенести в форму (диаметр моей - 28 см) и свернуть «улиткой».
Поставить на полчаса в теплое место, чтобы подошло. Затем вишни повставлять между рулетами.
Выпекать при 180 градусах до зарумянивания. Я выпекала 35 мин.
кусочек с пылу-жару
Верх надо чем-то смазать перед тем, как поставить в духовку?
6 користувачів читають цю тему
0 учасників, 6 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|