Выпечка
Розпочатий з jabka, 01 чер 2009 08:06
2297 відповідей у цій темі
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 13 травень 2019 - 19:43
у мене як раз дріжджове. Я, чесно кажучи, навіть не звернула уваги на цей момент, колись купила в "Метро", а це згадала про нього. Тому спекла з того, що було.
А вы предварительно корж пропекали как в рецепте или сразу все вместе с начинкой?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 травень 2019 - 20:47
А вы предварительно корж пропекали как в рецепте или сразу все вместе с начинкой?
Правильніше спочатку пропікати. Але мене влаштовує результат і без попереднього випікання.
Опубліковано 14 травень 2019 - 07:07
Для заливки цукру достатньо? Чи більше класти?
Мрія
-
-
Опубліковано 14 травень 2019 - 08:18
Для заливки цукру достатньо? Чи більше класти?
Мені достатньо. Але це дуже суб,єктивно, тому важко щось радити. + залежить від кількості і кислоти ягід.
Опубліковано 14 травень 2019 - 11:25
Булочки із заварним кремом
Тісто: 1 ст ложка сухих дріжджів, 2 ст лож цукру, 0,5 чайної ложки солі, 2 ст лож олії, трохи борошна - замішуємо опару і залишаємо на 30 хв у теплому місці.Потім додаємо 2 яйця, 50 гр маргарину (розтоплюємо), близько 3-х склянок борошна (додаємо не все одразу, щоб не забити тісто).Вимішуємо тісто, формуємо з нього невеликі кульки, викладаємо на лист з пергаментом, накриваємо вологим рушником, залишаємо на 30 хв у теплому місці.Коли булочки підійшли, в середині робимо заглиблення, щоб було схоже на кошики.Випікаємо хвилин 10, щоб тісто схопилося.Якщо кошики сильно підійшли, робимо з допомогою ложки заглиблення, обминаючи тісто.Кошики наповнюємо заварним кремом і ставимо допікатися в духовку.
Крем: 2 яйця, 1 склянка цукру, 2 ст лож борошна - збити, додати ваніль і 0,5 л молока - збити, додати 100 гр масла (можна більше чи менше) і поставити суміш на водяну баню.Готуємо до загускання постійно помішуючи.
На фото половина булочок)
Смачного!
Опубліковано 14 травень 2019 - 13:49
На крилах загального флешмобу спекла пиріг Наталки Мрія. А поки чекала, поки охолоне тісто вирішила утилізувати ревінь. Зазвичай дітвора його хрумкає миттєво, а в цей раз залишилося кілька стеблин.
З ним пекла вперше і вийшло дуже смачно. Кислинка в поєднанні з солодким бісквітним тістом. Пальчики оближеш.
Відредаговано Marusja, 14 травень 2019 - 13:53.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 14 травень 2019 - 14:11
На крилах загального флешмобу спекла пиріг Наталки Мрія. А поки чекала, поки охолоне тісто вирішила утилізувати ревінь. Зазвичай дітвора його хрумкає миттєво, а в цей раз залишилося кілька стеблин.
З ним пекла вперше і вийшло дуже смачно. Кислинка в поєднанні з солодким бісквітним тістом. Пальчики оближеш.
я пока читала - чуть слюной не захлебнулась)))
Опубліковано 14 травень 2019 - 17:21
Таки посажу ревень в этом году
ViktoriaP
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 14 травень 2019 - 20:30
А где его купить можно? Ни разу не пробовала(
Опубліковано 14 травень 2019 - 21:32
мабуть на ринку)
В нас він росте.
Мрія
-
-
Опубліковано 15 травень 2019 - 10:27
мабуть на ринку)
В нас він росте.
для мене ревінь з дитинства як "підножний корм", росте як бур,ян, ніхто і уваги не звертає на нього))
Мама Юры
-
Місто:ПОЛТАВА
-
Ім'я:Наталия Ивановна
Опубліковано 15 травень 2019 - 11:13
Як насіння в пакетиках продають, зараз ще можна посіяти.
Або відкопати у знайомих, але вже восени.
Опубліковано 15 травень 2019 - 19:33
Спасибо Мрія за рецепт по утилизации замороженных ягод
ViktoriaP
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 15 травень 2019 - 20:01
Спасибо Мрія за рецепт по утилизации замороженных ягод
Я подумала что пицца... С оливками... Мммм
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 20 травень 2019 - 18:18
Мраморний пирог
3 ст муки, 200 гр маргарина, 2 ст сахара, цедра 1 лимона (у меня вечно нет ), 1,5 ст кефира, какао 3 ст. ложки, сода 2 ч.л. , 4 яйца. Можно добавлять изюм, орехи.
Мягкий маргарин смешать с сахаром, добавить кефир, яйца, изюм, орехи и цедру. Потом муку и гашеную соду. Поделить тесто на две части и в одну добавить какао.
Відредаговано Sailor Moon, 20 травень 2019 - 18:19.
alladinka
-
Місто:Полтава Алмазный
-
Ім'я:Вика
Опубліковано 21 травень 2019 - 15:00
Брауни с вишней, когда нужно куда то девать замороженные ягоды. Легко и очень вкусно.https://www.say7.inf...ni-vishney.html[/URL]">http://
Мрія
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 13:56
Варіація на тему солоних маффінів https://mama.pl.ua/i...c=2024&p=287550 Замість сметани - молоко. Мої домашні не оцінили, хлопчики солону випічку не визнають, чоловік сказав - ну так, їсти можна, а мені сподобалося.
Опубліковано 05 червень 2019 - 10:06
Полуничний чізкейк без випічки Основа: 300 гр печива подрібнюємо в крихту блендером, додаємо 100 гр розтопленого вершкового масла, змішуємо.Викладаємо в роз'ємну форму і в холодильник. Сиркова маса: пропорції на око - сир (творог)+сметана+цукор збити блендером, додати в масу желатин (1 ст ложка+40 мл води настояти, потім підігріти на воді, не кип'ятити).Творожну масу викласти на печиво. Прикрасити половинками полуниці по всій площі. Полуницю залити близько 100 мл полуничного желе охолодженого.Купила пакетик готового, частина пішла на чізкейк, решта - по креманках. Готовий торт поставити у холодильник до загускання желе. Можна використовувати інші сезонні ягоди і фрукти) Смачного!
Опубліковано 05 червень 2019 - 13:28
Полуничний чізкейк без випічки
Основа: 300 гр печива подрібнюємо в крихту блендером, додаємо 100 гр розтопленого вершкового масла, змішуємо.Викладаємо в роз'ємну форму і в холодильник.
Сиркова маса: пропорції на око - сир (творог)+сметана+цукор збити блендером, додати в масу желатин (1 ст ложка+40 мл води настояти, потім підігріти на воді, не кип'ятити).Творожну масу викласти на печиво.
Прикрасити половинками полуниці по всій площі.
Полуницю залити близько 100 мл полуничного желе охолодженого.Купила пакетик готового, частина пішла на чізкейк, решта - по креманках.
Готовий торт поставити у холодильник до загускання желе.
Можна використовувати інші сезонні ягоди і фрукти)
Смачного!
Какого печенья лучше?
Опубліковано 05 червень 2019 - 13:39
Теоретически можно любое, в т.ч. и галетное.У меня было "до кави".
12 користувачів читають цю тему
0 учасників, 12 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|