Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 серпень 2016 - 10:46
основну масу підручників за минулі роки й так можна було знайти в інтернеті.. вони б так і з новими зробили, бо скоро уроки розпочнуться, а з підручниками *0па(( З мого предмету і в моїх класах так точно
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 23 серпень 2016 - 11:11
Вопрос к педагогам - уже известно сколько и когда будут зимние каникулы?
имела в виду конкретные даты)
Відредаговано Natalina, 23 серпень 2016 - 11:12.
Опубліковано 23 серпень 2016 - 11:37
уже известно сколько и когда будут зимние каникулы?
Якщо нічого не зміниться, то з 31.12 по 22.01. Але самі розумієте - до зими ще далеко)
MargaRitka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 23 серпень 2016 - 12:55
уже известно сколько и когда будут зимние каникулы?
Зимові новорічні канікули у 2016 2017 навчальному році розпочнуться 24 грудня 2016 року і триватимуть до 8 січня 2017 року. Тривалість зимових канікул складе 16 днів.
http://2017pik.pp.ua...alnomu-roc.html
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 23 серпень 2016 - 13:22
основну масу підручників за минулі роки й так можна було знайти в інтернеті.. вони б так і з новими зробили, бо скоро уроки розпочнуться, а з підручниками *0па(( З мого предмету і в моїх класах так точно
Нам на 7 класс выдали.Но состояние плачевное.Назвать их учебниками тяжело.Бумага для растопки.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 23 серпень 2016 - 13:43
http://2017pik.pp.ua...alnomu-roc.html
що дати канікул тільки рекомендуються міністерством освіти, а остаточне рішення про терміни і тривалість канікул залишається за педрадою навчальних закладів.
Я это видела раньше, поэтому и спросила у "реальных" учителей нашего города)
Опубліковано 23 серпень 2016 - 14:26
Я это видела раньше, поэтому и спросила у "реальных" учителей нашего города)
Гелла ранее писала, что у нас в Полтаве могут быть зимние каникулы по-другому, чем там написано. Вы, наверно, и сами помните, что уже долгое время зимние каникулы - целый месяц. Скорей всего, и в этом году так же будет. А осенние и весенние совпадают с общим графиком.
Опубліковано 23 серпень 2016 - 14:40
Нам на 7 класс выдали.Но состояние плачевное.Назвать их учебниками тяжело.Бумага для растопки.
Нам выдали только половину/часть учебников на 7 класс и больше учебников нет. Но те учебники, которые выдали новые, т.к. ученики учебниками пользовались всего 1 учебный год 2015-16.
Опубліковано 23 серпень 2016 - 14:47
Лена, к сожалению, не только по вашему предмету такая ситуация. У меня один из учебников до сих пор в интернете выложен только со стр. 135 с нового года, а первой половины учебника все еще нет. Можно начинать изучать темы второго семестра, а как быть с первым?...
Опубліковано 23 серпень 2016 - 16:43
Лена, к сожалению, не только по вашему предмету такая ситуация
На жаль, я вже звикла працювати без підручника, тому мене така ситуація не дивує..
А.. і стосовно канікул.. на сайті сказано - "рекомендація", але у червні в листі нашого міськво було вказано саме такі терміни зимових канікул, які я написала) ще раз повторюся - все ще може змінитися)
Відредаговано Гелла, 23 серпень 2016 - 16:48.
Опубліковано 23 серпень 2016 - 20:33
щодо канікул - місцева влада приймає рішення (по області канікули в різних районах не співпадали). Тому тут усе буде залежати від мерії. і від погоди - чи будуть економити чи ні.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 23 серпень 2016 - 20:48
щодо канікул - місцева влада приймає рішення (по області канікули в різних районах не співпадали). Тому тут усе буде залежати від мерії. і від погоди - чи будуть економити чи ні.
Еще карантин
Опубліковано 23 серпень 2016 - 21:55
Друге місце у школи № 3 і динаміка у них позитивна... Це хороший показник - бали ЗНО. Батькам учнів варто піднімати питання про директора знову.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 24 серпень 2016 - 09:19
Більш показові не усереднені дані, а процентне відношення по різним школам, предметам і балам випускників. ІМХО
http://stat.testportal.com.ua
Відредаговано Kalinna, 24 серпень 2016 - 09:22.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 24 серпень 2016 - 22:54
Опубліковано 25 серпень 2016 - 07:41
Полтавщина посідає 9 місце у рейтингу областей за результатами ЗНО-2016
http://poltava.to/news/39787/
Опубліковано 25 серпень 2016 - 13:00
Девочки, помогите пожалуйста! У нас в 13 гимназии в пятом классе ввели вторую смену на 11.00. Из-за этого "летят" все кружки и секции: с утра не успеваем, после обеда опаздываем. Как вариант рассматриваем перевод в другую школу в районе Алмазного (поближе к Художественной). Читала много хороших отзывов про 29 школу, но там языковый уклон, а моя дочка - сильный математик. Кто-нибудь может что-нибудь рассказать про 19-ую школу, про 26-ю или про 28-ю? Заранее большое спасибо!
natochka
-
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 25 серпень 2016 - 13:05
Девочки, помогите пожалуйста! У нас в 13 гимназии в пятом классе ввели вторую смену на 11.00. Из-за этого "летят" все кружки и секции: с утра не успеваем, после обеда опаздываем. Как вариант рассматриваем перевод в другую школу в районе Алмазного (поближе к Художественной). Читала много хороших отзывов про 29 школу, но там языковый уклон, а моя дочка - сильный математик. Кто-нибудь может что-нибудь рассказать про 19-ую школу, про 26-ю или про 28-ю? Заранее большое спасибо!
А вы 4– й ходили на 1– ю?
Liliya
-
Місто:Полтава, Россошенцы
-
Ім'я:Лиля
Опубліковано 25 серпень 2016 - 14:38
слышала, что сильнее математика в 31 школе и неплохие отзывы про 26 школу (от знакомых). В 29 школе наклон на языки только .
Montie
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 25 серпень 2016 - 15:12
в 19 и в 26 тоже есть вторая смена, насколько я знаю
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|