Выпечка
Розпочатий з jabka, 01 чер 2009 08:06
2297 відповідей у цій темі
Natalka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 27 квітень 2019 - 11:55
20190426_171159.jpgНе знала куда девать белки после панеттоне,т.к там использовались желтки,нашла альтернативу классическому бисквиту,непривычный вкус и очень мягкий,может нужно будет досовершенствовать,делалось впервые,но как вариант, непропадать же продукту,неплох.
https://gotovim-doma...aichnykh-belkov
А в чём выражается непривычный вкус? У меня тоже много белков осталось, ищу куда пристроить. Даже для безе много.
Опубліковано 27 квітень 2019 - 15:56
А в чём выражается непривычный вкус? У меня тоже много белков осталось, ищу куда пристроить. Даже для безе много.
Делала в прошлом году. Мне понравился бисквит. Очень нежный и воздушный. Получился как на фото из ссылки. Еще делала из белков Птичье молоко белое и с клубникой перетертой. Тоже вкусно если не боитесь сырых белков. Рецепт просто гуглила. Сейчас пока в морозилку положила (не до них).
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 30 квітень 2019 - 16:17
И снова что то необычное от Эндишефа кукурузный хлеб с финиками
https://andychef.ru/...pes/corn-bread/
Больше по вкусу кекс,как песочка.но в рецепте очень мало масла и сахара,а сладкий за счет фиников .Единственное брала именно кукурузную муку,а не крупу и молока немного больше добавила,т.е пришлось все таки немного подкорректировать,чтоб получилась такая масса как у него.И по времени из за духовки своей пришлось увеличить.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 30 квітень 2019 - 16:24
Поздно отвечу,не как классический бисквит,не сухой,ближе к "Птичьему молоку" даже,что то среднее.нашла этот бисквит у Эндишефа ,попробую в его варианте,т.к снова много белков.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 06 травень 2019 - 10:17
Коли ліньки іти по хліб і немає кого послати)) Рецепт звідси https://forum.say7.i...topic56074.html Тільки я цього разу не заморочувалася - не робила опару, а змішала усе зразу в одній мисці, а вимішувала тістомісом від комбайна. Випікала у вузькій прямокутній формі. Дуже смачно, схоже на бублики з дитинства.
Мама Юры
-
Місто:ПОЛТАВА
-
Ім'я:Наталия Ивановна
Опубліковано 07 травень 2019 - 10:14
http://izuminka.ukra...600-topic#15829- шоколадный кекс/торт на яичных белках.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 09 травень 2019 - 18:02
Девушки, подскажите глазурь для печенья, пожалуйста.
Опубліковано 09 травень 2019 - 19:49
1 холодный белок, 200 гр сахарной пудры и растираем деревянной лопаткой в эмалированной мисочке. Долго, минут 20. Зато, превосходно рисует по пряникам из бумажного корнетика и, что самое главное, засыхает в течении нескольких минут. https://mama.pl.ua/i...opic=33256&st=0
Ціла тема про печеньки і про розписні пряники теж є, може ще щось корисне знайдеться.
Мама Юры
-
Місто:ПОЛТАВА
-
Ім'я:Наталия Ивановна
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:33
Девушки, подскажите глазурь для печенья, пожалуйста.
Всё о пряниках и украшении - http://izuminka.ukra....net/t202-topic
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:59
у мене як завжди в цей період іде активна "утилізація" заморожених ягід. В сезон мені все здається, що їх мало, тому морозю і морозю, тим більше місце в морозильній камері дозволяє. А коли попереду новий сезон, а цих заморожених ягід ще ого-го скільки, доводиться щось з ними придумувати. Тому на днях пекла пиріз з готового листкового тіста і ягідним міксом - вишня, порічки, малина. Ягоди брала не на вагу, а приблизно. Попередньо не розморожувала і ніколи цього не роблю, але можна і розморозити, а потім посипати крохмалем. Взагалі-то, я роблю такий пиріг з пісочного тіста, але не хотілося бруднити руки) Приємний смак з кислинкою. На велику форму заливки можна і треба робити більше. Рецепт заливки звідси https://gotovim-doma...rog-s-chernikoi, пісочне тісто теж так печу.
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:09
у мене як завжди в цей період іде активна "утилізація" заморожених ягід. В сезон мені все здається, що їх мало, тому морозю і морозю, тим більше місце в морозильній камері дозволяє. А коли попереду новий сезон, а цих заморожених ягід ще ого-го скільки, доводиться щось з ними придумувати.
Тому на днях пекла пиріз з готового листкового тіста і ягідним міксом - вишня, порічки, малина. Ягоди брала не на вагу, а приблизно. Попередньо не розморожувала і ніколи цього не роблю, але можна і розморозити, а потім посипати крохмалем.
Взагалі-то, я роблю такий пиріг з пісочного тіста, але не хотілося бруднити руки)
Приємний смак з кислинкою. На велику форму заливки можна і треба робити більше.
Рецепт заливки звідси https://gotovim-doma...rog-s-chernikoi, пісочне тісто теж так печу.
А тесто можно дрожжевое ? У меня запасы дрожжевого Не хочется тоже с тестом возится
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:15
А тесто можно дрожжевое ? У меня запасы дрожжевого Не хочется тоже с тестом возится
у мене як раз дріжджове. Я, чесно кажучи, навіть не звернула уваги на цей момент, колись купила в "Метро", а це згадала про нього. Тому спекла з того, що було.
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:16
у мене як раз дріжджове. Я, чесно кажучи, навіть не звернула уваги на цей момент, колись купила в "Метро", а це згадала про нього. Тому спекла з того, що було.
Я в Метро по акции все время беру и в основном на него скидка всегда
Спасибо Буду утилизировать запасы
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:25
о, я тоже на выходных затарилась тестом)))) муж говорит зачем так много - говорю по скидке))) Скидка и на дрожжевое, и на бездрожжевое
Відредаговано Katrusja, 13 травень 2019 - 10:24.
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:41
о, я тоже на выходных затарилась тестом)))) муж говорит зачем так много - говорю по скидке)))
Скидка и на дрожжевое, и на бездрожжевое
По скидке - это святое )))) Надо брать обязательно
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:41
Наташа, ви своїм рецептом зараз врятували всі мої запаси. Дякую!
Пішла діставати ягоди, а морозилка в холодильника не морозить((( продукти почали танути.
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:57
Наташа, ви своїм рецептом зараз врятували всі мої запаси. Дякую!
Пішла діставати ягоди, а морозилка в холодильника не морозить((( продукти почали танути.
ну так я знала коли викладати рецепт!)))
о, я тоже на выходных затарилась тестом)))) муж говорит зачем так много - говорю по скидке)))
Скидка и на дрожжевое, и на бездрожжевое
у мене так часто буває. як бачу акцію - очі горять))) взяла, а потім лежить щось доки строки придатності не змусять ворушитися. Хто буде пекти, зважайте на те, що у мене форма великого діаметру - 28 см, тіста було 1 кг і задлишилися обрізки грамів 200. Тобто або менше тіста розморожуйте (при можливості), або беріть велику форму, або накривайте зверху ще тістом, або густіше робіть сітку.
Ну або просто з обрізків печіть печеньки)
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 11:49
Опубліковано 13 травень 2019 - 12:00
Какой фирмы тесто?тоже не хочется возиться,но лучше уже проверенное))
Опубліковано 13 травень 2019 - 12:01
Какой фирмы тесто?тоже не хочется возиться,но лучше уже проверенное))
Віденські булочки. Беру уже несколько лет. Нравится только это. Были моменты, когда брала других фирм, но не то пальто. Поэтому оно всегда дома с запасом
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|