Выпечка
Розпочатий з jabka, 01 чер 2009 08:06
2297 відповідей у цій темі
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 24 лютий 2019 - 18:48
Теж сьогодні спокусилася пирогом, дуже смачна випічка!
И я тоже) реально просто и вкусно!
Наташа (Мрия) спасибо за ссылочку!
Опубліковано 24 лютий 2019 - 22:17
И я тоже испекла творожно-яблочный пирог! моим понравилось! Лёгкий рецепт в исполнении
Спасибо за рецепт!
P.s. вот только побоялась переворачивать, чтоб снять пергаментную бумагу. Таким он мне нежным показался. Как вы снимали со дна пергаментную бумагу?
Відредаговано mitera, 24 лютий 2019 - 22:19.
Опубліковано 24 лютий 2019 - 22:32
И я тоже испекла творожно-яблочный пирог! моим понравилось! Лёгкий рецепт в исполнении
Спасибо за рецепт!
P.s. вот только побоялась переворачивать, чтоб снять пергаментную бумагу. Таким он мне нежным показался. Как вы снимали со дна пергаментную бумагу?
Я не снимала и не переворачивала Пирог. Так резали и кушали.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 24 лютий 2019 - 22:49
Спасибо за рецепт!
Я не перевертаю. Ріжу у формі.
І пергамент не підкладаю, аджк тісто жирне, до дна не пристає.
Опубліковано 24 лютий 2019 - 23:11
Я не перевертаю. Ріжу у формі.
І пергамент не підкладаю, аджк тісто жирне, до дна не пристає.
Тут уже якийсь стадний інстинкт)))
У мене також був цей ніжний пиріг
Дуже смачний, легкий і новенький!.
Різала в формі, потім викладала шматки окремо на блюдо(забираючи пергаментний папір).
Зверху пиріг прикрасила замороженими ягодами смородини(перед випічкою). Дуже сподобалась ця кислинка.
Дякую за рецепт, тепер він у мене в скарбничці швидких і незвичних пирогів)))
Відредаговано mnadiyka2009, 24 лютий 2019 - 23:11.
Мрія
-
-
Опубліковано 25 лютий 2019 - 09:10
Тут уже якийсь стадний інстинкт)))
У мене також був цей ніжний пиріг
Дуже смачний, легкий і новенький!.
Різала в формі, потім викладала шматки окремо на блюдо(забираючи пергаментний папір).
Зверху пиріг прикрасила замороженими ягодами смородини(перед випічкою). Дуже сподобалась ця кислинка.
Дякую за рецепт, тепер він у мене в скарбничці швидких і незвичних пирогів)))
я і не додумалася! Класно
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 25 лютий 2019 - 10:01
Самса с курицей.
Готовлю вот по этому рецепту http://kamelena.ru/r...amsa-s-kuricej/
Очень нравится тесто - хрустящее, такое псевдослоеное, очень вкусное.
На фарш беру куриные или индюшьи бедра, и мелко их режу. Если перемалывать - то получается суше. Лук перекручиваю на мясорубке - если его резать, то может быть жестковат в готовом виде.
И тесто делю не на 7, а на 4-5 кусочков - тогда самса крупнее и мясистее
Начинки ложу 2 ст.ложки без горки.
Відредаговано mismouse, 25 лютий 2019 - 12:17.
Мрія
-
-
Опубліковано 28 лютий 2019 - 13:59
Хто недавно питав рецепт випічки з варенням? Я натрапила на рецепт, який мені дуже сподобався за інгрідієнтами, за способом приготуванням і який виправдовує свою назву "Минутка", так як готується дуже швидко (у мене це була спонтанна випічка у неділю перед "Голосом країни"). А головне, що мене привабило - я люблю поєднання несолодкого тіста і солодкої начинки. Отже, печиво "Минутка", рецепт звідси http://tipichnyjkuli...idlom-page-409/ - Сметана - 150 мл; (у мене пішло десь 200 мл, оскільки масла було менше)
- Сливочное масло - 220 г; (я брала 150 г, більше не було в наявності)
- Пшеничная мука - 500 г; (десь 450 г)
- Варенье - 400 г, густое; (густого варення чи повидла у мене уже немає, тому я взяла звичайне полуничне варення, додала у нього чайну ложку крохмалю, проварила у каструльці з товстим дном пару хвилин і отримала результат, який видно на фото - варення зовсім не розтікається. Готувала у той час, коли тісто охолоджувалося в холодильнику). Якщо у вас є уже густе повидло, то буде ще легше)
Процес приготування не описую, з сайту він не копіюється, але за посиланням усе доступно розказано.
Відредаговано Мрія, 28 лютий 2019 - 14:15.
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 28 лютий 2019 - 19:48
Наташа, спасибо! Варенья наварено немеряно, но кушать его никто не хочет. Теперь есть шанс, что его хотя бы частично съедят.
Мрія
-
-
Опубліковано 28 лютий 2019 - 21:58
Наташа, спасибо! Варенья наварено немеряно, но кушать его никто не хочет. Теперь есть шанс, что его хотя бы частично съедят.
Спробуйте!
У нас воно пішло швидко, одне за одним як насіння, коли ніяк не зупинишся)))
Опубліковано 02 березень 2019 - 08:16
Подскажите, пожалуйста, где можно купить краситель для красного бархата?
Опубліковано 02 березень 2019 - 08:42
В "Речi для печi" на Леваде, а ещё обнаружила киоск с похожим ассортиментом на рыночке 23 сентября.
Опубліковано 02 березень 2019 - 19:05
Хто недавно питав рецепт випічки з варенням? Я натрапила на рецепт, який мені дуже сподобався за інгрідієнтами, за способом приготуванням і який виправдовує свою назву "Минутка", так як готується дуже швидко (у мене це була спонтанна випічка у неділю перед "Голосом країни"). А головне, що мене привабило - я люблю поєднання несолодкого тіста і солодкої начинки.
Отже, печиво "Минутка", рецепт звідси http://tipichnyjkuli...idlom-page-409/ - Сметана - 150 мл; (у мене пішло десь 200 мл, оскільки масла було менше)
- Сливочное масло - 220 г; (я брала 150 г, більше не було в наявності)
- Пшеничная мука - 500 г; (десь 450 г)
- Варенье - 400 г, густое; (густого варення чи повидла у мене уже немає, тому я взяла звичайне полуничне варення, додала у нього чайну ложку крохмалю, проварила у каструльці з товстим дном пару хвилин і отримала результат, який видно на фото - варення зовсім не розтікається. Готувала у той час, коли тісто охолоджувалося в холодильнику). Якщо у вас є уже густе повидло, то буде ще легше)
Процес приготування не описую, з сайту він не копіюється, але за посиланням усе доступно розказано.
Сода не нужна? Когда добавлять подсолнечное масло?
Мрія
-
-
Опубліковано 02 березень 2019 - 19:56
Сода не нужна? Когда добавлять подсолнечное масло?
Сода не потрібна.
Олію я не додавала, тому і не написала її в переліку продуктів.
Опубліковано 04 березень 2019 - 10:54
Подскажите, как правильно взбивать сливки для крема? с холодильника или комнатной температуры? с сахаром или с пудрой? какие пропорции? Купила 33%
Natalka
-
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 04 березень 2019 - 11:17
Подскажите, как правильно взбивать сливки для крема? с холодильника или комнатной температуры? с сахаром или с пудрой? какие пропорции? Купила 33%
С температурой сливок никогда не заморачивалась. 33% всегда хорошо получалось взбить. Начинаю с маленьких оборотов, увеличиваю только тогда, когда вижу, что процесс пошел. Главное не перевзбить)
Опубліковано 04 березень 2019 - 14:24
Я всегда с пудрой взбиваю, с сахаром не раз были крупинки в креме.
Сах.пудру делаю сама в блендере.
Natalka
-
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 06 березень 2019 - 10:14
Наташа (Мрія), я прийшла подякувати за класний рецепт пирога з яблуками!!! Дуже-дуже смачно! Діти сказали, що це торт!
Ваші рецепти вже сприймаю як: "Треба робити, буде точно смачно!"))) ДЯКУЮ!!!
Мрія
-
-
Опубліковано 06 березень 2019 - 11:53
Наташа (Мрія), я прийшла подякувати за класний рецепт пирога з яблуками!!! Дуже-дуже смачно! Діти сказали, що це торт!
Ваші рецепти вже сприймаю як: "Треба робити, буде точно смачно!"))) ДЯКУЮ!!!
Дуже приємно!
ViktoriaP
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 06 березень 2019 - 18:46
И тру я такая яблочки в новую мисочку (какие же они офигенные) для миксера и думаю... Как же легко поддаться массовому психозу
Для меня этот пирог слишком сладкий. Фаворит в яблочной выпечке все таки польский.
4 користувачів читають цю тему
0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|