Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#2001 Алёна1808

Алёна1808

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 394 повідомлення
  • Місто:Кременчуг
  • Ім'я:Алёна

Нагороди

Опубліковано 24 червень 2015 - 16:11

Девочки, подскажите номер Яценко и где она сейчас принимает, всё так же на Леваде? Хочу приехать с Кременчуга к ней, вела мою Б, я осталась очень довольна, теперь хочу на консультацию приехать.

#2002 Ирка

Ирка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 06 липень 2015 - 13:43

Девочки!У меня проблема возникла. Может не в тему.Дайте   ответ пожлуйста :eyes: Я прохожу медосмотр по работе в районной больнице,но там не работает кабинет флюрографии (и неизвестно когда будет) а мне только он нужен и все уже. Можно ли поехать вПолтаву в обласную больницу пройти флюрографиию и перенести ее в санкнижку.Или нужно все заново проходить для медосмотра. И как там,сразу после самого обследования ,флюрограф ставить печать или на второй день. У меня прописка не Полтавская,нужно и карточку выписывать?Помогите пожалуйста))

#2003 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 06 липень 2015 - 16:29

Девочки!У меня проблема возникла. Может не в тему.Дайте   ответ пожлуйста :eyes: Я прохожу медосмотр по работе в районной больнице,но там не работает кабинет флюрографии (и неизвестно когда будет) а мне только он нужен и все уже. Можно ли поехать вПолтаву в обласную больницу пройти флюрографиию и перенести ее в санкнижку.Или нужно все заново проходить для медосмотра. И как там,сразу после самого обследования ,флюрограф ставить печать или на второй день. У меня прописка не Полтавская,нужно и карточку выписывать?Помогите пожалуйста)

Можно пройти в старой 4 п-ке. 

#2004 Ритуля

Ритуля

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 231 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 липень 2015 - 04:48

Девочки!У меня проблема возникла. Может не в тему.Дайте   ответ пожлуйста :eyes: Я прохожу медосмотр по работе в районной больнице,но там не работает кабинет флюрографии (и неизвестно когда будет) а мне только он нужен и все уже. Можно ли поехать вПолтаву в обласную больницу пройти флюрографиию и перенести ее в санкнижку.Или нужно все заново проходить для медосмотра. И как там,сразу после самого обследования ,флюрограф ставить печать или на второй день. У меня прописка не Полтавская,нужно и карточку выписывать?Помогите пожалуйста))

Я всегда делаю во второй поликлинике, хоть и не отношусь к ней. Там все быстро, результат сразу же. Могут выдать два талончика, если попросите, для санкнижки и для себя. Иногда просят 10 грн на нужды больницы.  

#2005 Ирка

Ирка

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 09 липень 2015 - 16:31

Я всегда делаю во второй поликлинике, хоть и не отношусь к ней. Там все быстро, результат сразу же. Могут выдать два талончика, если попросите, для санкнижки и для себя. Иногда просят 10 грн на нужды больницы.  

Можно пройти в старой 4 п-ке. 

Спасибо))Я сделала в  4 ))))))без проблем

#2006 Lidysya

Lidysya

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 71 повідомлення
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 15 липень 2015 - 19:41

Подскажите моей подруге пожалуйста, если на учет становится к какому врачу идти (живет на подоле)? Спасибо зарание

Відредаговано Lidysya, 15 липень 2015 - 19:43.

• mitera це подобається

#2007 Алёна1808

Алёна1808

Абітурієнтка

• Активістки
  • 394 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2015 - 22:13

Подскажите моей подруге пожалуйста, если на учет становится к какому врачу идти (живет на подоле)? Спасибо зарание

Я была на учёте у Яценко, меня как доктор устроила полностью, за исключением очередей к ней, никаких лишних витаминчиков-узи- анализов.

#2008 Олюсик

Олюсик

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Опубліковано 16 липень 2015 - 00:00

Девочки, подскажите номер Яценко и где она сейчас принимает, всё так же на Леваде? Хочу приехать с Кременчуга к ней, вела мою Б, я осталась очень довольна, теперь хочу на консультацию приехать.

Зараз вона приймає в ЖК 3 поліклініки на Леваді,але поки у відпустці)))Номера, на жаль,немає((

#2009 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 16 липень 2015 - 00:49

узнайте, кто у нее по участку (по адресу) в регистратуре 3-я ЖК 68-83-79

а потом почитайте отзывы в соответствующей темке (в поле "найти в этой темке" вводите фамилию вашего участкового и покажет все отзывы)

вот темка про учет беременных https://mama.pl.ua/i...p?showtopic=120

#2010 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 липень 2015 - 00:53

Я была на учёте у Яценко, меня как доктор устроила полностью, за исключением очередей к ней, никаких лишних витаминчиков-узи- анализов.

а я цього лікаря при вагітності не раджу нікому! Як гінеколог вона не погана (лікувала в неї ерозію, прижигала вона, залишилася задоволена), але як лікар, що веде вагітніх НІЯКА! Тим паче є з чим порівнювати, це була друга вагітність! Писала відповідний відгук і деталі у відповідній темці.

Із останніх перлів Яценко - у знайомої третю вагітність в 10 тижнів не помітила, а коли та прийшла у 18 із слова "вже дитинка б"ється" сказала, ЩО ТАКОГО НЕ МОЖЕ БУТИ, ТУТ 9-10 ТИЖНІВ! На УЗД пішли разом і Гречко поставила 18-19 тижнів. 

#2011 Алёна1808

Алёна1808

Абітурієнтка

• Активістки
  • 394 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 липень 2015 - 07:03

Сколько людей - столько и мнений. Лично у меня с ней во время беременности не было никаких разногласий, никто меня не напрягал лишними диагностиками при хорошем самочувствии, может для кого -то наоборот это минус.

#2012 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 липень 2015 - 12:09

Сколько людей - столько и мнений. Лично у меня с ней во время беременности не было никаких разногласий, никто меня не напрягал лишними диагностиками при хорошем самочувствии, может для кого -то наоборот это минус.

Просто у вас все прошло хорошо! и слава Б! А в ситуации, когда что-то идет не так, ее халатность приводит к плохому!  :-( лично я попала на сохранение (при том, что я сто раз ее переспрашивала, жаловалась, все осталось без внимания), а знаю девочку, у которой преждевременно доця появилась (а Яценко ее жалобу накануне проигнорировала). 

#2013 Джесика

Джесика

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення
  • Ім'я:Евгения

Опубліковано 20 липень 2015 - 16:04

Яценко не дает свой номер телефона,все общение проходить через медсестру.
С отпуска она выходит 3 августа.

#2014 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 липень 2015 - 16:29

Чому не пішли до іншого лікаря, якщо Яценко не влаштовувала? Я теж дуже задоволена нею. Вагітність вела, все сама перевіряла. В телеф.режимі консультувала.

#2015 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 липень 2015 - 16:53

Чому не пішли до іншого лікаря, якщо Яценко не влаштовувала? Я теж дуже задоволена нею. Вагітність вела, все сама перевіряла. В телеф.режимі консультувала.

А коли все добре, що може не влаштовувати... Раз на місяць ходила до неї, а на мої незначні скарги у другій половині вагітності, казала що все ок. Постійні огляди на кріслі (за кожним прийомом) аргументувала другими пологами, контроль і так треба. Ще раз хочу підкреслити, що в стані гарної вагітності без проблем - вона супер, раз на місяць до себе викликає, аналізів безліч не назначає. Я спочатку була дуже задоволеною, не потрібно з роботи відпрашуватися. Але вона навіть дитину жодного разу в животі не слухала, я 1 раз лежала на кушетці в 20 тижнів і мені поміряли об"єм живота. Це за всю вагітність (на облік стала в 12 тижнів)! А у першу вагітність вимірювання і прослуховування серцебиття було за кожним прийомом, хоча прийоми були набагато частіші.

Я коли попала в 34 тижні в пологовий на збереження і не прийшла на назначений день ніхто мене не кинувся протягом 10 днів!!! поки не повідомили самі їй! Після виписки до неї принесла виписку і більше до пологів в неї не була!

Я писала про облік по вагітності у Яценко із подробицями у відповідній темі!

Кожний сам обирає собі лікаря, але той хто вагається, має знати, у яких лікарів були негативні результати їх роботи. Для того ми тут і обмінюємося своїми враженнями!

Особисто я до лікаря із негативними відгуками шукатиму можливості не ходити! Тоді, коли сама збиралася ставати на облік, про неї ніяких відгуків не знайшла. І шкода...

Все могло бути інакше...

До речі, до іншого лікаря потім (після збереження) звернулася, але вже сталося що сталося!

Мені є з чим порівнювати! Перша вагітність під керівництвом у Шиян і друга під керівництвом Яценко - це небо і земля! Я знаю яке може бути відношення до вагітної, і бачила, яке воно у Яценко.

P.s. Коли у Яценко робила платно калькоскопію і прижигання ерозії через 2 роки після перших пологів, це зовсім друга людина! На це і повелася!  :-( А гроші вона собі кладе у карман! Жодного разу офіційно не платила (нікуди не направляли), ніде не розписувалася, суму озвучувала вона і розраховувалася з нею.

Відредаговано mitera, 20 липень 2015 - 22:55.

#2016 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 липень 2015 - 21:03

Мені щоразу міряла об’єм живота, слухала серцебиття, міряла тиск. Я в шоці від відгуку(

#2017 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 липень 2015 - 23:12

Мені щоразу міряла об’єм живота, слухала серцебиття, міряла тиск. Я в шоці від відгуку(

на жаль так воно і буває - думаєш одне, а може бути і інше. :-( Можливо з такою халатністю зіткнулася, бо це друга вагітність, а перша пройшла нормально, ніяких угроз не було, пологи в 40 тижнів (про це казала їм, коли ставала на облік) от і розслабилася лікар. Але це її не виправдовує! :-(

Про тиск - коли терапевт перед ВКК поміряла мені тиск, а він 80/50, вона дуже розхвилювалася і сказала, щоб я обов"язково це обговорила зі своїм лікарем і вирішила з нею, що з цим робити. Робити з цим я звичайно нічого не збиралася (бо почувала себе добре, так само було і у першу вагітність і тоді тиск нормалізувався перед пологами), але факт - Яценко на це не звернула увагу! жодного разу! міряли тиск мені лише, коли ставала на облік (тоді був 100/60). А в обмінці без вимірювання проставляли 120/80 :-(

Так само проігнорувала різке падіння гемоглобіну на 30 тижні :-( хоча я її спитала про це "впав гемоглобін, що робити?". Відповідь - тут в поліклініці апарат пребріхує. Ніяких перездач крові і ніяких препаратів не назначила, вона поспішала на калькоскопію (звичайно платну) :-(( За назначенням препарату для гемоглобіну пішла до терапевту для вагітних  - з нею ми піднімали мій гемоглобін (у першу В такої проблеми не було, і я навіть не уявляла, що приймати).

P.s. Поринула в спогади і сама шоці від того, скільки негативного я побачила від лікаря, якому я довірила свою ненароджену дитинку. :-( (це мною не все описано на форумі). Хоча в першу половину вагітності я навіть пробувала їй носити НЕдешеві презенти, ходила і вітала із усіма святами, думала що якось це вплине на її відношення, та де там! :-(

Відредаговано mitera, 20 липень 2015 - 23:15.

• Kalinna це подобається

#2018 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 липень 2015 - 09:02

Я абсолютно не сумніваюсь, що все написане Мирославою - правда, бо сама з таким зіткнулася у першу вагітність (на моє щастя вона була безпроблемною, а я паралельно консультувалась у лікаря якому довіряла). Лікар другий, але всі почуття Мирослави мені дуже близькі - навіть згадувати не хочеться весь той негатив. 

Відредаговано Kalinna, 21 липень 2015 - 13:58.

#2019 Алёна1808

Алёна1808

Абітурієнтка

• Активістки
  • 394 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 липень 2015 - 11:06

Я тоже в шоке от такого отзыва, ко мне она была очень внимательна, при этом её "карман" я никак не пополняла.

#2020 Алёна1808

Алёна1808

Абітурієнтка

• Активістки
  • 394 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 22 липень 2015 - 14:07

Яценко не дает свой номер телефона,все общение проходить через медсестру.
С отпуска она выходит 3 августа.

А нет ли номера медсестры?

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама