Допоможіть обрати посудомийну машину
288 відповідей у цій темі
Опубліковано 01 березень 2020 - 12:56
Питання до щасливих власників ПМ - як складаються для миття ложки в ваших посудомийках - окремий лоток чи відділ( типу чаші)? Типу такого
То читаю, що потрібен лоток окремий, що в такій ємності не так гарно відмиває. Підкажіть будь ласка
Я теж задалася питанням вибору.
Як мені пояснили, там не тільки суть в типі складання.
Там якщо 3 рівні, то і 3 системи розбризкування води. Тому тепер шукаю саме таку)))
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 березень 2020 - 17:50
Я теж задалася питанням вибору.
Як мені пояснили, там не тільки суть в типі складання.
Там якщо 3 рівні, то і 3 системи розбризкування води. Тому тепер шукаю саме таку)))
на три лотка в епіцентрі є. (Верхній вузький під ложки, два інших стандартні. Фірма здається кадді
Опубліковано 01 березень 2020 - 18:03
на три лотка в епіцентрі є. (Верхній вузький під ложки, два інших стандартні. Фірма здається кадді
Дякую!) Знайшла вже, чекаю 8 березня )))
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 01 березень 2020 - 22:48
Мне кажется лучше Bosch, может быть только новая Bosch)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 березень 2020 - 13:08
Мне кажется лучше Bosch, может быть только новая Bosch)
у нас намічається нова Бош замість старої Бош))
Наша ще на гарантії, відпав якийсь тримач верхнього лотка, майстер оформив документи на обмін. Я й не очікувала такого)),
P.S. Той випадок, коли я рада що купляли в офіційному магазині Боша, в реальному, а не на Розетці, наприклад. Тому що вирішувати питання обміну, заяви і т.д. краще з реальними людьми, а як це все робити через онлайн-магазин не уявляю, не було прецедентів з нашими покупками.
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 02 березень 2020 - 14:19
Кстати про возврат: по гарантии возвращала телефон в розетку, пользовалась чуть меньше года, вернули деньги без вопросов (не быстро, с экспертизой, но без геморроя), а вот возврат машинки для стрижки в эпицентр, хотя покупали на их сайте это конечно тот еще квест
Мрія
-
-
Опубліковано 02 березень 2020 - 15:26
Кстати про возврат: по гарантии возвращала телефон в розетку, пользовалась чуть меньше года, вернули деньги без вопросов (не быстро, с экспертизой, но без геморроя), а вот возврат машинки для стрижки в эпицентр, хотя покупали на их сайте это конечно тот еще квест
Відправка-доставка телефону і ПММ трохи відрізняються ціною і морокою з підніманням-опусканням на 5й поверх)))
Опубліковано 02 березень 2020 - 15:53
Наша ще на гарантії, відпав якийсь тримач верхнього лотка, майстер оформив документи на обмін. Я й не очікувала такого)),
P.S. Той випадок, коли я рада що купляли в офіційному магазині Боша, в реальному, а не на Розетці, наприклад. Тому що вирішувати питання обміну, заяви і т.д. краще з реальними людьми, а як це все робити через онлайн-магазин не уявляю, не було прецедентів з нашими покупками.
А де у нас офiцiйний магазин Боша?
Мрія
-
-
Опубліковано 02 березень 2020 - 18:21
https://bs-partner.c...a-set/?city=185
Якщо точно, то магазин який має статус офіційного
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 02 березень 2020 - 19:35
на Гоголя ,
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 02 березень 2020 - 19:56
Відправка-доставка телефону і ПММ трохи відрізняються ціною і морокою з підніманням-опусканням на 5й поверх)))
Безусловно, просто написала за свой опыт
Опубліковано 06 березень 2020 - 17:12
Мрія
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 08:19
Закінчилася наша епопея з заміною машини по гарантії. Учора привезли нову. Процес затягнувся через закриття полтавського магазину на карантин, до того ж це був перший такий випадок у їхній практиці
В загальному магазином задоволена, усе чітко по закону про захист прав споживачів, тобто обговорювалися усі варіанти і ми дійшли до прийнятного. Замінили на майже аналогічну модель з доплатою у кілька сот гривень. Був момент, коли працівниця переконувала нас, що доставка буде за наш рахунок, але пізніше уточнила і погодилася, що доставка буде їхня, ще й вибачилася, адже ми уже один раз заплатили за першу, а заміна це їхня проблема.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 15 травень 2020 - 12:01
Закінчилася наша епопея з заміною машини по гарантії. Учора привезли нову. Процес затягнувся через закриття полтавського магазину на карантин, до того ж це був перший такий випадок у їхній практиці
В загальному магазином задоволена, усе чітко по закону про захист прав споживачів, тобто обговорювалися усі варіанти і ми дійшли до прийнятного. Замінили на майже аналогічну модель з доплатою у кілька сот гривень. Був момент, коли працівниця переконувала нас, що доставка буде за наш рахунок, але пізніше уточнила і погодилася, що доставка буде їхня, ще й вибачилася, адже ми уже один раз заплатили за першу, а заміна це їхня проблема.
Хай працює бездоганно довгі роки!
Мрія
-
-
Опубліковано 21 травень 2020 - 08:38
як у вас в ПММ миється легкий посуд, зокрема, пластикові лотки і стакани (не одноразові)?
у мене вони перевертаються і в результаті - наповнені водою.
Шукаю якісь тримачі, прищепки, але не знаходжу і приблизно нічого такого. Допускаю, що я неправильно їх називаю, тому гугл нічого не видає.
Опубліковано 21 травень 2020 - 09:11
як у вас в ПММ миється легкий посуд, зокрема, пластикові лотки і стакани (не одноразові)?
Шукаю якісь тримачі, прищепки, але не знаходжу і приблизно нічого такого. Допускаю, що я неправильно їх називаю, тому гугл нічого не видає.
Засовую їх між важким посудом, щоб не тіліпало. Іншого варіанту не придумала)
Опубліковано 21 травень 2020 - 09:17
Я ложу на верхний ярус и как Марьяна, придавливаю или плотно устанавливаю.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 21 травень 2020 - 09:22
Я надеваю на такие рогульки на верхнем ярусе. Плотно. Но иногда все равно бывает, что лёгкое переворачивает и там вода. Просто выливаю и ополаскиваю.
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 21 травень 2020 - 10:15
І я в верхній лоток між чашками або черпаками намагаюсь "затиснути" . Думала це тільки в мене така проблема
Мрія
-
-
Опубліковано 21 травень 2020 - 10:45
Я ложу на верхний ярус и как Марьяна, придавливаю или плотно устанавливаю.
Придавливаю - чим? зверху щось інше покласти, так не вимиється ж нормально((
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|