Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 79

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1982 відповідей у цій темі

#181 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 28 листопад 2020 - 21:36

Как же мне радостно, когда слышу/читаю "последний" )) Как-то все больше людей в окружении перешли на "крайний", от которого внутри что-то скукоживается, как будто пенопластом по стеклу вжик-вжик)) Таня, спасибо! ))

Это пошло из мсуеверий летчиков. У них за слова "последний вылет" могут и морду лица набить. Говорят "крайний вылет".

#182 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2020 - 21:59

Как же мне радостно, когда слышу/читаю "последний" )) Как-то все больше людей в окружении перешли на "крайний", от которого внутри что-то скукоживается, как будто пенопластом по стеклу вжик-вжик)) Таня, спасибо! ))

Я думала, я одна такая))) Меня аж передёргивает от "крайний".

#183 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2020 - 22:03

"Крайний" в подобном контексте могу терпеть только от людей, чей род занятий связан с риском, военных, пилотов, пожарных... А от остальных это звучит смешно и глупо

#184 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2020 - 22:15

Навеяло

https://www.google.c...=zd1JuS1z8uZa8M

Відредаговано Амура, 28 листопад 2020 - 22:20.

#185 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2020 - 22:17

Навеяло
https://www.google.c...=zd1JuS1z8uZa8M

Последняя плоть))))

#186 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2020 - 10:42

Я одну книгу замовила з безкоштовною доставкою кур‘єром УП.

я тоже одну заказала, только обычной доставкой уп. Так после оплаты нет никаких уведомлений от них, типа оплата пришла, заказ собираем... вообще ничего) потом почитала на их сайте в комментариях, что это, оказывается, обычное явление) теперь жду... ну у меня сумма небольшая, поэтому не сильно обидно, но неопределенность явно напрягает( это их обычный стиль работы?

#187 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 29 листопад 2020 - 11:19

Я останній раз теж так на букві замовила і тиша. Ні смс про отримання замовлення, ні дзвінка. Добре, що я післяплатою оформляла. Взагалі, намагаюсь не оплачувати одразу. Мені так спокійніше.

#188 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 29 листопад 2020 - 12:10

я тоже одну заказала, только обычной доставкой уп. Так после оплаты нет никаких уведомлений от них, типа оплата пришла, заказ собираем... вообще ничего) потом почитала на их сайте в комментариях, что это, оказывается, обычное явление) теперь жду... ну у меня сумма небольшая, поэтому не сильно обидно, но неопределенность явно напрягает( это их обычный стиль работы?

Оперативністю вони ніколи не відрізнялись, але мені завжди телефонувати за день-два - можливо тому, що маю їхню карту віп-клієнта здавна (остання моя замовлена книга пролежала у них місяць чи два жорсткого карантину - забрала лише коли впровадили послаблення).

Я останній раз теж так на букві замовила і тиша. Ні смс про отримання замовлення, ні дзвінка. Добре, що я післяплатою оформляла. Взагалі, намагаюсь не оплачувати одразу. Мені так спокійніше.

Я зараз також найчастіше замовляю післяплатою, якщо це не впливає на кінцеву вартість.

#189 lana77

lana77

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 808 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мотель
  • Ім'я:Sveta

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2020 - 12:24

А мне этот магазин прислал из 5 книг одну в ужасном состоянии, можно было бы подумать, что УП так посылку довезло, но остальные книги были в отличном состоянии. Такое как этот экземпляр на пол упал и возможно не единожды. Писала им на почту, пыталась звонить - в ответ тишина. Случайно получилось пробиться в чат, когда кто-то был на месте. Договорились что я возвращаю книгу, а они - деньги. Но как-то после этого заказа делать у них заказы еще, желания не возникает.

• Kalinna це подобається

#190 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2020 - 12:33

Если это Буква, то я в прошлом году заказывала Снежную королеву у них. Очень захотела на новогодние праздники, а ее нигде не было. Заказывала с доставкой в магазин в ТРЦ Киев. Сама книга, похоже, была на витрине, уголки помятые, видно, что не особо новая. Но я взяла, поскольку других вариантов на тот момент не было. Второй раз заказывать тоже не хочется.

#191 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 листопад 2020 - 13:21

Подскажите, пожалуйста, где точно находится лаборатория Синево на Мазепы, 3?
И там сейчас только на корону тестируют или можно и с обычными проблемами приходить тесты сдавать?

#192 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 29 листопад 2020 - 13:52

Подскажите, пожалуйста, где точно находится лаборатория Синево на Мазепы, 3?
И там сейчас только на корону тестируют или можно и с обычными проблемами приходить тесты сдавать?

майже навпроти зупинки Мотель, в сторону автовокзалу, знаходиться зі сторони, де Дом Радіо, нотаріус. Можна будь-які аналізи, просто попереджають, що у них пцр беруть.

#193 lana77

lana77

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 808 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мотель
  • Ім'я:Sveta

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2020 - 14:09

Если это Буква, то я в прошлом году заказывала Снежную королеву у них. Очень захотела на новогодние праздники, а ее нигде не было. Заказывала с доставкой в магазин в ТРЦ Киев. Сама книга, похоже, была на витрине, уголки помятые, видно, что не особо новая. Но я взяла, поскольку других вариантов на тот момент не было. Второй раз заказывать тоже не хочется.

Да, Буква, только заказ делала с доставкой на УП

#194 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 29 листопад 2020 - 14:16

Це біль усіх книжкових магазинів - іноді на вітрині книги в гіршому стані ніж у мене вдома читані-перечитані в КС таке ж було.

PS: Не всі покупці акуратно дивляться, а великій книзі досить одного падіння - кутики збиваються, блок може лопнути і т.д.  :cry-2:

#195 Yrinka

Yrinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 804 повідомлення
  • Місто:Счастье
  • Ім'я:Ірина

Нагороди

2    5      

Опубліковано 29 листопад 2020 - 14:19

майже навпроти зупинки Мотель, в сторону автовокзалу, знаходиться зі сторони, де Дом Радіо, нотаріус. Можна будь-які аналізи, просто попереджають, що у них пцр беруть.

Где-то видела информацию, что если сдаёшь на ковид, но нужны и другие, то они возьмут, а так просят посетить другие их лаборатории
https://www.synevo.u.../centers/14/292

#196 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 29 листопад 2020 - 14:40

Где-то видела информацию, что если сдаёшь на ковид, но нужны и другие, то они возьмут, а так просят посетить другие их лаборатории
https://www.synevo.u.../centers/14/292

а, може й так, я напутала значить.
  • Yrinka це подобається

#197 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2020 - 15:12

О, у мене з Буквою теж не складається якось)
По передостанньому замовленню "ни ответа ни привета" тижні три, тоді перезвонили таки, повідомили що олнієї з книжок немає в наявності, я відмінила повністю.
А це ось ще раз ризикнула, ще й підкупила знижка при оплаті карткою, то оплатила замовлення )
Спочатку подзвонили сказали що однієї книги немає, але буде впродовж тижня - ОК, чекаю. Потім повідомляють - все в наявності, відправляти? - так, чекаю. Вчора зайшла в особистий кабінет а там статус замовлення - "анульовано")))
І хтозна як розуміти. Завтра буду дзвонити питати

Upd: отримала, все ок)))

Відредаговано Jilly, 30 листопад 2020 - 14:25.

#198 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 29 листопад 2020 - 15:18

2тижні тому там беруть аналізи лише з тестом плр.
Тобто, якщо людина з підозрою на ковіду, то плр візьмуть і при потребі візьмуть інші аналізи.
Всіх інших ввічливо перенаправляють на інші філії.
Коли робила замовлення он-лайн, то там було про це попередження.

#199 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 29 листопад 2020 - 15:19

2тижні тому там беруть аналізи лише з тестом плр.
Тобто, якщо людина з підозрою на ковіду, то плр візьмуть і при потребі візьмуть інші аналізи.
Всіх інших ввічливо перенаправляють на інші філії.
Коли робила замовлення он-лайн, то там було про це попередження.

я вже прочитала, то я мабуть місяць тому чи більше цікавилась, може змінилось уже, а може я шось наплутала.

#200 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 29 листопад 2020 - 15:37

З 28 листопада понад 1000 відділень “Нової пошти” у обласних і великих районних центрах переходять на подовжений графік роботи у вихідні дні. У суботу графік роботи відділень буде продовжений до 18:00. У неділю графік роботи збільшиться на дві години – відділення починатимуть роботу з 10:00 (замість 11:00) і працюватимуть до 18:00 (замість 17:00).
https://novaposhta.u...ubric/2/id/8004

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама