Син проходив декілька разів в різних закладах, певне покращення було, але мінімальне. Щоб прийшов, наприклад, з - 3, а стало -2 чи -1 такого не буває. Поки буде дитина рости міопія може прогресувати. Але все індивідуально. Це як ходиш в спортзал- м’язи в тонусі, не ходиш- більш розслаблені. Схиляюсь більше до «грошей на вітер».Хто проходив апаратне лікування очей? Цікавить чи є якийсь результат?чи тільки "полегшує карман"?
Лікар рекомендує,але почала сумніватись,бо рекомендує обом дітям...
Хороший дитячий окуліст
Розпочатий з Natalka, 20 січ 2011 16:45
190 відповідей у цій темі
#181Опубліковано 11 серпень 2021 - 11:02
#182Опубліковано 14 червень 2023 - 11:44
А що це за апаратне лікування?В яких державних поліклініках воно є і при яких саме хворобах очей застосовується? #183Опубліковано 14 червень 2023 - 12:07
Можливо я зараз помиляюся, але в державний немає таких апаратів. Ми проходили в Октар, ще як вони були по колишній Куйбишева, а ось на днях ходила в "Оптика Зір" також на Чорновола , то є вних кабінет з цими апаратами. Нам ставили спазм акомодації і назначали це апапратне лікування. Моя думка, що це як додаткові процедури, спочатку потрібно прибрати причину. Ми, наприклад , купили дитині комп. з великим екраном, до цього сидів з телефоном - маленький екран, та ще й частота оновлення екрану слабенька була. А часу діти зараз за гаджетами проводять багато.
#184Опубліковано 14 червень 2023 - 12:36
На Нікітченка є апаратне лікування, але не знаю чи працюють вони саме зараз. Проходили там пару років тому, запис в серпні була аж на кінець жовтня. Після цього двічі проходили в Люксоптиці, що на Соборності 32.
#185Опубліковано 14 червень 2023 - 13:42 а при яких хворобах ока вони признаяаються? #187Опубліковано 15 червень 2023 - 19:10 Миопия,гиперметропия,астигматизм,косоглазие .Разные аппараты есть и разные программы и его повторять раз в полгода. В основном детям, но иногда и взрослым для реабилитации после инсультов,травм. Відредаговано мягкопушистая мама, 15 червень 2023 - 19:11.
#188Опубліковано 01 липень 2023 - 17:38
Я вирішила перевірити зір після онлайн школи у телефоні, у поліклінніці на Нікітченка. Виявилося упав. Направили ще на апараті зробити огляд (безкоштовно на 23 Вересня, де Сільпо), так там зразу після огляду почали пропонувати лінзи.
З цим оглядом, ми знову прийшли в поліклінніку, там сказали можна піднять зір на процедурах, спробувать. Пройшли 10 процедур, зір покращився. #189Опубліковано 28 травень 2024 - 11:43
Дівчата, доброго дня!
Допоможіть, дізнатися де приймає Пархоменко Рада. В світогляді вона вже не працює,а там не кажуть куди пішла. Будь ласка!!!! #191Опубліковано 12 липень 2024 - 11:00 Дівчата, кому призначали капати на ніч краплі Мезанекст? Поділіться чи був якийсь результат? Нам зазвичай апаратне лікування призначали, а на цей раз ці краплі і я розгубилась. Капати чи ні? 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |