Обо всём 37
Розпочатий з nadin, 09 сер 2015 16:52
2074 відповідей у цій темі
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 13 серпень 2015 - 14:24
Дівчата, може трішки не в тему, але побачила в інтернеті ось таку новину!
Ведучі телеканалу «ICTV» створили список із 5 дивовижних міст України, серед яких на 3 місці фігурує Полтава
Павло Казарін, ведучий «Ранку у Великому Місті», порадив романтикам їхати у Львів. Анастасія Мазур, ведуча «Фактів», для тих, хто любить затишок і гостинність, запропонувала їхати в Чернівці. Поціновувачам історії, Андрій Куликов, ведучий «Свободи слова», порадив їхати в Полтаву. Про наше місто він відгукнувся так:
«Ви опинитеся в дивовижному місті, що поєднує в собі історію та сучасність. Побачите церкви і громадянську архітектуру минулих століть, зокрема, знамениту Круглу площу. Я не знаю аналога їй в Україні, але знаю, що в столиці Шотландії Единбурзі дуже пишаються тим, як побудоване їхнє місто. Однією з його характерних рис є кругла площа. Так що і у нас в Україні є таке, що в деяких зарубіжних країнах сприймають, як ознаку найвищий привабливості. Полтава цікава тим, що в порівняно невеликому місті є два залізничні вокзали: Київський і Південний. І, якщо у вас небагато часу, я раджу пройтися пішки від одного до іншого. Таким чином, ви перетнете практично все місто і побачите майже все, що варто побачити. Також не забудьте про садибу Котляревського, музею історії Полтавської битви, Хрестовоздвиженський монастир і знамениту Білу альтанку, з якої відкривається чудовий вид на місто. Опинившись тут ввечері, ви зрозумієте — в цьому місті справді є на що подивитися».
На четвертому місці топ-5 дивовижних місць України опинився Житомир, на останньому — Київ (Андріївський узвіз).
Аж гордість розпирає за наше рідне місто!
Відредаговано Даринка, 13 серпень 2015 - 14:26.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 серпень 2015 - 14:37
Хочу еще немного схуднуть) и купить на осень новые джинсы.Девочки что сейчас носят))) какой цвет и фасон? Помню в прошлом году были только зауженные внизу? Хочется что-то красивое .
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 13 серпень 2015 - 14:45
Покупаю билеты на сайте Приват банка. Уже нет ни плацкартных, ни купейных билетов, только люкс на нужный мне день ((. Уже не добавят прицепной вагон? Брать то, что есть (на день раньше назад) или подождать?
Tato4ka
-
Місто:Полтавская обл.
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 серпень 2015 - 15:38
Покупаю билеты на сайте Приват банка. Уже нет ни плацкартных, ни купейных билетов, только люкс на нужный мне день ((. Уже не добавят прицепной вагон? Брать то, что есть (на день раньше назад) или подождать?
можно ловить, но не 100% что будут. Если на следующую неделю то там есть дни когда добавляют вагон (я мужу на пятницу ловлю в субботу предыдущую)
Опубліковано 13 серпень 2015 - 15:41
Смотря сколько дней до отправки...
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 13 серпень 2015 - 15:48
можно ловить, но не 100% что будут. Если на следующую неделю то там есть дни когда добавляют вагон (я мужу на пятницу ловлю в субботу предыдущую)
Смотря сколько дней до отправки...
На 24.08 из Одессы обратно
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 13 серпень 2015 - 15:52
Анжелика Приват банк 0675304432, 0957240012 спросите должна помочь
Опубліковано 13 серпень 2015 - 15:59
Я ловила на сайте Укрзализныци, там быстрее обновляется инфа о поездах.
И из Одессы могут прицепить вагон в любой момент
Lili-Liliya
-
-
Ім'я:Лилия
Опубліковано 13 серпень 2015 - 16:29
Дівчата, може трішки не в тему, але побачила в інтернеті ось таку новину!
Ведучі телеканалу «ICTV» створили список із 5 дивовижних міст України, серед яких на 3 місці фігурує Полтава
Павло Казарін, ведучий «Ранку у Великому Місті», порадив романтикам їхати у Львів. Анастасія Мазур, ведуча «Фактів», для тих, хто любить затишок і гостинність, запропонувала їхати в Чернівці. Поціновувачам історії, Андрій Куликов, ведучий «Свободи слова», порадив їхати в Полтаву. Про наше місто він відгукнувся так: «Ви опинитеся в дивовижному місті, що поєднує в собі історію та сучасність. Побачите церкви і громадянську архітектуру минулих століть, зокрема, знамениту Круглу площу. Я не знаю аналога їй в Україні, але знаю, що в столиці Шотландії Единбурзі дуже пишаються тим, як побудоване їхнє місто. Однією з його характерних рис є кругла площа. Так що і у нас в Україні є таке, що в деяких зарубіжних країнах сприймають, як ознаку найвищий привабливості. Полтава цікава тим, що в порівняно невеликому місті є два залізничні вокзали: Київський і Південний. І, якщо у вас небагато часу, я раджу пройтися пішки від одного до іншого. Таким чином, ви перетнете практично все місто і побачите майже все, що варто побачити. Також не забудьте про садибу Котляревського, музею історії Полтавської битви, Хрестовоздвиженський монастир і знамениту Білу альтанку, з якої відкривається чудовий вид на місто. Опинившись тут ввечері, ви зрозумієте — в цьому місті справді є на що подивитися».
На четвертому місці топ-5 дивовижних місць України опинився Житомир, на останньому — Київ (Андріївський узвіз).
Аж гордість розпирає за наше рідне місто!
Да, наш город очень красивый!
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 13 серпень 2015 - 16:48
Да, жаль только что ансамбль круглой площади пришел в полный упадок, здание кинотеатра и Арт училищаа говорят сами за себя... кто-то себе карманы нагрел на них не один раз, ачто случится в городе их уже не касается. 
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 13 серпень 2015 - 18:35
Да, жаль только что ансамбль круглой площади пришел в полный упадок, здание кинотеатра и Арт училищаа говорят сами за себя... кто-то себе карманы нагрел на них не один раз, ачто случится в городе их уже не касается. 
Ну это же другая сторона города(((
А если посмотреть с оптимистической точки зрения, то город и правда красивый и уютный, и есть на что в нем посмотреть, хоть и маленький)))
Montie
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 13 серпень 2015 - 19:01
Ну это же другая сторона города(((
так это в центре 
Опубліковано 13 серпень 2015 - 19:04
Хочу еще немного схуднуть) и купить на осень новые джинсы.Девочки что сейчас носят))) какой цвет и фасон? Помню в прошлом году были только зауженные внизу? Хочется что-то красивое .
Рваные укороченные "бананы" с завышенной талией, например)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 серпень 2015 - 19:07
Что это хоть такое? Вот это я отстала от жизни,чувствую себя чукотской пенсионеркой))) Сходила в Гугл посмотрела картинки,ну на 50-55 кг моделях смотрятся неплохо.
Відредаговано Maximather, 13 серпень 2015 - 19:16.
Елена С.
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:13
Дело о смертельном ДТП с участием главы КСУ могут закрыть
http://glavcom.ua/news/316968.html
Відредаговано Елена С., 13 серпень 2015 - 20:13.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:20
Дело о смертельном ДТП с участием главы КСУ могут закрыть http://glavcom.ua/news/316968.html
Как всегда.Нашли козла отпущения!Можно подумать он сам летел а не по приказу шефа
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:24
Подскажите, пожал., где и когда ярмарка меда в Полтаве?
Дождик
-
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:26
Дело о смертельном ДТП с участием главы КСУ могут закрыть http://glavcom.ua/news/316968.html
Еще когда случилась эта ужасная авария ,мы дома обсуждали ее, и мой папа сказал - виноватым сделаю водителя.
Lili-Liliya
-
-
Ім'я:Лилия
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:29
Подскажите, пожал., где и когда ярмарка меда в Полтаве?
На прошлых выходных возле театра была, вроде
Опубліковано 13 серпень 2015 - 20:32
виноватым сделаю водителя.
Ну, это изначально было понятно!
Странно только одно, водитель не Очень пострадал после аварии сам с машины выходил, Дтп осматривал, а тут умер....явно все-таки в Мерсе подушка безопасности бракованная была На прошлых выходных возле театра была, вроде
Точно была, пробегала через нее
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|