А вот финансы это так растяжимо(((
Можете написать мне в ЛС хотя бы нынишние суммы взносов-питания и т.д.?
Детский сад № 83
Розпочатий з irishka, 13 гру 2010 19:01
195 відповідей у цій темі
#181Опубліковано 04 грудень 2017 - 17:27
Можете написать мне в ЛС хотя бы нынишние суммы взносов-питания и т.д.? #182Опубліковано 11 травень 2018 - 14:09
Доброго дня. Ми в вересні збираємось в садік, от не можем визначитись 80 чи 83... підкажіть хто куди ходить і де краще??
#183Опубліковано 11 травень 2018 - 21:36
Идите в тот что рядом с домом.
Живу возле 80,ходим в 83. Еще есть 65. Сад как сад. Уже пожалела 10 раз,так хоть рядом с домом. Многие живущие возле 83,водят в 80))) Відредаговано felicyti, 11 травень 2018 - 21:37. #184Опубліковано 15 травень 2018 - 14:09 Дочка ходить в 83 сад другий рік. Я теж думала куди віддати, але вирішила спочатку сходити в той, що ближче до нас, до того ж я маленькою теж деякий час в нього ходила- ностальгія) Завідуюча - приємна жінка, сказала, що раз хочете до нас - приходьте. Ми спочатку потрапили в збірну группу, тому що почали ходити в середині літа (як тільки виповнилось 3 роки) і вже десь через тиждень мала залишалась на денний сон. З 1 вересня ходила вже повний день. Дуже подобається територія садочку - велика, світла та чиста. В минулому році за рахунок бюджету зробили ремонт на кухні та повністю змінили паркан - тепер ніде немає дірок і ніби зовсім без паркану (зелена сітка). На майданчику кожної групи розбита клумба, є город, де малі самі саджають та доглядають за рослинами. Цього року випускники зробили подарунок садочку та посадили алею туй - буде такий собі живий паркан та кущові троянди. Через декілька років взагалі буже краса! Коли прийшли в групу, поміняли підлогу та щось пофарбували, цього року міняємо стільчики та столи для дітей - в інших групах вже ніби все нове. На потреби садочку здаємо 10 грн/міс, за сам садочок по квитанції- від 150 до 270 грн ( в залежності від того, скільки хворіємо) Харчування. В меню майже не заглядаю, але коли питаю в малої - розповідає про молочне, запіканки, котлетки звичайні та з печінки, кашки, какао, молоко. З садочка приходить не голодна, їсть тільки пізно ввечері, вже після занять в інших кружках. На свята вихователі з дітьми влаштовують чудові концерти. Актовий зал з гарним ремонтом, інколи видають костюми, якщо ні - то звичайні нарядні сукні. Вихователі в нас просто золоті - Саша Олексіївна та Віта Петрівна. На замінах та влітку були інші - теж гарні. На майданчиках бачу, що багато дітей цілують на прощання вихователів - для мене це показник. Ну і дочка частіше за все із задоволнням біжить в садок. В цілому я дуже задоволена і ні разу не пожалкувала, що віддала малу саме в цей садок. Туди просто приємно прийти та погуляти. #185Опубліковано 15 травень 2018 - 14:18
Ира, вам несказанно повезло!!!
#187Опубліковано 15 травень 2018 - 15:19
Віта Петрівна може бути просто на заміні, адже вона - методист. Можливо не вистачає вихователів. І так, вам дуже повезло - одна з кращих у плані відношення до дітей!
#188Опубліковано 15 травень 2018 - 15:21 Не Ира,но оочень повезло.(наши дети в одну группу ходят). Ира,мой Егор обожает Виту Петровну,благодаря ей ходим без пропусков 2-й месяц т.т.т А так 2-3 мес сидит дома. Вита Петровна- добрая,хорошая,любит деток и т.д и т.п. Возле цветов останавливается,говорит хочу сделать подарок одному человеку)))) кому? одной воспитательнице В.П а Саше Алексеевне не надо? Он: ей уже Вероника подарила.
#189Опубліковано 15 травень 2018 - 15:25 Я так поняла,что она приходит после сна.А на время сна Таня Викторовна((( #190Опубліковано 15 травень 2018 - 18:06 У нее все котики-зайчики-лапочки) голоса не подымет. Деток любит. Все пуговки, застежки им поправит. А как они занимаются с ней!) #191Опубліковано 25 червень 2019 - 12:33 Мой сынок ходит в сад N 83.Воспитатели добрые , отзывчивые , в меру строги, всегда с улыбкой нас встречают , приводя ребёнка в группу , со спокойным сердцем оставляю его, так как уверена в том что он будет накормлен , присмотрен , обучен и воспитан . На счёт питания так же довольны, никогда не голоден, готовят вкусно. Сам сад очень аккуратный , чистый , ухожен это конечно же заслуга руководителя , заведует садом Любовь Григорьевна педагог и человек с большой буквы.Я очень благодарна воспитателям и всему коллективу за терпение, заботу и любовь, за небольшое время моего ребёнка многому научили , мне помогли советами в воспитании.Спасибо им за огромный труд! #192Опубліковано 05 липень 2019 - 20:21 Здравствуйте всем! Подали заявление в этот сад, т. к. он нам понравился по отзывам и расположению. НО... смутило следующее: на днях гуляли с ребенком на детской площадке возле сада. Внимание привлекла пожилая (на вид лет 70) воспитательница в очках. Она на столько громко кричала на детей, что испугала и мою дочь, привлекая тем самым внимание всех присутствующих в округе. Детки оцепенели в буквальном смысле слова. Возможно это был воспитательный момент, но я не уверена что нужно именно ОРАТЬ... Искренне надеюсь, что моя дочь не попадет к ней в группу. Жаль не сняла на мобильный, было бы что показать руководству. #193Опубліковано 20 серпень 2019 - 17:10
не удивлюсь, если это была заведующая) #195Опубліковано 20 серпень 2019 - 19:43
Нина Степановна,кажись
#196Опубліковано 20 серпень 2019 - 19:55 О, точно 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |