Мені теж методистка сподобалася більше, ніж завідуюча.)
Детский сад №36 Івасик - Телесик
Розпочатий з Магика, 01 вер 2010 09:48
246 відповідей у цій темі
#182Опубліковано 11 січень 2015 - 11:14 Якщо потрапите на методиста -це навіть краще. Тетяна Миколаївна - золота людина, завжди приймає до уваги обставини батьків. Як голова батьківського комітету в минулому, можу сказати що за 4 роки садочку з методистом набагато легше було знайти спільну мову, ніж із завідуючою. А садочок -гарний. Наша вчителька ще на підготовчому відмітила рівень підготовки наших дітей- наш десяток діточок із 36 дуже виділялися в роботі з вчителем. Меншого однозначно віддам туди!Дякую прийму до уваги! #183Опубліковано 12 січень 2015 - 09:47
Ну шанс є завжди) Правильно дівчата вище пишуть - методист в спілкуванні приємніша за завідуючу. Та в нашому випадку все одно завідуюча вирішувала, дати нам місце чи ні, бо ми по списку не проходили. #185Опубліковано 18 січень 2015 - 14:58 А щось відомо про заміну? Надіюсь, нічого не зміниться в гіршу сторону. #186Опубліковано 18 січень 2015 - 16:04
Я так зрозуміла, що поки що ставлять Закладну Т.М. - методистку, а там видно буде... Якщо когось "свого" треба буде поставити - то думаю поставлять, я не знаю, може комусь щось відомо... #187Опубліковано 03 травень 2015 - 14:16
завідуюча тепер Закладна Т,М. тобто колишній методист. Чудова і приємна людина. може допомогти по вирішенню всіх питань
є вихователь-логопед #188Опубліковано 03 травень 2015 - 17:50 завідуюча тепер Закладна Т,М. тобто колишній методист. Чудова і приємна людина. може допомогти по вирішенню всіх питань я вже в курсі) #191Опубліковано 13 липень 2015 - 00:05
Смотря к кому попадете? в каком году поступать туда будете (имею ввиду в младшую группу)? в нашей группе очень сильная подготовка была, учитель в школе отметила деток с нашей группы, впервую очередь умением слушать и работать с учителем. Английский со средней группы, за символическую плату наш воспитатель занималась (у нее второе высшее по английскому для дошкольников). С детками в других группах занятия тоже проводились, по договоренности и желанию. Очень довольна осталась, младшего отправлять буду туда же. Добавлю, что в саду есть воспитатель со вторым высшим по логопедии, моему сыночку в старшей группе поставила все то, что нужно было. И к маю выпускался готовым к школе по всем фронтам! :-) #194Опубліковано 18 серпень 2015 - 06:42 Девченки, мы очень хотим попасть в ясли с сентября. Кто тоже будет в этом году деток вести в этот садик?)) Відредаговано Ляминор, 18 серпень 2015 - 06:42. #198Опубліковано 04 вересень 2015 - 14:26
Мы покуда только формально познакомились, так что всех нюансов) я еще не знаю. Когда начнем ходить - отпишусь. Единственное, что узнала, что в нашу группу ходит внук заведующей. Хорошо это или плохо - посмотрим)))) #199Опубліковано 04 вересень 2015 - 14:35
Старий склад цих яслів знала, був мій старший син, меншого не повела б. Але чула, що змінилися. Думаю Тетяна Миколаївна свого онука дійсно віддала в кращі з двох яслей. Націлююсь поки туди :-) дякую Чекатиму від вас новин!
#200Опубліковано 20 вересень 2015 - 19:51
Девченки нужен совет дочка ходит у Веночек, но хочу перевести в Ивас-Телесик , розкажите пожал про ясельн группы, как воспитатели И ск человек в группе? Спасибки
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |