Перехід до вмісту

Фотографія

Не дуже приємна тема: проктолог

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
184 відповідей у цій темі

#181 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2023 - 13:44

Доброго вечора.в яку часу клініку краще потрапити ?є 10 днів немає часу

Сергій Вадимович Беркало

+380 50 533 5329

2 лікарня

Відредаговано merkysha, 18 липень 2023 - 13:44.

#182 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 23 липень 2023 - 14:36

Подскажите, пожалуйста, где Вы удаляли бахромки? Как проходил осмотр, подготовка к операции и реабилитация?

В Полтаві видалила, підготовки особливої не потрібно, відновлення боляче і не варто тих бахромок (((

#183 &NaD&&&

&NaD&&&

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 191 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

2    2   

Опубліковано 01 жовтень 2023 - 14:39

Добрий день,дівчата,потребую вашої поради. Перший раз в житті зіткнулася з такою проблемою .Пару днів назад з'вилося відчуття зуду , нібито чешеться , подумала , що переїла гострої їжі , а сьогодні побачила маленький бугорок біля анусу,думаю, що це геморой.З туалетом ніколи ніяких проблем не було і зараз не має,двох дітей народила теж не було геморою.Не можу зрозуміти що це.Підкажіть,будь ласка,до кого звернутися,чи це геморой чи щось інше....

#184 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 жовтень 2023 - 09:58

Добрий день,дівчата,потребую вашої поради. Перший раз в житті зіткнулася з такою проблемою .Пару днів назад з'вилося відчуття зуду , нібито чешеться , подумала , що переїла гострої їжі , а сьогодні побачила маленький бугорок біля анусу,думаю, що це геморой.З туалетом ніколи ніяких проблем не було і зараз не має,двох дітей народила теж не було геморою.Не можу зрозуміти що це.Підкажіть,будь ласка,до кого звернутися,чи це геморой чи щось інше....

Добрий день, ми ж тут не лікарі, щоб онлайн діагноз вам ставити. Але звісно, симптоми схожі на геморой. Тут вам тільки лікар та очний огляд. Причин у його появі безліч, раніше не було - а зараз є, бо маса факторів. Це вже ж треба просто прийняти. Хворіти неприємно. Але займатися самолікуванням та ігноруванням проблеми - ще гірше. Я вам не раджу відтягувати візит і користуватися мазями з аптеки. Це лише витрата часу й коштів. Лікар призначає зовсім інші препарати, про які ви й не чули, з врахуванням вашої ситуації. І ви бачите тільки зовнішні прояви, але не знаєте, що проблема може бути всередині і не доведи боже екстрено потім її вирішувати. Не бійтеся й не соромтеся. У гінеколога ви більше показуєте, ніж у проктолога)

#185 Jelly

Jelly

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 13 січень 2025 - 12:33

Всім привіт.

Хочу поділитись досвідом операції парапроктиту у Котелевського. В січні 2023 чоловік оперував парапроктит, видалили залозу. Через деякий час з*явився дискомфорт, а саме підтікання калу при навантаженнях. Ходив-ходив, виходив візит до іншого лікаря на консультацію. Виявилось, що у чоловіка майже відсутній зовнішній сфінктер в результаті операції, потрібна повторна операція, вірогідність успіху близько 40%, стан для оформлення інвалідності) Вміст кишки не виходить самовільно завдяки наячвному геморою,який собою перекриває вихід. Дякую Дмитру Миколайовичу, допоміг на всі гроші,як то кажуть. 

Про його не дуже добросовісний підхід попереджали, але чоловік не хотів слухати, пішов по рекомендації, як рекомендація може підвести ж)) Тепер маєм те шо маєм.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама