Перехід до вмісту

Фотографія

Не дуже приємна тема: проктолог

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
183 відповідей у цій темі

#181 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2023 - 13:44

Доброго вечора.в яку часу клініку краще потрапити ?є 10 днів немає часу

Сергій Вадимович Беркало

+380 50 533 5329

2 лікарня

Відредаговано merkysha, 18 липень 2023 - 13:44.

#182 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 23 липень 2023 - 14:36

Подскажите, пожалуйста, где Вы удаляли бахромки? Как проходил осмотр, подготовка к операции и реабилитация?

В Полтаві видалила, підготовки особливої не потрібно, відновлення боляче і не варто тих бахромок (((

#183 &NaD&&&

&NaD&&&

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 191 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

2    2   

Опубліковано 01 жовтень 2023 - 14:39

Добрий день,дівчата,потребую вашої поради. Перший раз в житті зіткнулася з такою проблемою .Пару днів назад з'вилося відчуття зуду , нібито чешеться , подумала , що переїла гострої їжі , а сьогодні побачила маленький бугорок біля анусу,думаю, що це геморой.З туалетом ніколи ніяких проблем не було і зараз не має,двох дітей народила теж не було геморою.Не можу зрозуміти що це.Підкажіть,будь ласка,до кого звернутися,чи це геморой чи щось інше....

#184 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 жовтень 2023 - 09:58

Добрий день,дівчата,потребую вашої поради. Перший раз в житті зіткнулася з такою проблемою .Пару днів назад з'вилося відчуття зуду , нібито чешеться , подумала , що переїла гострої їжі , а сьогодні побачила маленький бугорок біля анусу,думаю, що це геморой.З туалетом ніколи ніяких проблем не було і зараз не має,двох дітей народила теж не було геморою.Не можу зрозуміти що це.Підкажіть,будь ласка,до кого звернутися,чи це геморой чи щось інше....

Добрий день, ми ж тут не лікарі, щоб онлайн діагноз вам ставити. Але звісно, симптоми схожі на геморой. Тут вам тільки лікар та очний огляд. Причин у його появі безліч, раніше не було - а зараз є, бо маса факторів. Це вже ж треба просто прийняти. Хворіти неприємно. Але займатися самолікуванням та ігноруванням проблеми - ще гірше. Я вам не раджу відтягувати візит і користуватися мазями з аптеки. Це лише витрата часу й коштів. Лікар призначає зовсім інші препарати, про які ви й не чули, з врахуванням вашої ситуації. І ви бачите тільки зовнішні прояви, але не знаєте, що проблема може бути всередині і не доведи боже екстрено потім її вирішувати. Не бійтеся й не соромтеся. У гінеколога ви більше показуєте, ніж у проктолога)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама