Доброго вечора.в яку часу клініку краще потрапити ?є 10 днів немає часу
Відредаговано merkysha, 18 липень 2023 - 13:44.
Не дуже приємна тема: проктолог
Розпочатий з
оришка
, 11 лют 2010 10:58
183 відповідей у цій темі
#182Опубліковано 23 липень 2023 - 14:36 В Полтаві видалила, підготовки особливої не потрібно, відновлення боляче і не варто тих бахромок ((( #183Опубліковано 01 жовтень 2023 - 14:39
Добрий день,дівчата,потребую вашої поради. Перший раз в житті зіткнулася з такою проблемою .Пару днів назад з'вилося відчуття зуду , нібито чешеться , подумала , що переїла гострої їжі , а сьогодні побачила маленький бугорок біля анусу,думаю, що це геморой.З туалетом ніколи ніяких проблем не було і зараз не має,двох дітей народила теж не було геморою.Не можу зрозуміти що це.Підкажіть,будь ласка,до кого звернутися,чи це геморой чи щось інше....
#184Опубліковано 03 жовтень 2023 - 09:58
Добрий день, ми ж тут не лікарі, щоб онлайн діагноз вам ставити. Але звісно, симптоми схожі на геморой. Тут вам тільки лікар та очний огляд. Причин у його появі безліч, раніше не було - а зараз є, бо маса факторів. Це вже ж треба просто прийняти. Хворіти неприємно. Але займатися самолікуванням та ігноруванням проблеми - ще гірше. Я вам не раджу відтягувати візит і користуватися мазями з аптеки. Це лише витрата часу й коштів. Лікар призначає зовсім інші препарати, про які ви й не чули, з врахуванням вашої ситуації. І ви бачите тільки зовнішні прояви, але не знаєте, що проблема може бути всередині і не доведи боже екстрено потім її вирішувати. Не бійтеся й не соромтеся. У гінеколога ви більше показуєте, ніж у проктолога)
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |