Дитячі майданчики Полтави
Розпочатий з Мальвина, 05 чер 2010 22:07
250 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 червень 2017 - 17:04
ахахах)) ну если все, что она может сказать в свое оправдание,это несколько раз повторить "грьобані курки" - тогда все ясно)
явно ж это было в сторону нашего обсуждения тут на форуме, или сама прочитала или единомышленники донесли) жаль храбрости не хватило прийти сюда и лично отстоять свою точку зрения)
Опубліковано 02 червень 2017 - 17:20
Оце так. Дійсно активна позиція.
Коли моїй дитині поставили невтішний діагноз, я не мала ні часу ні настрою робити селфі. А матюки, от дійсно фу. Про дитину вже всі й забули, тепер будуть лише мамку - «негрьобанукурку» - обговорювати.
Опубліковано 02 червень 2017 - 17:52
и она хочет, чтобы в стране, где журналисты подобным образом разговаривают, чиновники собственноручно проверяли горки на детских площадках.... нонсенс....
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 червень 2017 - 17:52
Блин,но горка на фото НЕ аварийная,она с бортиками,не высокая,с нормальной лесенкой,в которой все ступеньки целые. По вашему,какая она должна быть?
Мої думки
І ще, на леваді біля фуршету встановили гірку без такої сходинки. І вона мені страшенно не подобається і ми туди намагаємось не ходити. Бо дитина, коли з"їжджає різко впирається ногами в шматок бетону. Я не лікар, але мені здається що це не є добре для хребта і суглобів. Зі сходинкою мені подобаються значно більше.
І ще, травму можна отримати будь- де щодня. І ніхто в цьому не винен ні мама, ні ті хто колись встановив цілком нормальну гірку (інша справа, що вона ніким не доглядається - ні чиновниками, ні батьками)..
Для таких ситуацій давно знайшли визначення - "нещасний випадок".
Опубліковано 02 червень 2017 - 17:59
Девочки, а площадки, которые "выпросили" родители во дворах на чьем балансе? Кто их должен ремонтировать? Если это ОСББ, то председатель должен нести ответсвенность или все же чиновники?
Опубліковано 02 червень 2017 - 19:00
Фу какая мамашка. Своим диалогом она вызвала у меня только жалость. Базарная баба...
Відредаговано sk1zka, 02 червень 2017 - 19:01.
Опубліковано 02 червень 2017 - 20:28
Если почитать комментарии полтавчан, то почти все солидарны с нашим мнением https://m.facebook.c...352649708183851
Sinzalin
-
Місто:Город Сказка
-
Ім'я:Анна
Опубліковано 02 червень 2017 - 22:50
мм.. а какая реабилитация нужна будет ребенку, что мама собирает деньги на ФБ, не знаете?
Пластиковый корсет дают бесплатно по направлению в Ортезе
второй корсет мягкий с жёсткими вставками хороший около 1000 грн
бассейн, когда научатся ходить
витамины
ванночки с морской солью и хвоей
массаж
электромтимуляция
парафин
электрофорез
все это от стационара бесплатно
пока ребёнок лежит ему нужно хорошее питание .
Если мама работает возможно наняла сиделку . ( но там есть медсестры )
в дальнейшем желательно поехать на море .
Відредаговано Sinzalin, 02 червень 2017 - 23:36.
Sinzalin
-
-
Опубліковано 02 червень 2017 - 23:35
.
Відредаговано Sinzalin, 02 червень 2017 - 23:38.
Опубліковано 03 червень 2017 - 09:29
при компрессионном переломе двух позвонков корсет не назначают
Sinzalin
-
-
Опубліковано 03 червень 2017 - 09:53
при компрессионном переломе двух позвонков корсет не назначают
Ну тогда ещё дешевле . Я про 2 позвонка не уточняла , хотя в нашей палате были и такие дети . Один падал с велосипеда и упал на вытянутые руки , второй на попу с парапета .
у сына 4 позвонка + 2 частично повреждены. У нас были жесткие корсеты 3 года после перелома, со сменой корсета каждые 6 мес
и мягкий со спицами постоянно .
сейчас опять на реабилитацию пошли массажи и тд
Год ходил без корсета и вот на очередном осмотре доктор сказал возвращаемся к оковам ((
уже заказала .
Опубліковано 03 червень 2017 - 10:04
да, у вас серьезней( поэтому и реабилитация обширнее
при двух позвонках половины этого не назначают
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 03 червень 2017 - 11:11
да, у вас серьезней( поэтому и реабилитация обширнее
при двух позвонках половины этого не назначают
и при 2 тоже назначают (все зависит от ребенка)если есть лишний вес или сколиоз, тогда корсет обязательное условие во время реабилитации.
Опубліковано 06 червень 2017 - 15:49
Запрошую долучитись!
Ініціативна група «БАТЬКИ ЗА МІСТО ДЛЯ ДІТЕЙ» вирішила провести опитування, присвячене стану дитячих майданчиків у Полтаві, і з’ясувати, на скільки перебування на місцевих дитмайданах є цікавим, корисним, комфортним і безпечним для дітлахів.
Якщо Ви мама чи тато дитини віком від одного до десяти років та проживаєте у місті Полтава, це опитування – для Вас.
Участь в опитуванні займе у Вас не більше 5-7 хвилин. Просимо пройти за посиланням і відповісти на питання лише одного з членів Вашої сім’ї (мами чи тата) – https://goo.gl/forms/q5ZqBEr3M5fSdw8q1.
Опубліковано 06 червень 2017 - 22:28
Приєднуйтесь до підписання електронної петиції!
«Благоустрій та ремонт дитячих та спортивних майданчиків Полтави» — http://www.rada-polt...a/petition/219/
Опубліковано 06 червень 2017 - 22:52
Приєднуйтесь до підписання електронної петиції!
«Благоустрій та ремонт дитячих та спортивних майданчиків Полтави» — http://www.rada-polt...a/petition/219/
а почему нет ни одной запятой в этой петиции? Несолидно.
Опубліковано 06 червень 2017 - 23:23
а почему нет ни одной запятой в этой петиции? Несолидно.
автор петиції говорить, що коми "позлітали" під час публікації петиції на сайті. втім зміст здається зрозумілим, долучайтеся
Опубліковано 07 червень 2017 - 07:05
Если почитать комментарии полтавчан, то почти все солидарны с нашим мнением https://m.facebook.c...352649708183851
Есть коммент на тему, что результатом всего этого балагана будет запрет установки площадок вообще. А ведь такое вполне возможно :-( сейчас хоть чуток совдеп обновили. Да, новые площадки никому на баланс не нужны, но зато они есть.
Все движения и бла-бла-бла по площадкам при всей своей активной позиции во многих соцвопросах считаю пустой тратой времени! Ждем в итоге имен того, кого топят и того, кто будет типа "молодец" Имхо
Відредаговано mitera, 07 червень 2017 - 08:18.
Опубліковано 07 червень 2017 - 10:12
Есть коммент на тему, что результатом всего этого балагана будет запрет установки площадок вообще. А ведь такое вполне возможно :-( сейчас хоть чуток совдеп обновили. Да, новые площадки никому на баланс не нужны, но зато они есть.
Все движения и бла-бла-бла по площадкам при всей своей активной позиции во многих соцвопросах считаю пустой тратой времени! Ждем в итоге имен того, кого топят и того, кто будет типа "молодец" Имхо
Хочу Вас заспокоїти, що заборона будівництва майданчиків неможлива, оскільки це суперечить законодавству, державним будівельним і санітарним нормам.
Той бардак і розруху, що ми можемо спостерігати зараз на деяких майданчиках міста є як раз наслідком того, що відповідальних організацій і осіб не контролює громадськість.
Дехто з форумчанок дописували, що за звертанням до ЖКГ про ремонт дитмайданів, отримували відповідь про відсутність коштів. Та інформацію про розподіл і реалізацію бюджету щодо дитячих майданчиків не так просто отримати. Як ми можемо знати, що це правда?
Якщо коштів дійсно не вистачає, ми повинні вимагати збільшення фінансування на дитмайдани. Якщо ж замість ремонту дитмайданів хтось з посадовців будує собі дачу зі "списаних" матеріалів, ми повинні це виявити і припинити.
Якщо нічого не робити і лишати "як є", то ми і наші діти так і будемо завжди жити у "третьому світі", користуватися третьосортними послугами, гуляти на третьосортних майданчиках, їздити по третьосортним дорогам...
Заповнення опитування і підписання електронної петиції займе кілька хвилин Вашого часу. Але результати можуть стати поштовхом до значних змін.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 07 червень 2017 - 15:36
Запрошую долучитись!
Ініціативна група «БАТЬКИ ЗА МІСТО ДЛЯ ДІТЕЙ» вирішила провести опитування, присвячене стану дитячих майданчиків у Полтаві, і з’ясувати, на скільки перебування на місцевих дитмайданах є цікавим, корисним, комфортним і безпечним для дітлахів.
Якщо Ви мама чи тато дитини віком від одного до десяти років та проживаєте у місті Полтава, це опитування – для Вас.
Участь в опитуванні займе у Вас не більше 5-7 хвилин. Просимо пройти за посиланням і відповісти на питання лише одного з членів Вашої сім’ї (мами чи тата) – https://goo.gl/forms/q5ZqBEr3M5fSdw8q1.
Можна маленьке уточнення? Після 10 років дітям майданчики не потрібні? Хто визначав віковий ценз і чим керувався при цьому?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|