Перехід до вмісту

Фотографія

Детская кровать: какую выбрать?

кровать

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
30 відповідей у цій темі

#1 karma6ka

karma6ka

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 160 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Марина

Нагороди

2         

Опубліковано 01 червень 2020 - 15:43

Девочки, не нашла на форуме обсуждение. Детям уже 3,8 и детская кроватка им мала. Пришла пора менять. На какую? Сразу купить длину 190 - это ужас, вместить ее в нашу крохотную квартиру (2 кровати!). Двухэтажную не хочу. Купить среднюю, длиной 160 см, но надрлго ли ее хватит? Поделитесь пожалуйста своим опытом! Уже всю голову сломала

#2 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 15:50

Девочки, не нашла на форуме обсуждение. Детям уже 3,8 и детская кроватка им мала. Пришла пора менять. На какую? Сразу купить длину 190 - это ужас, вместить ее в нашу крохотную квартиру (2 кровати!). Двухэтажную не хочу. Купить среднюю, длиной 160 см, но надрлго ли ее хватит? Поделитесь пожалуйста своим опытом! Уже всю голову сломала

искать альтернативу, но брать уже сразу 190, сейчас есть выбор , и те которые высуваются/выезжают и еще много вариантов

#3 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 01 червень 2020 - 15:55

У нас 160, але ми брали бу в гарному стані з матрацом. Сину майже 9 (130 см), то все нормально. Навіть я зі зростом 159 поміщаюся без проблем.
Якщо брати 160 см, то враховуйте, що це нестандартний розмір і матрацу (під замовлення), і постільної білизни.

#4 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 15:56

160 и 190 разница чтоб вместить не такая уж большая,а 160 это ростом до 120 см ребенок примерно и опять новую

#5 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:01

у нас була 160 см, дуже зручна довжина. Якщо в планах довго не міняти ліжко, то звісно треба 190 см, а так 160 см вистачить років до 12 точно. Ремонт не робиться «на завжди», а зі змінами в інтер’єрі безумовно виникне бажання змінити і меблі. Та й при використанні 10 років і більше меблі вже мають якусь ступінь зносу, я вже мовчу, якщо це меблі для дитини, з їх бажанням до творчості...та й прогрес не стоїть на місці. Мода на певний дизайн також проходить. Як на мене, дитині в 4 роки не буде комфортно на дорослому ліжку.

#6 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:03

у нас була 160 см, дуже зручна довжина. Якщо в планах довго не міняти ліжко, то звісно треба 190 см, а так 160 см вистачить років до 12 точно. Ремонт не робиться «на завжди», а зі змінами в інтер’єрі безумовно виникне бажання змінити і меблі. Та й при використанні 10 років і більше меблі вже мають якусь ступінь зносу, я вже мовчу, якщо це меблі для дитини, з їх бажанням до творчості...та й прогрес не стоїть на місці. Мода на певний дизайн також проходить. Як на мене, дитині в 4 роки не буде комфортно на дорослому ліжку.

Врядли до 12 лет) дети высокие сейчас,сыну 13 лет 178 рост и все знакомые мне дети 10-13 лет +- такого роста

#7 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:11

Мой в 12 лет 152)
Прочитала и сделала вивод, на школу вещи будем покупать в конце Августа)

#8 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:19

Мой в 12 лет 152)
Прочитала и сделала вивод, на школу вещи будем покупать в конце Августа)

Не,я понимаю что всё разного роста,как и взрослые ) но у нас в классе мой сын далеко не самый высокий) и девочки не намного ниже) так что мне б кровать 160 и до первого класса не хватило)
В теории 30-40 см пустого места должно быть( рост+30-40см=длина спального места)

#9 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:23

Моєму сину 5 років, 120 см зріст, ми купили 2 метри ліжко, то в ногах вистачає місця щоб мені акуратно сісти, не більше, як дитина вільно спить) я навіть не розглядала 160, бо як мінімум лягти поруч при потребі я б не змогла, а так і надовго, і повноцінне спальне місце, може і тато поспать при потребі)

#10 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:28

Не,я понимаю что всё разного роста,как и взрослые ) но у нас в классе мой сын далеко не самый высокий) и девочки не намного ниже) так что мне б кровать 160 и до первого класса не хватило)
В теории 30-40 см пустого места должно быть( рост+30-40см=длина спального места)

в 10 років син 132 см, і він не найменший хлопчик в класі. Безумовно всі різні. Та й про 40 см запасу це забагато, як на мене. Доросле ліжко стандарт 190 см - чоловік 184 см.
Та й одиниці сплять витягнувшись в струночку. На нашій 160 см ( при зрості 171см), я спокійно могла лягти і почитати книгу дитині.

Відредаговано В_олошка, 01 червень 2020 - 16:29.

• Yadik це подобається

#11 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:38

Свого часу завдячуючи порадам форуму купили 2ліжка 190см. Не жалкую взагалі.
Діти з різницею у 3 роки, але їм в них комфортно обом. А зараз сину у 8 років ліжко 160см було б замале. Ну і біля дітей полежати завжди можна)
Ще був період спання на розкладних кріслах. Теж досить комфортний варіант, особливо, коли можна регулювати довжину крісла. Спальне місце жорстке, як і треба, але біля дитини вже не примостишся.
Якщо місця катастрофічно мало, я б дивилась в бік розкладних крісел
http://budport.com.u...stut-s-1-iyulya
або ліжко, під яке закочується друге ліжко.
http://budport.com.u...stut-s-1-iyulya

Двоярусні ліжка точно не наш варіант)

Відредаговано Marusja, 01 червень 2020 - 16:42.

#12 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:42

в 10 років син 132 см, і він не найменший хлопчик в класі. Безумовно всі різні. Та й про 40 см запасу це забагато, як на мене. Доросле ліжко стандарт 190 см - чоловік 184 см.
Та й одиниці сплять витягнувшись в струночку. На нашій 160 см ( при зрості 171см), я спокійно могла лягти і почитати книгу дитині.

Ми в 6 років ішли в школу маючи зріст 126, а за кожен навчальний рік син підростав на 5-10 см.) Зараз більше 180 і він не найвищий у класі))

• mitera це подобається

#13 karma6ka

karma6ka

Дошкільня

• Активістки
  • 160 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:44

Дякую, дівчатка, за думки. Діти одного віку, їм треба все однакове, тож ні двоярусне, ні виконування- не наш варіант. 160 довжина робиться під замовлення як і все до 190 см. От мені і цікаво, зараз їм 3.8 чи надовго стане 160) адже 190 на двох конкретно скорочує вільне місце в кімнаті. Мрію, що колись умови зміняться.

#14 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:48

Дякую, дівчатка, за думки. Діти одного віку, їм треба все однакове, тож ні двоярусне, ні виконування- не наш варіант. 160 довжина робиться під замовлення як і все до 190 см. От мені і цікаво, зараз їм 3.8 чи надовго стане 160) адже 190 на двох конкретно скорочує вільне місце в кімнаті. Мрію, що колись умови зміняться.

якщо лише 4 рочки , то 160 надолго выстачить. До 5-6 класу (11-12років),

#15 karma6ka

karma6ka

Дошкільня

• Активістки
  • 160 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 01 червень 2020 - 16:57

якщо лише 4 рочки , то 160 надолго выстачить. До 5-6 класу (11-12років),

Дякую! До того часу навіть якісне ліжко можна застрибати.

#16 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 01 червень 2020 - 17:07

Дякую! До того часу навіть якісне ліжко можна застрибати.

Якісне -ні))
Пишу безпосередньо за себе.
Ми ремонт в дитячій вихекуємо досі. Добре, що ліжка повноцінні. А купили ми їх 5років тому. За цей час змогли дитячу утеплити і зробити ремонт. Планували шафу і столи робити, вже накреслили, порахували -бац, карантин...
До чого це я. Останнім часом я не схильна відтерміновувати задоволення на потім, і на те, що потім переробимо. Тут або хоч раз доробити(((
  • mitera це подобається

#17 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 01 червень 2020 - 17:15

190 однозначно, иначе надолго не хватит. И если мало места, я бы смотрела на выдвижные двойные, как в садиках. Сложили-разложили и кровать полноценная и место экономит

detskaya-krovat-dvuhyarusnaya-sl-kt-ikea

Відредаговано Sunny3011, 01 червень 2020 - 17:16.

#18 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 17:33

190 однозначно, иначе надолго не хватит. И если мало места, я бы смотрела на выдвижные двойные, как в садиках. Сложили-разложили и кровать полноценная и место экономит
detskaya-krovat-dvuhyarusnaya-sl-kt-ikea

при таких ліжках треба обов’язково враховувати, наскільки спокійно малеча спить. У знайомих така конструкція, то прийшлося розділяти, бо зверху маленька дитина інколи падала вниз, та й до туалету незручно вставати.

#19 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 01 червень 2020 - 17:37

при таких ліжках треба обов’язково враховувати, наскільки спокійно малеча спить. У знайомих така конструкція, то прийшлося розділяти, бо зверху маленька дитина інколи падала вниз, та й до туалету незручно вставати.

есть бортики съемные, которые цепляются к краю кровати. 

Если кровать не вариант, можно такие кресла 

slider-6.jpg

#20 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 01 червень 2020 - 17:38

У нас було ліжко Твінс довжина 170,я спокійно спала іноді .

Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: кровать

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама