Перехід до вмісту

Фотографія

"Дитячі мрії" на 23 вересня

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
39 відповідей у цій темі

#1 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення
  • Місто:Полтава. Алмазный
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2018 - 21:45

Завжди недолюблювала цей магазин через його продавчинь, вірніше їхнє хамство, але мовчки ковтала. Складалося враження, що вони роблять мені таку послугу, що я в них щось купляю. Вічно злі, те не трогайте, то не ваш розмір, туди не ходіть, тримайте дитину і т.д
А от останній випадок став останньою краплею.
Захотілося малій кубик рубика якось. І щось ніде не могли знайти. Прогулювалися коляскою із сплячею красунею якраз біля "Дитячих мрій", ну і вирішили ще там подивитися. Послала доню одну, оскільки коляскою в їхній підвал ну ні ніяк))). Кажу, глянь якщо є, то купиш. Через деякий час виходить дитина зі сльозами: "Мама мене тьота старенька з білим волоссям вигнала. Сказала, що без батьків не можна, і щоб не шлялася там". Є там таке хамло пристаркувате і білобрисе.
Я була просто в ярості. І тут молодша почала хникати, прийшлося тікати від шумної вулиці. Якби молодшенька не спала, то рознесла б там всіх нахер. Прогнати дитину 9-ти років, яка вже може самостійно гроші порахувати, нонсенс. Яким законом ті хамки керувалися?
У дитини почав вироблятися комплекс перед самостійним походом в магазин.
Пізніше вже трохи перегоріла і навмисне йти сваритися не захотіла. А мабуть потрібно було.
Після цього ні ногою туди.

#2 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 06:02

А так білява продавчиня там просто жесть((( До речі і асорттмент там став гірше набагато. Вже давненько туди не заходила.

#3 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 06:31

Взуття жахливе! Все найдешевше везуть, а продають набагато дорожче.

#4 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 06:54

Так, там раніше можна було знайти хоч на сезон і недорого, зараз же ціни просто аут. А на одяг так взагалі.

#5 StarRain

StarRain

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 33 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:05

Я тоже не захожу в этот теперь магазин,не понимаю как с таким отношением к покупателям они еще существуют?

#6 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 849 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:11

Соглашусь со всем выше сказанным! Тоже иногда «приходится» заходить в этот магазин. И мне кажется что в Симбе продавцы не лучше, по крайней мере в отделе игрушек так точно.

#7 Yana277

Yana277

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 255 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:14

Отвратительный магазин. Несколько раз туда заходила и выходила каждый раз с испорченным настроением. 
Как-то зашла сама, хотела кроссовки малому взять. Как только попросила померять длину стельки, нарвалась на слова: "Никто вам стельку вытягивать не даст, приходите с ребенком и меряйте" (хотя стелька не приклеяна была). Все время, что я смотрела обувь, рядом со мной стояла продавец и периодически тыкала мне какие-то кроссовки, которые нравились ей и говорила, что я должна сначала спросить размер, который мне нужен, а она мне скажет, какие я могу выбрать. Но КАК я могу сказать конкретный размер, если мне не дали померять стельку?  :ogo: Ушла.
В следующий раз вернулась с ребенком (на свою голову), на него постоянно рявкали: "Мальчик, не трогай ничего руками! Не трогай этикетку! Уйди с прохода!" Как там можно уйти с прохода, если сам проход шириной 30см и вокруг лежат горы обуви одна на другой? Весь товар лежит, как на свалке, все в одной куче, что там можно найти? Берешь один коссовок, а за ним все остальное валится...
Я больше туда ни ногой. 

#8 Katrin_lom

Katrin_lom

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 613 повідомлення
  • Місто:Сады-1
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:14

Тоже не хожу в этот магазин из-за продавцов,правильно описано выше!Продавцы хамки!!!

#9 Alenka

Alenka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 948 повідомлення
  • Місто:Центр-Гожулы
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:18

Меня еще добивает, когда смотришь обувь, уточняешь есть ли нужный тебе размер, и тут спрашивают, сколько лет ребенку. И начинают доказывать, что этот размер не подойдет, ориентируясь на ВОЗРАСТ....

#10 missi2006

missi2006

Студентка

• Наша пісочниця
  • 638 повідомлення
  • Місто:Полтава, Мотель
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:19

Теж не ходжу в цей магазин, відношення грубе і різке. Колись хотіла малій купити щось новеньке з одягу, а що саме ще не вибрала (дивилася кофту, штани і спортивний костюм). То просто дивитися який асортимент не дозволили, треба сказати що треба і який розмір. Показали нам 3 спортивних костюма, один з яких був дуже брудний, весь в плямах. Так ми нічого і не купили. Стосовно асортименту одягу, то майже все те саме, що у наших дівчат в СП по Венгрії.
  • mitera це подобається

#11 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:38

А у меня был случай в этом магазине, когда я зашла к ним за 30 минут до конца рабочего дня. Встречала сына с автобуса на автовокзале, по пути с работы зашла купить машинку. Машинку выбрала, а терминал видите ли уже на работает :( я им говорю, что схожу сниму деньги в банкомат к универсаму и вернусь (возле ПриватБанка банкомат не работал :( ). В ответ: "вы не успеете". Я мол ещё полчаса, через 10 минут буду. Мне в ответ: "ну ладно". В итоге бегу как дура, возвращаюсь, а они опустили ролеты и закрыли дверь. На часах ещё 15 минут до конца рабочего дня. Стучала, но мне не открыли. В итоге жутко расстроилась, что понадеялась на них купить машинку сыну и злая была от безответственности продавцов. Ведь я объяснила по-человечески... всё-таки не за косметикой пришла, а за игрушкой ребенку...

Перед эти пару раз была и была в шоке от "обслуживания". Это стояние над душой, бесконечные "руками не трогать".

Ну а после случая с машинкой этот магазин обхожу другой дорогой.
Даже никогда не думала, что в детском магазине можно портить настроение, ведь там же все для детей, яркое, красивое, игрушки... но и такое бывает :(

Відредаговано mitera, 03 жовтень 2018 - 22:47.

#12 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:54

Саме цікаве, що ця білява хамка там працює дуууже давно. Вона оба хазяйка, або родичка хазяїв. Ну не може адекватний господар тримати таких людей на роботі стільки років.

#13 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 07:57

Мне только одно непонятно - как они еще существуют? Я не знаю ни одного человека,которому бы нравился этот магазин... Отношение, цены, ассортимент.... Им нужно работать во всех направлениях

#14 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 08:01

Жахливішого магазину просто не існує. Іграшки чіпати не можна, продавець завжди краще знає яке взуття потрібне моїй дитині. ))) Колись волала на мене як навіжена, що це саме наш розмір і нічого тут міряти все)))) Старшого теж колись вигнали з магазину- бо без дорослих не можна. А от в Умці йому навіть окрему карточку дисконтну дали, бо він часто заходив)))

#15 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 08:16

Перед эти пару раз была и была в шоке от "обслуживания". Это стояние над душой, бесконечные "руками не трогать".

О да! затылком ощущаешь дыхание продавца который ходит за тобой как надзиратель. Как они еще не придумали сумки осматривать перед выходом из магазина.

#16 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 08:50

Тоже не хожу туда, а то настроение испортят на раз два. И цены космос...
  • mitera це подобається

#17 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 08:56

Девочки, а почему никто из вас не написал в Книгу жалоб?? Я всегда так реагирую на хамское обслуживание. Сразу кардинально меняется отношение))) Понятное дело, что наказывать нужно "рублем", т.е. гривной, не носить им туда)))

#18 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 09:40

Так вже ж наче відмінили Книгу скарг.
А так важко щось писати на руках з дитиною, що вже заморилась і плаче. Легше не ходити туди.

#19 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення
  • Місто:Полтава. Алмазный
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 09:43

А тому що кожен раз думаєш, ну мабуть у людини день не задавмя, всі ми буваємо не в дусі. Хочеш вірити в кращу сторону людини.
Але я вже готова була і писати, і дзвонити та не вдалося з малою дитиною.
Тому вирішила, що сюди теж буде дієво написати, адже більшість читає цей форум, а не книгу скарг

#20 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 03 жовтень 2018 - 10:14

Я один раз спустилась в магазин как раз в тот момент когда там были в зале владельцы,продавщица при них мне рявкнула "закрыто!к нам хозяева пришли".И владельцы не прореагировали Это был мой последний визит в этот "магазин".

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама