Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавська міська школа мистецтв "Мала академія мистецтв"

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
214 відповідей у цій темі

#1 Vitos

Vitos

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 175 повідомлення
  • Ім'я:Вита

Нагороди

Опубліковано 02 серпень 2016 - 14:20

Поделитесь отзывами, кто водит деток в школу искусств. Сейчас идет набор в подготовительную группу. Привлекает, что в группе четыре занятия - танцы, театральный, рисование, музыка. Мне кажется, что подходит для деток, которые еще сами не очень понимают, чем хотят заниматься. За год можно понять, что больше всего подходит ребенку. Буду рада любым отзывам.

#2 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 02 серпень 2016 - 14:30

а набір вже є? Звичайно з середини серпня.

Ми рік проходили і на другий збираємось, дитині подобається, гарно видно до чого здібності є, а до чого не дуже. У нас музита і ритміка в пріоритеті, малювання і творча гра не дуже. Були діти, які на одні заняття йшли з радістю, на інші відмовлялись, вони до кінця року не доходили, але батькам чітко видно що дитині подобається, а що ні, щоб вже обирати гуртки більш серйозні

#3 Vitos

Vitos

Дошкільня

• Активістки
  • 175 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 серпень 2016 - 14:34

Ми рік проходили і на другий збираємось, дитині подобається, гарно видно до чого здібності є, а до чого не дуже. У нас музита і ритміка в пріоритеті, малювання і творча гра не дуже. Були діти, які на одні заняття йшли з радістю, на інші відмовлялись, вони до кінця року не доходили, але батькам чітко видно що дитині подобається, а що ні, щоб вже обирати гуртки більш серйозні

да, 31 июля уже начали записывать. А вы теперь в первый класс поступаете, или еще раз в подготовительную?

#4 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 серпень 2016 - 14:36

да, 31 июля уже начали записывать. А вы теперь в первый класс поступаете, или еще раз в подготовительную?

ще раз підготовка, ранувато вони, можна не встигнути вибрати час, бо нас в одну групу багато перезаписується

Відредаговано Ipiha, 02 серпень 2016 - 15:55.

• Vitos це подобається

#5 F-db

F-db

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 396 повідомлення
  • Ім'я:Мама

Опубліковано 02 серпень 2016 - 18:51

Поделитесь отзывами, кто водит деток в школу искусств. Сейчас идет набор в подготовительную группу. Привлекает, что в группе четыре занятия - танцы, театральный, рисование, музыка. Мне кажется, что подходит для деток, которые еще сами не очень понимают, чем хотят заниматься. За год можно понять, что больше всего подходит ребенку. Буду рада любым отзывам.

Я в свое время на эти подготовительные курсы фукала, но на практике детям очень нравится.

Есть чуть помладше группы и постарше. За два года до школы и за год соответственно. Детки год учатся и их не только учат, но и в массе смотрят одаренных. Кто блещет талантами или в ком видят природные способности, к тому могут учителя сами подойти и предложить поступить учится по определенному профилю.

Если мест нет, то не комплексуйте. У секретаря попросите принять заявление. Дело в том, что некоторым надоедает, или не нравится, или по иным обстоятельствам не могут ходить и места освобождаются. И тогда позвонят и пригласят вашего ребенка.

#6 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 12:59

Сегодня ходила в школу искусств и прочла такую информацию

набір до підготовчої групи буде проводитися по неділях 07 серпня, 14 серпня з 10.00 до 14.00 (каб.31) тел.50-28-04

#7 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 13:11

Іра, розкажи більш детально, скільки разів на тиждень заняття, скільки по часу, скільки дітей ходить? Вчиталі (чи як) міняются? Яка оплата була? 

#8 Vitos

Vitos

Дошкільня

• Активістки
  • 175 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 13:12

набір до підготовчої групи буде проводитися по неділях 07 серпня, 14 серпня з 10.00 до 14.00 (каб.31) тел.50-28-04

странно, неделю назад висело объявление с другими датами... но это хорошо, значит еще успеваем записаться

#9 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 13:17

странно, неделю назад висело объявление с другими датами... но это хорошо, значит еще успеваем записаться

ну еще была дата 31.07, но уже не актуально, то я не писала.

• Vitos це подобається

#10 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 серпень 2016 - 10:28

Іра, розкажи більш детально, скільки разів на тиждень заняття, скільки по часу, скільки дітей ходить? Вчиталі (чи як) міняются? Яка оплата була? 

Групи набирають до 15 чоловік, ходити раз на тиждень або в суботу, або в неділю. Минулого року набирали на 9 годин на 12 і на 3 в суботу, а в неділю на 9 і на 12. Загальний час перебування в школі мистецтв 3 години. 4 уроки по 35хвилин і 10 хвилин перерва. Уроки на підготовці музика, ритміка, творча гра і малювання. Здається по 2 вчителя на кожний предмет в залежності від вибраного часу. Ми ходили на 3, то у нас була одна програма, а знайомі ходили на 9, то у них зовсім інша була, навіть на випускному. Оплата була 240грн/місяць, цього року чула буде 300грн/місяць.

один мінус, що всі 3 години треба сидіти чекати, бо кожне заняття в різному кабінеті, і треба дитину переводити, плюс то переодягнути, то воду на малювання набрати.. А за 30 хвилин заняття не дуже куди встигнеш збігати

#11 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 04 серпень 2016 - 10:38

Групи набирають до 15 чоловік, ходити раз на тиждень або в суботу, або в неділю. Минулого року набирали на 9 годин на 12 і на 3 в суботу, а в неділю на 9 і на 12. Загальний час перебування в школі мистецтв 3 години. 4 уроки по 35хвилин і 10 хвилин перерва. Уроки на підготовці музика, ритміка, творча гра і малювання. Здається по 2 вчителя на кожний предмет в залежності від вибраного часу. Ми ходили на 3, то у нас була одна програма, а знайомі ходили на 9, то у них зовсім інша була, навіть на випускному. Оплата була 240грн/місяць, цього року чула буде 300грн/місяць.

один мінус, що всі 3 години треба сидіти чекати, бо кожне заняття в різному кабінеті, і треба дитину переводити, плюс то переодягнути, то воду на малювання набрати.. А за 30 хвилин заняття не дуже куди встигнеш збігати

Самое плохое там (( А учитывая, что это 3 часа выходных, а с тем что бы добраться туда-оттуда все 4.5.... 

#12 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 04 серпень 2016 - 10:49

О, це дійсно не зручно. А хоч є де посидіти? 

#13 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 серпень 2016 - 11:12

О, це дійсно не зручно. А хоч є де посидіти?

так, є кресла. Мами і вишивки із собою брали, і книги, я до лекцій готувалась))

#14 yana7133

yana7133

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Опубліковано 08 серпень 2016 - 14:59

Огромное спасибо. Очень пригодилась Ваша информация.

#15 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2016 - 15:52

Пожалуйста)записались?мы будем ходить в субботу на 12.

#16 Katrin_lom

Katrin_lom

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 613 повідомлення
  • Місто:Сады-1
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2016 - 18:39

мне так хотелось попробовать сводить ребенка)

была возможность в 4года 10мес. повела(на пробные занятия)-итог-понравилось только рисование

на танцы-силком не затянула-истерика-ушли домой(((

теперь в раздумьях идти или нет(на рисование и по сей день ходим), а что с другими занятиями?)

#17 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 08 серпень 2016 - 19:12

была возможность в 4года 10мес. повела(на пробные занятия)-итог-понравилось только рисование
теперь в раздумьях идти или нет(на рисование и по сей день ходим), а что с другими занятиями?)

А нельзя ходить только на рисование?

#18 Katrin_lom

Katrin_lom

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 613 повідомлення
  • Місто:Сады-1
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2016 - 20:02

А нельзя ходить только на рисование?

к сожалению нет((

#19 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2016 - 21:44

школа мистецтв якраз для таких дітей, кому подобається різне, а не щось одне. Моя от любить танці і музику, водити по 3 рази на тиждень в різні гуртки щоб була і музика і танці ніякого часу не вистачить, тому для неї школа мистецтв може бути виходом із ситуації. А якби їй подобалось лише щось одне, то я б вибирала тематичний гурток в іншому місці. 

• mitera це подобається

#20 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2016 - 21:50

а ви перший рік чи повторний? Записувались в неділю? Хотіла сьогодні записати, і прочитала, що тільки по неділях(( Теж хотіли в суботу на 12

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама