У Полтаві відкривають безкоштовну велошколу
Розпочатий з yusua, 22 кві 2015 15:53
55 відповідей у цій темі
#1Опубліковано 22 квітень 2015 - 15:53 У Полтаві в травні відкриється «ВелоШкола». В ній навчатимуть основам догляду за велосипедом (технічний огляд велосипедів), навичкам їзди по місту, ПДР для велосипедистів (для тих, хто вміє їздити на велосипеді, але погано орієнтується в ПДР чи боїться рухатися велотранспортом містом), а також будуть майстер-класи з навчання їзди на велосипеді (для початківців, які не вміють або дуже погано вміють їздити на велосипеді). «Ми також набираємо тренерів. 9 людей вже повідомили про бажання навчати і 2-є навчатись», - зазначила організатор Ірина Садовнікова. Також вона розповіла, що навчання безкоштовне та відбуватиметься раз на два-три тижні, починаючи з травня. Для участі потрібно зареєструватись: http://bit.ly/1DypSmR
#2Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:09 Нарешті! Чадо моє вже всі мізки виніс: "Боротьба, волейбол...то таке...а от якби була велосекція..." #3Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:13
А я вже записалася на навчання )))
#4Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:17 классно )) я вот соооовсем не умею ездить на велосипеде и никогда не училась , попробовать негде и не с кем . А тут есть такая возможность
я так понимаю ,что там и прокат будет ? ну ,для тех кто на курс для новичков придет ))
#5Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:24 очень надеюсь на прокат. Я в прошлом году впервые села на велосипед, так что в седле сижу очень неуверенно. Прекрасная возможность научиться))) #7Опубліковано 22 квітень 2015 - 18:03 я поехала через 30 минут издевательств над велосипедом при самостоятельном облучении, при чем по бездорожью ( то, что считается дорогами в Славском у нас даже за бездорожье не сойдёт). Это легче, чем на машине учиться, и быстрее. Но практики нет, по этому хочу в эту школу)) #9Опубліковано 22 квітень 2015 - 19:05
Женя, ну ты хоть бы раз сказала) Ты что не видела балкон) Давай учиться, у меня и правила есть, я Виталику сдавала экзамен) #10Опубліковано 22 квітень 2015 - 20:16 ПДР для велосипедистів Это не мешало бы. Когда за рулём, хочется выйти отдельным велосипедистам по шлему настучать.
Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще.
#11Опубліковано 22 квітень 2015 - 20:28
Кать , когда ??? )) с нашими воплыками это будет трындец))
#12Опубліковано 22 квітень 2015 - 21:19 Где это? #13Опубліковано 23 квітень 2015 - 05:45 #14Опубліковано 23 квітень 2015 - 05:56
Ира, это не он случайно вчера возле вашего подъезда вечером обкатывал вел? #15Опубліковано 23 квітень 2015 - 07:58
Да, он
#17Опубліковано 23 квітень 2015 - 08:59 О, да) Муж смеется, что надо меня записать. Тоже не умею на велосипеде) #18Опубліковано 23 квітень 2015 - 10:15 Это не мешало бы. Когда за рулём, хочется выйти отдельным велосипедистам по шлему настучать. Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще.
Деяким водіям теж хочеться настукати . Рівень культури на дорозі не залежить від транспортного засобу. "ВелоПолтава" як раз і займається створенням велоінфоструктури Полтави, відкриття велошколи - це лише один з етапів. Будемо сподіватися, що в них все вийде і велосипедом стане пересуватися комфортно та безпечно.
#19Опубліковано 23 квітень 2015 - 10:22 Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще. Это уже планируется )) Кстати в Полтаве есть велодорожка, всего пару км, от дендропарка 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |