![]() У Полтаві відкривають безкоштовну велошколу
Розпочатий з yusua, 22 кві 2015 15:53
55 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 квітень 2015 - 15:53 У Полтаві в травні відкриється «ВелоШкола». В ній навчатимуть основам догляду за велосипедом (технічний огляд велосипедів), навичкам їзди по місту, ПДР для велосипедистів (для тих, хто вміє їздити на велосипеді, але погано орієнтується в ПДР чи боїться рухатися велотранспортом містом), а також будуть майстер-класи з навчання їзди на велосипеді (для початківців, які не вміють або дуже погано вміють їздити на велосипеді). «Ми також набираємо тренерів. 9 людей вже повідомили про бажання навчати і 2-є навчатись», - зазначила організатор Ірина Садовнікова. Також вона розповіла, що навчання безкоштовне та відбуватиметься раз на два-три тижні, починаючи з травня. Для участі потрібно зареєструватись: http://bit.ly/1DypSmR
Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:09 Нарешті! Чадо моє вже всі мізки виніс: "Боротьба, волейбол...то таке...а от якби була велосекція..."
Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:13
А я вже записалася на навчання )))
Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:17 классно )) я вот соооовсем не умею ездить на велосипеде и никогда не училась , попробовать негде и не с кем . А тут есть такая возможность
я так понимаю ,что там и прокат будет ? ну ,для тех кто на курс для новичков придет ))
Опубліковано 22 квітень 2015 - 16:24 очень надеюсь на прокат. Я в прошлом году впервые села на велосипед, так что в седле сижу очень неуверенно. Прекрасная возможность научиться)))
Опубліковано 22 квітень 2015 - 18:03 я поехала через 30 минут издевательств над велосипедом при самостоятельном облучении, при чем по бездорожью ( то, что считается дорогами в Славском у нас даже за бездорожье не сойдёт). Это легче, чем на машине учиться, и быстрее. Но практики нет, по этому хочу в эту школу))
Опубліковано 22 квітень 2015 - 19:05
Женя, ну ты хоть бы раз сказала) Ты что не видела балкон) Давай учиться, у меня и правила есть, я Виталику сдавала экзамен)
Опубліковано 22 квітень 2015 - 20:16 ПДР для велосипедистів Это не мешало бы. Когда за рулём, хочется выйти отдельным велосипедистам по шлему настучать.
Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще.
Опубліковано 22 квітень 2015 - 20:28
Кать , когда ??? )) с нашими воплыками это будет трындец))
Опубліковано 22 квітень 2015 - 21:19 Где это?
Опубліковано 23 квітень 2015 - 05:45
Опубліковано 23 квітень 2015 - 05:56
Ира, это не он случайно вчера возле вашего подъезда вечером обкатывал вел?
Опубліковано 23 квітень 2015 - 07:58
Да, он
Опубліковано 23 квітень 2015 - 08:59 О, да) Муж смеется, что надо меня записать. Тоже не умею на велосипеде)
Опубліковано 23 квітень 2015 - 10:15 Это не мешало бы. Когда за рулём, хочется выйти отдельным велосипедистам по шлему настучать. Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще.
Деяким водіям теж хочеться настукати "ВелоПолтава" як раз і займається створенням велоінфоструктури Полтави, відкриття велошколи - це лише один з етапів. Будемо сподіватися, що в них все вийде і велосипедом стане пересуватися комфортно та безпечно.
Опубліковано 23 квітень 2015 - 10:22 Сдедали бы велодорожки, как во Львове, например, было бы проще. Это уже планируется )) Кстати в Полтаве есть велодорожка, всего пару км, от дендропарка 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |