Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:14
Ну шо, розпочнемо?)
Я вчора зхитрила і теж, можна сказати, почала вишивати будиночок. Просто до цього так вийшло, що вишивала тільки фон внизу і трішки забору. А вчора зробила пару десятків хрестиків саме будинку.))
Пробувала з пяльцями, але Лєра вже написала - зминає тканину, та і зафіксувати важко, бо канва жорстка. Теж задумалась над покупкою магн. дошки і снапа.))
Ниточки я відрізаю, як можна вище. Чорну витягувала, бо там не складно.
Зараз добавлю фото, скільки в мене вже є.)
Відредаговано smakovska, 08 жовтень 2014 - 13:08.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:26
Девочки, а можете для любопытных зафотать сам набор, какой там органайзер, какая канва. Интересно ж )))))
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:26
Для наглядності)
Це моє на сьогодні:
Відредаговано smakovska, 08 жовтень 2014 - 08:27.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:36
Девочки, а можете для любопытных зафотать сам набор, какой там органайзер, какая канва. Интересно ж )))))
Марьяна, special for you))
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:49
А я буду не как все, я обычно с серединки вышивкой сползаю в левый нижний угол, а потом уже вышиваю вверх рядами.
Девушки, вы прям всю длинну ниточки берете с органайзера? Я половинку брала, а то как-то на всю длинну мне с нитью путаться не хочется. Так классно такими мелками нюансами обмениватся и узнавать то, чего раньше не сравнивал с другими)))
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:51
Девушки, вы прям всю длинну ниточки берете с органайзера?
Я беру всю. Не люблю часто заправляти голку.)) А коли треба вишивати в 2 нитки, просто її пополам складаю.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 08:55
Я тоже не люблю заправлять, но просто и нитка изнашивается ведь и к концу уже такая может быть тоненькая и облезлая и крестики получаются лысые, просвечиваются и не пухлые. А еще может путаться, распутывать противнее, чем заправлять. Так что обычно я делаю как учили в школе, по длинне локтя. Надо будет попробовать на всю длинну, от качества ниток тоже ведь многое зависит.
А про то, что одну можно сложить вдвое отличная идея!!!!))) Я к тому же недавно узнала способ как крепить нитку в таком случае без узелка и хвостиков и надежднее некуда.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 09:09
Девочки, а я домик не вышиваю, но мне тоже нужна компания, для моральной поддержки), а по названию темы я со своей вышиванкой сюда не вписываюсь(
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 09:14
ух ты, какой органайзер. У меня несколько наборов димовских, но покупала я их давненько, то там нитки двумя жмутами были, их еще самостоятельно разбирать надо было по номерам. Я когда увидела, сразу в шоке была, за такие деньги - 2 пучка, узлом связаные)
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 09:25
Я к тому же недавно узнала способ как крепить нитку в таком случае без узелка и хвостиков и надежднее некуда.
А як? Я починаю з лицевої сторони, і в мене кінчик ховається під хрестиком(ами).
Девочки, а я домик не вышиваю, но мне тоже нужна компания, для моральной поддержки), а по названию темы я со своей вышиванкой сюда не вписываюсь(
Я можу виправити.))
Дівчата, як назвати тему?
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 09:29
Напевно так 1 спосіб. А закінчую я також ховаючи під хрестик
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 09:33
Я завжди починаю зі зворотньої и хвостик ховаю теж в ході вишивки.
А новий спосіб намалювала. Мілочка, пока я старанно малювала! Ти вже дала посилання)))
Не пропадати ж добру)))
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 10:24
Я можу виправити.))
Дівчата, як назвати тему?
Вышиваем вместе дружной компанией))
как-то так
Відредаговано Yrinka, 08 жовтень 2014 - 13:17.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 10:32
Привіт, рукодільниці!)
Свєта, я теж за переіменування темки. Давайте тут будемо обговорювати флешмоби, спільні відшиви і поточні процеси, з фотозвітами, звичайно.
Почала будиночок, так тепер після нього танго на крупнішій і білій канві - просто казка)))
Тепер питання. Можливо хтось підкаже якийсь новий метод закріплювання нитки в поодиночних напів-хрестиках?
Бекстіч в чотири нитки?! Я ж не наплутала?
Канва, до речі, дуже схожа на юноновську з білого натюрморту. Вишивати не зовсім просто, зато точно не просвічуватиме.
Свій фотозвіт виставлю, мабуть, в неділю, для обох робіт, бо особливо нічого показувати.
Легких хрестиків!)
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 10:55
І я з вишиванкою, правда вона ще в мене на стадії викройки.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 11:39
Я сьогодні вже трохи попрацювала. Просувається повільно, але запал є)
Давайте якось визначимось, як часто будуть фотозвіти. Щотижня? Раз на 2 тижні?
Я почала з лівого нижнього куточка. Нитку беру на всю довжину, якщо в 2 нитки, складаю вдвоє, прям як Свє)
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 11:59
Я за щотижневі фотозвіти. Так я, принаймні, точно не сачкуватиму)
Я теж почала з лівого нижнього, але я так завжди починаю.
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 12:01
я за отчеты раз в неделю
а я в обед на работе поработала) правда, уже заметила, что раньше промахнулась - вечером буду выпарывать
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 12:34
ух ты, какой органайзер. У меня несколько наборов димовских, но покупала я их давненько, то там нитки двумя жмутами были, их еще самостоятельно разбирать надо было по номерам. Я когда увидела, сразу в шоке была, за такие деньги - 2 пучка, узлом связаные)
єто американская комплектация и цена на такие наборы на порядок выше, чем на китайские (те, которые с органайзерами). а какие наборы у Вас есть?
Привіт, рукодільниці!)
Свєта, я теж за переіменування темки. Давайте тут будемо обговорювати флешмоби, спільні відшиви і поточні процеси, з фотозвітами, звичайно.
Почала будиночок, так тепер після нього танго на крупнішій і білій канві - просто казка))) Тепер питання. Можливо хтось підкаже якийсь новий метод закріплювання нитки в поодиночних напів-хрестиках?
Бекстіч в чотири нитки?! Я ж не наплутала?
Канва, до речі, дуже схожа на юноновську з білого натюрморту. Вишивати не зовсім просто, зато точно не просвічуватиме.
Свій фотозвіт виставлю, мабуть, в неділю, для обох робіт, бо особливо нічого показувати.
Легких хрестиків!)
я просто с изнанки подхватываю канву за одну ниточку (переплетение с двух ниток) и делаю маленький узелок
Опубліковано 08 жовтень 2014 - 12:39
А як? Я починаю з лицевої сторони, і в мене кінчик ховається під хрестиком(ами). Я можу виправити.)) Дівчата, як назвати тему?
давайте назовем "Наши процессы". и каждый будет отчитываться о проделанной работе. я сейчас вышиваю рождественские панно или елочные игрушки, еще не знаю, куда их пристрою . тоже домики))
[/URL]
Відредаговано Malinka, 08 жовтень 2014 - 12:47.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|