Новорічний ранок для маленьких форумчан
Розпочатий з merkysha, 10 гру 2012 13:59
406 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 грудень 2012 - 13:59
Є пропозиція порадувати наших діток.Дізнаюсь телефон,уточню,що саме входить в програму (сьогодні-завтра).
"Новорічні пригоди Маші та Ведмедя незабаром розпочинаються.
Торгово-розважальний центр "Київ" запрошує відсвяткувати Новорічні та різдвяні свята разом з нами. З 19 грудня по 14 січня на ролердромі розважально - ігрові програми "Новорічні пригоди Маші та Ведмедя". Приймаємо замовлення на колективні свята від 50 осіб. Приєднуйтесь! Буде весело!"
Залиште свій голос,щоб ми могли підрахувати приблизну кількість бажаючих.Ваш голос для нас важливий
Дописано:
Подзвонила.Дівчата,можемо вибрати будь-який день,починаючи з того числа,що вище вказала.Навіть вихідний. Час: на 10.00,на 12 або 13.00.Вартість - 20 грн за кожну дитину.Мами не рахуються.Тривалість програми-1 год 20 хв.Це буде не вистава,а активні ігри,конкурси,танці і т.д.
Як тільки на голосуванні набирається більше 50 голосів,я почну список бажаючих.Предоплати не треба робити.Але потрібна 100% гарантія,що буде мінімум 50 дітей.Тому бажано,щоб у списку було більше 50 дітей на випадок,якщо хтось не зможе прийти.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:05
Є пропозиція порадувати наших діток.Дізнаюсь телефон,уточню,що саме входить в програму (сьогодні-завтра).
"Новорічні пригоди Маші та Ведмедя незабаром розпочинаються.
Торгово-розважальний центр "Київ" запрошує відсвяткувати Новорічні та різдвяні свята разом з нами. З 19 грудня по 14 січня на ролердромі розважально - ігрові програми "Новорічні пригоди Маші та Ведмедя". Приймаємо замовлення на колективні свята від 50 осіб. Приєднуйтесь! Буде весело!"
Залиште свій голос,щоб ми могли підрахувати приблизну кількість бажаючих.Ваш голос для нас важливий 
А з якого віку можна дітей вести? Я точно піду, якщо нам можна буде.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:07
пойдем с большой вероятностью.
пока не можем 22го, а так - любые даты.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:09
А з якого віку можна дітей вести? Я точно піду, якщо нам можна буде.
Звичайно,ігри і конкурси - це більш для старших дітей.Але маленьким я думаю буде просто цікаво подивитись.Нам 2,9.Я не розраховую на активну участь доці,але думаю вона буде не проти такого дійства)
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:09
меня тоже возраст интересует, т.к. для 1,5-2 лет одна программа, а для деток 5-6 уже совсем другая
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:10
Перед тим,як складати список,я ще зроблю голосовалку з датою і часом свята.
Дівчат.я написала.Це не вистава буде.Подивіться перший пост і афішу.
Kvito4ka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Ксения
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:11
Мы с Досей в прошлом году были на подобном празднике, то ей очень понравилось! Хотя она еще была относительно малявкой, а тусила как взрослая)) Особенно ей понравилась дискотека после игр))
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:12
узнай еще, будут ли там одновременно чужие или можно только для нас.
ну, дед мороз и елка, думаю и так будут, да ж?
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:12
Марин, игры тоже для разного возраста разные, будем делать микс возрастов, а будет ли им интересно и смогут ли удовлетворить потребности всех детей? или будем собирать желающих согласно возраста детей?
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:16
узнай еще, будут ли там одновременно чужие или можно только для нас.
ну, дед мороз и елка, думаю и так будут, да ж?
там будемо тільки ми.за героїв уточню.пишіть ще питання,щоб я за один дзвінок все дізналась.
Марин, игры тоже для разного возраста разные, будем делать микс возрастов, а будет ли им интересно и смогут ли удовлетворить потребности всех детей? или будем собирать желающих согласно возраста детей?
Вона сказала,що програма розрахована і на дітей для дошкільного віку (до 12 років).Туди можна привести і піврічну дитину.Але вона так само.як і 3-річна не зможе повноцінно брати участь у конкурсах.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:20
Скоріше не питання, а побажання. 
В ТЦ "Київ" дууже голосна музика, можна буде домовитись, щоб для нашого ранку вони її трішечки притишили. Я нещодавно спостерігала там за дитячим ДР, то музика там реально була навіженна. Там було десь чоловік 15 дітей віком 10-11 років, то дітей не було чути взагалі.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:22
предварительно собираемся, все будет зависеть от дня, предпочтительней до НГ или после 8-го января
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:23
Мариш! Во-первых, молодец, что предложила такую идею! Во-вторых, может я пропустила, скажи, сколько это стоит и будут ли там подарки? И сколько длится программа?
Магика
-
Місто:Полтава-Керчь
-
Ім'я:Елена
Мне предпочтительней после НГ.
Опубліковано 10 грудень 2012 - 14:27
Мы бы тоже пошли, но я могу только с 28 декабря по 11 января
Опубліковано 10 грудень 2012 - 15:10
Мы хотим! Мы будем, если всё будет нормально, не будем болеть, ТТТ. В любой день.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 10 грудень 2012 - 15:27
Могу точно сказать что многие детки нашего возраста боятся ростовых кукол. Поэтому я тоже хотела бы знать на какой возраст это рассчитано и что там будет. Я очень-очень хочу на такое, но если это будут Маша и Медведь, проводящие конкурсы, боюсь лично мой ребенок будет громко и в панике убегать. По времени, вдруг нам подойдет программа, хотелось бы на 12
Опубліковано 10 грудень 2012 - 15:28
Мы б тоже сходили. Все зависит от даты и времени. Малая у меня уже давно эту афишу заметила, просто она помешана на Машке. Интерессно будет ли Машка там?
Опубліковано 10 грудень 2012 - 16:29
И мы с удовольствием пошли бы! Программа и герои не особо принципиальны. Главное, чтобы было весело!
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|