Перехід до вмісту

Фотографія

Наши форумчане в конкурсах

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1600 відповідей у цій темі

#1461 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 23 вересень 2017 - 08:37

Друзі! Маємо 46 голосів! Якщо ви житель Полтавської області, можете підтримати максимум 3 проекти Бюджету участі Полтавської області. Для цього треба просто зайти до свого кабінету - за посиланням, справа вгорі "Увійти". Ось цей проект 139 Капітальний ремонт центральної площі селища Чорнухи http://poltava-obl-b...n=search:чорнух(я це робила через Приват), прогортайте донизу до "Підтримати" і можна голосувати одним кліком. Це проект мого батька - тож популяризую в першу чергу його. Всього 1 хв. і ви зробите добру справу! Вдячна всім!

#1462 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 26 вересень 2017 - 09:56

Ще є час підтримати)

Друзі! Маємо 46 голосів! Якщо ви житель Полтавської області, можете підтримати максимум 3 проекти Бюджету участі Полтавської області. Для цього треба просто зайти до свого кабінету - за посиланням, справа вгорі "Увійти". Ось цей проект 139 Капітальний ремонт центральної площі селища Чорнухи http://poltava-obl-b...=search:чорнух (я це робила через Приват), прогортайте донизу до "Підтримати" і можна голосувати одним кліком. Це проект мого батька - тож популяризую в першу чергу його. Всього 1 хв. і ви зробите добру справу! Вдячна всім!

#1463 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 26 вересень 2017 - 10:03

Ще є час підтримати)

Друзі! Маємо 46 голосів! Якщо ви житель Полтавської області, можете підтримати максимум 3 проекти Бюджету участі Полтавської області. Для цього треба просто зайти до свого кабінету - за посиланням, справа вгорі "Увійти". Ось цей проект 139 Капітальний ремонт центральної площі селища Чорнухи http://poltava-obl-b...=search:чорнух (я це робила через Приват), прогортайте донизу до "Підтримати" і можна голосувати одним кліком. Це проект мого батька - тож популяризую в першу чергу його. Всього 1 хв. і ви зробите добру справу! Вдячна всім!

69 голосів)

#1464 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 26 вересень 2017 - 20:08

Ще є час підтримати)

+1  всего 79

#1465 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 30 вересень 2017 - 08:19

Сьогодні останній день голосування! Хочемо сотню) Тобто, треба ще всього 12 голосів!!!

Якщо ви житель Полтавської області, можете підтримати максимум 3 проекти Бюджету участі Полтавської області. Для цього треба просто зайти до свого кабінету - за посиланням, справа вгорі "Увійти". Ось цей проект 139 Капітальний ремонт центральної площі селища Чорнухи http://poltava-obl-b...search:чорнух  (я це робила через Приват), прогортайте донизу до "Підтримати" і можна голосувати одним кліком. Це проект мого батька - тож популяризую в першу чергу його. Всього 1 хв. і ви зробите добру справу! Вдячна всім!

#1466 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 30 вересень 2017 - 12:50

+1

П.С. Випадково знайшла і проект в моєму селі. http://poltava-obl-b...ct/146?compid=8

#1467 Валентиновна

Валентиновна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 917 повідомлення
  • Місто:Мачухи-Полтава

Нагороди

2       2         

Опубліковано 30 вересень 2017 - 20:47

И для Мачух проэкт есть, видели? Только никто о них незнает, поэтому и не голосуют(
  • limara це подобається

#1468 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 01 жовтень 2017 - 16:17

И для Мачух проэкт есть, видели? Только никто о них незнает, поэтому и не голосуют(

Я бачила і голосувала))) П.С. Мачухи не моє рідне село)

Відредаговано limara, 01 жовтень 2017 - 16:19.

#1469 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 20 листопад 2017 - 07:07

Друзі! Звертаємось до вас із серйозним проханням: проханням про допомогу і підтримку. Для вас це буде зовсім не важко. Це шанс створити розвивати у нашому місті ще один чудовий вид спорту - роллер фрискейт.
Ми беремо участь у проекті міської ради на бюджетне фінансування і дуже просимо вас приділити кілька хвилин часу для допомоги хорошій справі!
Проголосувати можна на сайті Міської ради за посиланням:

http://vote.imisto.com.ua/projects/612

(важливо: голоси приймаються від громадян, що зареєстровані у м.Полтава)
За відсутності можливості голосувати онлайн - можна це зробити у мережі бібліотек міста:
1. Полтавська міська рада, вул. Соборності, 36, каб. 124, пн.-чт. 8.00 – 17.15, пт. 8.00 - 16.00, перерва 12.00 – 13.00
2. Централізована бібліотечна система, вул. Алмазна, 6/11, читальний зал, 10.00 – 18.00, пт. – вихідний
3. Бібліотека № 1, вул. П.Юрченка, 11/2, читальний зал, 10.00 – 18.00, пт. – вихідний
4. Бібліотека № 2, вул. Небесної Сотні, 61, читальний зал, 10.00 – 18.00, пт. – вихідний
5. Бібліотека № 3, вул. Головка, 20, читальний зал, 10.00 – 18.00, сб. – вихідний
6. Бібліотека № 4, вул. Європейська, 141, читальний зал, 10.00 – 18.00, птн. – вихідний
7. Бібліотека № 5, вул. Європейська, 49, читальний зал, 10.00 – 18.00, нд. – вихідний
8. Бібліотека № 6, вул. Кучеренка, 12, читальний зал, 10.00 – 18.00, птн. – вихідний
9. Бібліотека № 7, пров. Хорольський, 3, читальний зал, 10.00 – 18.00, птн. – вихідний
10. Бібліотека № 9, вул. Халтуріна, 19, читальний зал, 9.00 – 17.00 сб. – вихідний
11. Бібліотека № 10, вул. Грушевського, 10, читальний зал, 10.00 – 18.00, сб. – вихідний
12. Бібліотека № 11, с. Яківці, вул. Нагірна, 1, читальний зал, 9.00 – 17.00, пт.,сб. – вихідний
13. Бібліотека №12, пр.Ломаний,12, 9.00 – 17.00, сб. – вихідний, останній день місяця - санітарний
14. Бібліотека №13, пр.Хорольський, 3, 9.00 – 17.00, сб. – вихідний, останній день місяця - санітарний
15. Бібліотека №14, с.Крутий Берег, вул.В.Капніста, 40, субота-середа:10.00-17:30, четвер:10.00-15.30, перерва:12.30–13:00, вихідний – п’ятниця
16. Бібліотека №15, с.Вакуленці, вул. Довга, 84-а, субота-середа:10.00–18:00, четвер 10.00-16.00, перерва:13:00–14:00, вихідний – п’ятниця
17. Бібліотека №17, с.Рибці, вул.Артільна, 31, субота-середа:10.00-18.00, перерва 13.00-14.00, четвер:10.00-15.30, перерва:12.00-12.30, вихідний–п’ятниця

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

Кінцева дата голосування - 4.12.2017р.

Будемо надзвичайно вдячні за голоси та репости!!!!
Разом - ми сила!

Сторінка cпортивного клубу "Roller Family" https://www.facebook...rollerfamilypl/

Відредаговано ллла, 20 листопад 2017 - 07:09.

#1470 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2017 - 16:24

В этом году по просьбе многих жителей Сады-2 подано два проекта по программе бюджет участия :Райский Садок номер 13 и Райский двор номер 79 , если проекты наберут максимальное количество голосов то проекты городская власть профинансирует в 2018 году. Голосовать можно с 20.11 по 03.12 онлайн на сайте городского совета у кого есть карта привата и зарегистрированы в приват 24 или в любой библиотеке Полтавы с паспортом и кодом! Голосовать могут все у кого Полтавская прописка и исполнилось 16 лет.
https://m.facebook.c...100009612949022
Если проекты победят то на территории ставков на садах 2 появится комплекс с беседками и мангалом, детскими площадками, спортивной площадкой,поле для волейбола, футбола, баскетбола, причал к воде, места для ловли рыб и маленький проект 79 это детские площадки и спорт элементы и тренажёры во дворе по адресу Героев АТО 116,корп.3, так как жители своими руками сделали лучший двор и сейчас туда многие приходят гулять с детками, поэтому нужно максимально расширить и сделать этот двор ещё лучше.
http://www.rada-polt...e/parcutupator/
Для голосування онлайн необхідно зайти на сайт, справа Ви побачите значок Бюджет участі, необхідно в нього зайти і знайти проект Райський Садок і натиснути детальніше, потім віддати голос ~увійти та проголосувати онлайн ~вибрати банк та ввести логін і пароль в інтернет банкінг приват24 банку для авторизації.

#1471 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 25 листопад 2017 - 23:14

Ми надзвичайно вдячні усім, хто нас підтримав!

Трохи розкажу про авторів та історію цього проекту.

Ролики є майже в усіх, правда? Ну, принаймні, у дітей. Але, зазвичай, рівень профессіоналізму роллерів вінчається успішним подоланням кривого асфальту у дворах.

Що це може бути інакше, я сама взнала приблизно півтора роки тому. Гуляли ми біля стадіону Ворскла, по алейці. І тут - якийсь пацан катається прямо на алеї! Паразіт! Я ж тут з дітьми гуляю! - Коротше, моєму справедливому обуренню не було меж))))) Він якось нереально легко обминав усіх перехожих і щось ТАКЕ виробляв навколо конусів - шо я (скандальна баба)))) відкрила рота, і забула, чого сердилась.

На спині у хлопця був лаконічний напис: "Інструктор". І, ми домовились із ним про тренування дочки.

Почались заняття надворі. Були падіння. Багато. Але, це не спиняло мою Ніжну Квіточку (та й усіх інщих дітей) у бажанні займатись і освоювати все нові і нові "фінти ногами". Так скінчилось літо, і наш, уже улюблений, тренер гайнув на заробітки у Польщу. Ми дуже чекали на його повернення і відразу ж відновили заняття.

Все классно, дочка - при ділі. А я? А шо - я? Підлітком, ганяла на фігових роликах дворами, як усі... Купили мені ролики і виявилось, шо дорослим тьоткам воно все складніше і страшніше разів у мільйон. Я героїчно витримала два тренування надворі (як те витримав Володимир - можу лише здогадуватись; маю підозру, що він тупо святий))). Виглядала як те ракло з прямим ногами, зляканим писком і криками "Вова! Нєнєнєнєєєєє!" Капець. Вирішила, шо то не моє.

А потім - надворі стало мокро і холодно і пішли ми за Вовою на ролледром. Щоб не тинятись, поки дитина тренується - я взяла ролики і... почало щось виходити. Не без героїчної праці тренера, звісно :rgaka:

Там катаємось і зараз. І я бачу, як зростають досягнення юних (і не дуже) роллерів під талановитим керівництвом; і уявляю, які були б ці досягнення при наявності людських умов для занять і правильно організованих тренувань. А там - це майже неможливо, бо окрім слідкувати за правильністю виконання, тренер має постійно контролювати  ммммм... погано керованих але дуже відчайдушних відвідувачів ролледрому...

Коротше, є людина, яка може виховати покоління роллер-спортсменів високого рівня в дружній атмосфері (хто знає "строгих" тренерів - мене зрозуміє...чогось прийнято вважати, що якщо тренер гнобить і принижую - то нормально, я не згодна) і є багато учнів наявних і ще більше потенційних. Але немає банально - грошей на обладнання свого залу з безпечними і гідними умовами.

Саме для цього нам так потрібна підтримка у голосуванні.

Дякую, хто подужав прочитати :wub:

#1472 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 28 листопад 2017 - 16:00

http://vote.imisto.com.ua/projects/576
Девочки, проголосуйте пожалуйста за установку детской площадки

#1473 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 03 грудень 2017 - 13:56

Прошу підтримки у мешканців Садів, навколишніх районів і просто всих небайдужих:
https://vote.imisto....ua/projects/551
Для голосування онлайн необхідно зайти на сайт, справа Ви побачите значок Бюджет участі, необхідно в нього зайти і знайти проект Райський Садок і натиснути детальніше, потім віддати голос ~ увійти та проголосувати онлайн ~ вибрати приват банк та ввести логін і пароль в інтернет банкінг приват24 банку для авторизації.
Також сьогодні до 18-00 працюють бібліотека на Грушевського і Алмазній - обов'язкові умови: паспорт; ідентифікаційний код; прописка м.Полтава

#1474 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2017 - 16:23

Если еще кто-то не голосовал, то прошу помочь с проектом №47 "Оздоровчо-розважальна зона «Нове покоління»"
https://vote.imisto....ua/projects/604

Короткий опис: Встановлення спортивного майданчику, велопарковки, тенісних столів, огорожа футбольного поля.
Місце реалізвації: Спільний двір вул. Великотирнівська, 14,16,18 та вул. І.Мазепи, 50/12
Это проект мамочки из нашей группы, ну и соответственном в соседнем с нами дворе

#1475 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 грудень 2017 - 16:42

Если еще кто-то не голосовал, то прошу помочь с проектом №47 "Оздоровчо-розважальна зона «Нове покоління»"
https://vote.imisto....ua/projects/604
Короткий опис: Встановлення спортивного майданчику, велопарковки, тенісних столів, огорожа футбольного поля.
Місце реалізвації: Спільний двір вул. Великотирнівська, 14,16,18 та вул. І.Мазепи, 50/12
Это проект мамочки из нашей группы, ну и соответственном в соседнем с нами дворе

я за него проголосовала уже) просто листала малые проекты и приглянулся)

#1476 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 03 грудень 2017 - 19:05

Зовсiм трошки потрiбно для перемоги!
Будь ласка пiдтримайте!
великий проект № 74: «Вулична арена»
Захаращений каток біля 37-ї школи може стати гарним місцем для спорту наших дітей та підлітків! Останнє особливо важливо! Адже наші підлітки не мають місць, де проводити з користю час!
thumb_pre_1512307183__3.jpg
подробиці про проект тут http://vote.imisto.com.ua/projects/564
Якщо у Вас немає можливості підтримати проект онлайн, Ви його можете підримати прийшовши до бібліотек за адресами, які вказані на сайті. Зокрема:
Бібліотека № 3, вул. Головка, 20 (ЦПО), читальний зал, 10.00 – 18.00, сб. – вихідний
КО "Інститут розвитку міста", вул. Небестної Сотні 1/23, 2-й поверх, пн.-чт. 8.00 – 17.15, пт. 8.00 - 16.00, перерва 12.00 – 13.00
Бібліотека № 2, вул. Небесної Сотні, 61, читальний зал, 10.00 – 18.00, пт. – вихідний
При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Сьогоднi останнiй день голосування!

Заздалегідь вдячні Вам за небайдужість до майбутнього наших дітей та підтримку!

Відредаговано mitera, 04 грудень 2017 - 01:00.

#1477 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 04 грудень 2017 - 00:58

Дякую всім, хто підтримав

великий проект № 74: «Вулична арена» та

малий проект № 70: Дитячий майданчик у дворі будинку по вулиці Миру, 24!

Ці проекти пройшли! :tance: :good: :give_heart: :give_rose: :bravo:

Дуже вдячні Вам за небайдужість до майбутнього наших дітей та підтримку!

#1478 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 грудень 2017 - 01:19

Дякую, тим хто не залишився байдужим і проголосував!

Шкода, що трохи не вистачило голосів, але будемо шукати шляхи втілити проект у життя...

:poklon: 

Прошу підтримки у мешканців Садів, навколишніх районів і просто всих небайдужих:
https://vote.imisto....ua/projects/551
Для голосування онлайн необхідно зайти на сайт, справа Ви побачите значок Бюджет участі, необхідно в нього зайти і знайти проект Райський Садок і натиснути детальніше, потім віддати голос ~ увійти та проголосувати онлайн ~ вибрати приват банк та ввести логін і пароль в інтернет банкінг приват24 банку для авторизації.
Також сьогодні до 18-00 працюють бібліотека на Грушевського і Алмазній - обов'язкові умови: паспорт; ідентифікаційний код; прописка м.Полтава

#1479 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 грудень 2017 - 09:31

Дякую, тим хто не залишився байдужим і проголосував!

Шкода, що трохи не вистачило голосів, але будемо шукати шляхи втілити проект у життя...

:poklon: 

мы тоже голосовали за этот проект

#1480 Осьминожка

Осьминожка

Осінь чарує...

• Завсідники
  • 4 693 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

2            

Опубліковано 11 грудень 2017 - 18:24

Дівчата дуже прошу підтримати нашу гарну знайому і чарівного ангела)))
#29 категорія 5-7 Глянь Аня
http://kolo.news/cat.../dozvillia/6543

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама