Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#821 madkoshka

madkoshka

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 423 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2012 - 14:40

Я благодаря Самболе забеременела :give_heart: Да и до 17 недели к ней ходила, а потом встала на учет и понеслось...

поздравляю!!! Вот и у меня только положительные отзывы о Наталье Ивановне. Когда искала гинеколога, уже разуверилась, до этого где только не лечилась почти 6 лет, как то наткнулась на этот форум, прочитала эту темку и выбрала для себя Самболю. Вот, вчера от нее, у меня все ок! Она вылечила мне яичники и в трубах наконец то жидкости нет. Теперь назначила на торч инфекции (кстати, мазок как и на Торч можно сдать у нее же) и готовит нас к беременности!) До сих пор не на радуюсь!!!)

#822 Ljalja

Ljalja

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 244 повідомлення
  • Ім'я:Ляля

Опубліковано 09 вересень 2012 - 20:20

Девочки, Кто ходил к Петровой Н.В. в ЖК?? Подкажите, как она как специалист???

она специалист!Многи кто работает в 4й к ней ходят.Мне она нравится! Была у неё на учёте.

#823 Ljalja

Ljalja

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 244 повідомлення
  • Ім'я:Ляля

Опубліковано 09 вересень 2012 - 20:24

Для меня самый лучший гинеколог Юрий Васильевич с 5й больницы заведующий.После операции у него я забеременела.Он просто профессионал от Бога.Очень миллион раз очень ему благодарна за моего Егора!!!Я всем советую его.Не тратьте время сразу к нему если у вас серьезное что-то.

#824 Kiti

Kiti

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 5 повідомлення
  • Ім'я:Арина

Опубліковано 12 вересень 2012 - 23:53

Девчёнки подскажите где найти Выперовского сейчас,очень хочу к нему сходить.

#825 ann-oksi

ann-oksi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 272 повідомлення
  • Місто:Половки
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 13 вересень 2012 - 04:40

Девчёнки подскажите где найти Выперовского сейчас,очень хочу к нему сходить.

Вапировский принимает в консультации 1 гор бльницы.тел регистратуры .67 62 99.
раньше часто видела ,что в приёмные часы к нему приходят и в частном порядке. :good:

#826 tanya

tanya

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 018 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 вересень 2012 - 07:04

а еще в центре "Співдружність" принимал, может и сейчас.

#827 marinadd

marinadd

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 168 повідомлення
  • Місто:полтава

Опубліковано 13 вересень 2012 - 12:46

Принимает в ЖК первой больницы. Понедельник, среда, пятница в первую смену - до 12, в остальные с 13-17. До 20го сенятбря в 1ЖК отпуске

#828 Katrin_lom

Katrin_lom

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 613 повідомлення
  • Місто:Сады-1
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 13 вересень 2012 - 16:23

Принимает в ЖК первой больницы. Понедельник, среда, пятница в первую смену - до 12, в остальные с 13-17. До 20го сенятбря в 1ЖК отпуске

вот его тел.0677269411

#829 Katrin_lom

Katrin_lom

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 613 повідомлення
  • Місто:Сады-1
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 13 вересень 2012 - 16:26

Девушки а подскажите у нас в Полтаве вообще есть врачь репродуктолог? Если да то как его можно найти.Или может есть в Полтаве доктор какой занимается только бесплодием?

Выпировский, он помешан на том чтобы женщина забеременнела!

#830 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 13 вересень 2012 - 17:34

Вапировский принимает в консультации 1 гор бльницы.тел регистратуры .67 62 99.
раньше часто видела ,что в приёмные часы к нему приходят и в частном порядке. :good:

Сколько раз была в консультации - то никогда не видела очереди к Выперовскому. А в частном порядке так у него - записи до 22:00.

#831 marinadd

marinadd

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 168 повідомлення
  • Місто:полтава

Опубліковано 14 вересень 2012 - 18:28

Сколько раз была в консультации - то никогда не видела очереди к Выперовскому. А в частном порядке так у него - записи до 22:00.

а мне вот невезет, вечно по часу, а то и больше в очереди к нему. динственный раз попала без очереди - часа в 4, но это было исключение.

#832 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 17 вересень 2012 - 18:32

Лечу у Совы Т.А. в 1-й ЖК эрозию после первых родов. Как врач и как человек она мне очень нравится. Может еще кто-то был у нее? Как Вам впечатление?

#833 summer_breeze

summer_breeze

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 162 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 вересень 2012 - 13:34

Лечу у Совы Т.А. в 1-й ЖК эрозию после первых родов. Как врач и как человек она мне очень нравится. Может еще кто-то был у нее? Как Вам впечатление?

я у нее беременность отходила -когда то была на моем участке. потом прижигала эрозию. очень калссная. хорошая и как врач, и как человек.

#834 Ожидающая

Ожидающая

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 60 повідомлення
  • Ім'я:Женя

Опубліковано 23 вересень 2012 - 06:19

Я уже года три к Самболе хожу. Врач внимательный и лишний раз антибиотиками не пичкает. С ней беременнела, а в положении начала ходить к Андрею Анатольевичу в 5-ю, у него на сохранении лежала,очень отзывчивый и грамотный доктор,смотрит оч аккуратно, на все мои вопросы отвечал,в чем не был уверен-консультировался и перезванивал.

#835 neznakomka

neznakomka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:tanya

Опубліковано 01 жовтень 2012 - 15:42

Скажите пожалуйста кто знает в центре зоровья на мотеле кто хороший гинеколог и стоимость прийома?

#836 кошка

кошка

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 36 повідомлення

Опубліковано 08 жовтень 2012 - 17:20

Вот-вот, это меня в ней и смущает. Такое впечатление, что самой нужно ставить себе диагноз... А зачастую вообще не понятно - уходишь с тем же непонимание, что и пришел...

я к ней перестала ходить, потому что он она на все вопросы отвечает, , оно тебе не надо,, а кому оно надо кроме меня , простите?, ,иди и не думай об этом,,у тебя такого быть не может, ты еще молодая.в нашей жизни что хочешь может быть

#837 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 08 жовтень 2012 - 20:33

Привет.По многочисленны отзывам выбрала Самболю Н И .Спасибо огромное.Очень тактичная,приятная женщина и хороший врач.Впервые шла к гинекологу без "мандража",смотрит очень аккуратно и безболезненно.Советую всем.

#838 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 10 жовтень 2012 - 10:55

А я дуже задоволена Акіменко І.М. з 2-ї поліклініки. Стою у неї на обліку по вагітності, а до цього "свого" гінеколога не мала, була у пошуку. Непоганий як лікар Петрук В.Л. ( з 4-ї поліклініки і в Центрі здоров,я), спочатку сподобався, але у нас сталося непорозуміння, після чого він мені став неприємний - назначив мені у Центрі здоров,я чистку (завмерла вагітність) на конкретний час, хоч і не його зміна була, але сам запропонував. Але не явився! Я сиджу-плачу-нервую (вперше у житті така операція), дзвоню йому - а він ой, я уже не в Полтаві, їду на дачу, я домовлюся, вас сьогодні приймуть. Ось так. Просто забув про мене:( Тут чимало негативних відгуків про Касьян з обласного центру планування. Про неї не скажу нічого ні поганого, ні хорошого, бо нічого вона мені не встигла зробити, крім перевірки труб. Ходила до неї більше року, ніколи не грубила, на всі питання відповідала, акушерка біля неї теж приємна жіночка. Але оскільки нам треба убло підлікувати і чоловіка паралельно, то Касьян напраивла його до Тараканова - андролог у цьому ж центрі. Ой тікайте від нього, тікайте! Залікував мого чоловіка трьома курсами сильних антибіотиків, які так і не помогли, тільки здоров,я поменшало:( А потім інший лікар сказав, що той стафілокок не є причиною нашого безпліддя і лікувати його не обов,язково, він є майже у всіх.

#839 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 11 жовтень 2012 - 09:29

А я дуже задоволена Акіменко І.М. з 2-ї поліклініки. Стою у неї на обліку по вагітності, а до цього "свого" гінеколога не мала, була у пошуку.
Непоганий як лікар Петрук В.Л. ( з 4-ї поліклініки і в Центрі здоров,я), спочатку сподобався, але у нас сталося непорозуміння, після чого він мені став неприємний - назначив мені у Центрі здоров,я чистку (завмерла вагітність) на конкретний час, хоч і не його зміна була, але сам запропонував. Але не явився! Я сиджу-плачу-нервую (вперше у житті така операція), дзвоню йому - а він ой, я уже не в Полтаві, їду на дачу, я домовлюся, вас сьогодні приймуть. Ось так. Просто забув про мене:(
Тут чимало негативних відгуків про Касьян з обласного центру планування. Про неї не скажу нічого ні поганого, ні хорошого, бо нічого вона мені не встигла зробити, крім перевірки труб. Ходила до неї більше року, ніколи не грубила, на всі питання відповідала, акушерка біля неї теж приємна жіночка.
Але оскільки нам треба убло підлікувати і чоловіка паралельно, то Касьян напраивла його до Тараканова - андролог у цьому ж центрі. Ой тікайте від нього, тікайте! Залікував мого чоловіка трьома курсами сильних антибіотиків, які так і не помогли, тільки здоров,я поменшало:( А потім інший лікар сказав, що той стафілокок не є причиною нашого безпліддя і лікувати його не обов,язково, він є майже у всіх.

может это и хорошо что Петрук про вас забыл ,где то читала что после его чистки девочки ставили бесплодие ,она лечилась в Киеве.ей сказали кто вас не рожавшую так почистил

А я дуже задоволена Акіменко І.М. з 2-ї поліклініки. Стою у неї на обліку по вагітності, а до цього "свого" гінеколога не мала, була у пошуку.
Непоганий як лікар Петрук В.Л. ( з 4-ї поліклініки і в Центрі здоров,я), спочатку сподобався, але у нас сталося непорозуміння, після чого він мені став неприємний - назначив мені у Центрі здоров,я чистку (завмерла вагітність) на конкретний час, хоч і не його зміна була, але сам запропонував. Але не явився! Я сиджу-плачу-нервую (вперше у житті така операція), дзвоню йому - а він ой, я уже не в Полтаві, їду на дачу, я домовлюся, вас сьогодні приймуть. Ось так. Просто забув про мене:(
Тут чимало негативних відгуків про Касьян з обласного центру планування. Про неї не скажу нічого ні поганого, ні хорошого, бо нічого вона мені не встигла зробити, крім перевірки труб. Ходила до неї більше року, ніколи не грубила, на всі питання відповідала, акушерка біля неї теж приємна жіночка.
Але оскільки нам треба убло підлікувати і чоловіка паралельно, то Касьян напраивла його до Тараканова - андролог у цьому ж центрі. Ой тікайте від нього, тікайте! Залікував мого чоловіка трьома курсами сильних антибіотиків, які так і не помогли, тільки здоров,я поменшало:( А потім інший лікар сказав, що той стафілокок не є причиною нашого безпліддя і лікувати його не обов,язково, він є майже у всіх.

может это и хорошо что Петрук про вас забыл ,где то читала что после его чистки девочки ставили бесплодие ,она лечилась в Киеве.ей сказали кто вас не рожавшую так почистил

#840 Ilonka

Ilonka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Опубліковано 11 жовтень 2012 - 11:44

Женщина-врач - супер!!!

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама