Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#18501 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 17 грудень 2020 - 19:29

А Вітренка не назначили

#18502 Ilana

Ilana

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 20 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Лина

Опубліковано 17 грудень 2020 - 23:44

Шкарлєт - міністр освіти... Це чорний четвер української освіти та науки(

Науки уже давно у нас нет. Кто смог уехал уже в другую страну, где деньги платят. А во всяких НИИ только пенсионеры сидят, потому что им дома скучно.

#18503 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 18 грудень 2020 - 08:16

Науки уже давно у нас нет. Кто смог уехал уже в другую страну, где деньги платят. А во всяких НИИ только пенсионеры сидят, потому что им дома скучно.

У нас есть и наука и образование, и нам вообще не скучно, и до пенсии ещё далеко. Поэтому не все равно, кто будет во главе министерства.

#18504 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 18 грудень 2020 - 08:39

У нас есть и наука и образование, и нам вообще не скучно, и до пенсии ещё далеко. Поэтому не все равно, кто будет во главе министерства.

У меня есть смутные сомнения, что наука у нас для агентов-грантоедов

#18505 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 22 грудень 2020 - 20:17

Зеленського визнали політиком року другий рік поспіль - Мендель

Політиком 2020 року визнано Президента України Володимира Зеленського. Другий рік підряд. До того ж, у цьому плані Президент Володимир Зеленський відірвався настільки попереду, що має вдвічі більше підтримки, ніж другий політик за ним, і вчетверо - ніж третій"

:pod_stolom: 

PS: Для цієї новини більше підходить тема гумор, але там нещадно видаляють новини про бубочку тому тут, хоча політика і зе речі не сумісні. ;-)

#18506 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 16:33

Зеленського визнали політиком року другий рік поспіль - Мендель

Політиком 2020 року визнано Президента України Володимира Зеленського. Другий рік підряд. До того ж, у цьому плані Президент Володимир Зеленський відірвався настільки попереду, що має вдвічі більше підтримки, ніж другий політик за ним, і вчетверо - ніж третій"
:pod_stolom:

PS: Для цієї новини більше підходить тема гумор, але там нещадно видаляють новини про бубочку тому тут, хоча політика і зе речі не сумісні. ;-)

Опитували напевне самих дурних?адже такі розумні як Ви не могли підтримати діючого.Попередній краще всіх.

Відредаговано Лали, 23 грудень 2020 - 16:35.

• Alenka це подобається

#18507 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 17:06

Опитували напевне самих дурних?адже такі розумні як Ви не могли підтримати діючого.Попередній краще всіх.

Рейтинги центру Разумкова говорять самі за себе. :rgaka:  А про те, що рейтинг розчарування року він очолив з набагато більшим відривом 42% вони скромно забули повідомити...  :pardon:

131670397_207955270880056_41742621084058

Попри те, що 20% респондентів назвали Володимира Зеленського Політиком року, помітно більше (42%) назвали його Розчаруванням 2020 року

#18508 Ilana

Ilana

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 20 повідомлення
  • Ім'я:Лина

Опубліковано 23 грудень 2020 - 20:16

1.  
Попри те, що 20% респондентів назвали Володимира Зеленського Політиком року, помітно більше (42%) назвали його Розчаруванням 2020 року

Ну на самом деле одно другому не мешает. "Политик года" можно трактовать по разному, у нас вообще слово "политик" скорее имеет негативную окрасу, чем позитивную, вот поэтому его могли назвать политиком года, но держать в уме что он полное позорище:)

#18509 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 23 грудень 2020 - 20:34

Интересно, а эту новость правильнее в какую тему: Политика или Юмор ?

Последний концерт "Вечернего квартала" охраняло около 7000 полицейских (нолики все правильно написаны - ошибки нет). Оказывается главная задача полиции, по мнению Авакова, это не поиск преступников и не обеспечение правопорядка... нет - это охрана концертов.

Наверно охраняли концерт в том числе и от сотрудников Держпродспоживслужбы. Чтобы те не наложили штраф согласно постановлению Кабмина о запрете с 19 декабря "Проведення в розважальних закладах .......публічних подій". :)

#18510 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 23 грудень 2020 - 20:41

Колись проводили опитування серед студентів українських вузів і Поплавський отримав звання "Ректор року". Бо всі студенти знали прізвище ректора свого вишу і Поплавського. Так він і став самим популярним ректором року.

Політик року - це ж не гордість країни, а прізвище, яке найчастіше згадується , що має вплив на політичне життя

Відредаговано Belyanochka, 23 грудень 2020 - 20:42.

#18511 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 20:43

Интересно, а эту новость правильнее в какую тему: Политика или Юмор ?

Последний концерт "Вечернего квартала" охраняло около 7000 полицейских (нолики все правильно написаны - ошибки нет). Оказывается главная задача полиции, по мнению Авакова, это не поиск преступников и не обеспечение правопорядка... нет - это охрана концертов.

Наверно охраняли концерт в том числе и от сотрудников Держпродспоживслужбы. Чтобы те не наложили штраф согласно постановлению Кабмина о запрете с 19 декабря "Проведення в розважальних закладах .......публічних подій". :)

Все, що пов'язано із зе, як було 95 кварталом, так політикою і не стало, але саме цього хотіла більшість: Поржать... кушайте)
Це нікчемна реальність вашого вибору і нам всім із цим жити!

Відредаговано Kalinna, 23 грудень 2020 - 21:28.

#18512 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 25 грудень 2020 - 22:26

Все, що пов'язано із зе, як було 95 кварталом, так політикою і не стало, але саме цього хотіла більшість: Поржать... кушайте)
Це нікчемна реальність вашого вибору і нам всім із цим жити!

Мне помнится совершенно недавно вы также голосовали за зеленых ? Раздвоение личности ? :) Так что выбор этот - теперь и ваш тоже! Не подавитесь :)

#18513 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 25 грудень 2020 - 23:16

Мне помнится совершенно недавно вы также голосовали за зеленых ? Раздвоение личности ? :) Так что выбор этот - теперь и ваш тоже! Не подавитесь :)

Це аж ніяк не схоже на те, як радісно ви бігли обирати зе:

Мамай для мене взагалі нонсенс - після того, до чого він довів місто, знову вивести його у другий тур (тут повинен бути смайл, що б'ється в стіну)
Одне його навіщо чистити сніг - весною розтане, саме при ньому у Полтаві люди почали гинути від бурульок... і ще багато чого можна згадати.
Ніби розумію, що треба йти голосувати за Іващенка, щоб не дати шансу іншому, але відчуваю глибочезну відразу до обох.  :cry-2:
Голосуючи проти когось ти підтримуєш опонента, а я дуже сумніваюсь, що готова підтримати слуг після всіх їх досягнень.
PS: Також думала, що Удовіченко пройде, а пройшли два найбільших Г в моєму особистому антирейтингу

Можливо також зроблю те, чого ніколи до цього не робила - не піду голосувати, поки-що в роздумах... 

До цього я завжди відповідально виконувала свій громадянський обов'язок, а зараз відраза до ОБОХ 

Маю сумніви, що вибір Іващенко буде кращим ніж Мамай( Не бачу перспективи для надій, як перед виборами президента((

#18514 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 25 грудень 2020 - 23:24

А ось вам трішки ваших історії рожевих мрій і сподівань))

Что Зеленский БУДЕТ делать - вы сейчас тлько гадаете: будет, а может не будет, а может будет не совсем так.

А вот, ЧТО делал Петюня во время даже не опасности, а только намека на таковую - мы знаем наверняка. Когда на Донбассе окружили армейские и добровольческие части под Иловайском и методично их уничтожали - Порох не спасать их бросился, не планы хотя бы разрабатывать по спасению - Петюня кинулся спасать свое бабло. Он открывал счета в офшорах, готовя себе плацдарм на случай, как говорят в Одессе, "грандиозного шухера".

Итак вы за кого предпочитаете: за того, кто может быть (а может и не быть) или за шкурника типа Мальчиша-Плохиша из известного произведения ?

На мой взгляд- абсолютно трезвый и взвешенный подход.

Голосовать надо за тех, которые не были во власти и никак не причастны к правившей 25 лет камарилье. Поскольку уже все разворовано, то у новых чиновников останется только два варианта: либо работать честно, либо просто отнимать наворованное у прежних хапуг.

А вот тут и кроется профит: если начнется передел с отъемом собственности, то барыги наконец задумаются, что законы в стране должны работать. Чтобы отобрать бандитским путем ничего было нельзя. Чтобы бандитов, воров и беспредельщиков было невозможно отмазать в принципе. И вот тогда зародятся дейтвительно "работающие" законы и не понятия.

Еще в 20-30 годах та же Америка чуть не захлебнулась в бандитских разборках. Но благодаря традиции сменяемости правящих элит страна пришла хоть к какому то "порядку" и простым и понятным правилам жизни для всех людей. Не сразу, не быстро, но пришла. Менять клан - вот единственный выход !

Простите, но отличить мух от котлет все-таки по определенной настойчивости можно :). Но голосовать каждый раз за "новое" поколение мух, надеясь, что они "превратятся в пчел, - это наивно.

Да, котлеты могут оказаться не очень "вкусными", но с каждым новым выбором производителя котлет шанс попробовать качественный продукт повышается,

Повышается при одном условии: что выбирать вы все-таки будете котлеты, а не очередных мух ! :)

Як вам очікування і реальність? Котлетки смачні?

Як то кажуть - вас попереджали, а ви вірили своїм фантазіям( Смачного!

Відредаговано Kalinna, 25 грудень 2020 - 23:26.

#18515 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 грудень 2020 - 14:05

«Кінець епохи бідності» Зеленського перетворився на трагедію для більшості українців. Тепер всю країну видоять так, як не осмілювався навіть Янукович.

З 1 січня:
❎Електроенергія +70-80%. (З 0.90 грн/кВтгод до 168).
❎Газ/опалення +14%. (Починаючи з вересня майже подвійне підвищення). До 10 тисяч грн за 1 тис кубів.
❎Мобільний зв‘язок та інтернет +10-20%.

Також ми повинні розуміти, що все це потягне за собою ПІДВИЩЕННЯ цін на продукти харчування, орендну плату, надання послуг, а комуналка зростатиме шаленими темпами. Платитимуть всі. Крім олігахів та оточення Зеленського, яким такі підвищення як «море по коліна».

Зате, з 1 січня Офіс президента отримає на 300 мільйонів гривень більше не свою діяльність. Офіс 200% свого генпрокурора на 2 млрд більше, аналогічно ДБР та інші репресивні органи. Хто ж буде бігати за опозицією та військовими?

Отак, Зима прийде - платити будете!
Новий лозунг збанкрутілої ЗеКоманди.

Андрій Смолій

PS: Забули про транспортування газу до +80%

#18516 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 30 грудень 2020 - 09:35

«Кінець епохи бідності» Зеленського перетворився на трагедію для більшості українців. Тепер всю країну видоять так, як не осмілювався навіть Янукович.

З 1 січня:
❎Електроенергія +70-80%. (З 0.90 грн/кВтгод до 168).
❎Газ/опалення +14%. (Починаючи з вересня майже подвійне підвищення). До 10 тисяч грн за 1 тис кубів.
❎Мобільний зв‘язок та інтернет +10-20%.

Також ми повинні розуміти, що все це потягне за собою ПІДВИЩЕННЯ цін на продукти харчування, орендну плату, надання послуг, а комуналка зростатиме шаленими темпами. Платитимуть всі. Крім олігахів та оточення Зеленського, яким такі підвищення як «море по коліна».

Зате, з 1 січня Офіс президента отримає на 300 мільйонів гривень більше не свою діяльність. Офіс 200% свого генпрокурора на 2 млрд більше, аналогічно ДБР та інші репресивні органи. Хто ж буде бігати за опозицією та військовими?

Отак, Зима прийде - платити будете!
Новий лозунг збанкрутілої ЗеКоманди.

Андрій Смолій

PS: Забули про транспортування газу до +80%

Платёжка за транспортировку удивила, но я не в курсе была про подорожание. К оплате 9 грн и тут же нарахвано за 01.2021 50 грн, хотя обычно 10-11. Это как бы даже и не 80%, не понятно, что за сумма. Когда закончится уже этот бред. Они поняли, что в принципе они любые суммы и тарифы могут назначать, мы всё равно будем платить.

#18517 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 30 грудень 2020 - 09:46

Платёжка за транспортировку удивила, но я не в курсе была про подорожание. К оплате 9 грн и тут же нарахвано за 01.2021 50 грн, хотя обычно 10-11. Это как бы даже и не 80%, не понятно, что за сумма. Когда закончится уже этот бред. Они поняли, что в принципе они любые суммы и тарифы могут назначать, мы всё равно будем платить.

Доки "сметунів" (если не понравится сметем, всі ж пам'ятають перед виборами 2019?) все влаштовуватиме - доїтимуть по повній всю країну.

Беня ніколи не відрізнявся наявністю совісті чи помірністю апетитів, чому його ставленик повинен бути іншим?  :cry-2:

• Alenka це подобається

#18518 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 30 грудень 2020 - 16:10

Щодо Указу Президента України «Про відсторонення від посади судді Конституційного Суду України» від 29 грудня 2020 року № 607/202
http://www.ccu.gov.u...ytuciynogo-sudu

Отже, видавши Указ № 607/2020 від 29 грудня 2020 року, Президент України вийшов за межі своїх конституційних повноважень та порушив приписи статей 1, 6, 8, 19, 106, 147, 149, 153 Конституції України

#18519 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 30 грудень 2020 - 23:58

"Центренерго" продало електроенергію фірмі Коломойського за ціною нижче від собівартості
https://lb.ua/econom...go_prodalo.html

#18520 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 31 грудень 2020 - 00:04

До цього так же "вигідно" йому продали електроенергію у вересні(
Тепер зрозуміло чому тарифи для населення підняли?

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Bing (1)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама