Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#18241Опубліковано 27 жовтень 2020 - 13:56
В другому турі й голосувати не хочеться( знову в Полтаві вибір без вибору.
Це той, черговий вже, випадок, коли дуже хочеться помилятись.
#18242Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:01 Надо идти. Мамая допускать нельзя. Иващенко - лучшее из двух зол... есть хоть какая-то надежда, что будет хоть что-то для людей, как на садовом... Снова выбор "против", а не "за" Имхо Відредаговано mitera, 27 жовтень 2020 - 14:01.
#18243Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:04
Ну мені зелені за останні 1,5 року показали яке вони зло. Іващенко інший? "Урод" в сім'ї?
#18244Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:04
Після того, як він вказав потрібний напрямок у відео перед виборами? #18245Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:14 Я такі відео в принципі не дивлюсь, вони не показові. Вивести для такої картинки можна навіть найтерплячішу людину. Інша справа,що є сумніви в його команді і в тому що він зможе керувати містом. Тому мої думки співпадають з думкою Мирослави. Але все одно в черговий раз охопив відчай і розчарування((( Дуже хочу помилятись)) Погоджуюсь, піду звичайно, але без особливої надії... #18246Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:20 А Мамай на засіданнях теж міг "послать прямим текстом"... П.с. я ні за кого і була впевнена, що Удовіченко пройде в 2й тур За Мамая багато "бюджетників" бо він їм по тисячі на свята давав, тролейбусне депо , бо теж щось він там... ну і пенсіонери... От і виходить, що мамаївщина знову в Полтаві буде( Відредаговано Belyanochka, 27 жовтень 2020 - 14:21. #18247Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:23
Мамай для мене взагалі нонсенс - після того, до чого він довів місто, знову вивести його у другий тур (тут повинен бути смайл, що б'ється в стіну) Одне його навіщо чистити сніг - весною розтане, саме при ньому у Полтаві люди почали гинути від бурульок... і ще багато чого можна згадати. Ніби розумію, що треба йти голосувати за Іващенка, щоб не дати шансу іншому, але відчуваю глибочезну відразу до обох. Голосуючи проти когось ти підтримуєш опонента, а я дуже сумніваюсь, що готова підтримати слуг після всіх їх досягнень. PS: Також думала, що Удовіченко пройде, а пройшли два найбільших Г в моєму особистому антирейтингу Відредаговано Kalinna, 27 жовтень 2020 - 14:28. #18248Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:31 И? Что в том видео такого не ожидаемого? Провокация и ожидаемый ответ. Ответ не достойный кандидата - это факт. Но это характеризует уровень его воспитания... Но не делает хуже Мамая. Имхо Мамай лучше? Да чего он только не выдывал на заседаниях - то мат, то пошлость... И это будучи при исполнении своих обязанностей и публично при СМИ Ппкс Відредаговано mitera, 27 жовтень 2020 - 14:31.
#18249Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:31
Відповіла вище, а рівень культури також важливий маркер для очільника міста!
#18250Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:34
Абсолютно согласна. Но может должность заставит быть корректнее и следить за речью... Остаётся только надеяться
#18252Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:43 Я тоже не в розовых очках... И мой опыт показывает, что часто персоны при исполнении и на службе могут быть совсем иные, чем дома и в принципе вне работы... Думаю здесь каждый останется при своём мнении...
#18253Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:45
А мене менше хвилює стиль спілкування в кабінеті, там святих керівників не буває. На камеру, я сподіваюсь, у нього вистачить розуму спілкуватись коректно. Головне,щоб місто почало оживати. Тільки тільки якийсь рух намітився...
#18254Опубліковано 27 жовтень 2020 - 14:49 Повністю з тобою згодна!!!Краще спробувати щось нове ..а не лишати стару гречку,олію, цукор тільки перед виборами. #18255Опубліковано 27 жовтень 2020 - 15:17 Иващенко - лучшее из двух зол... есть хоть какая-то надежда, что будет хоть что-то для людей, как на садовом... А що на Садовом? Звичайний совковий мікрорайон, європейськими параметрами планування забудови та якості житла там і не пахне .. Хоча ні, при совкє будували разом зі школами, садочками, з транспортом вирішували проблеми. Мене взагалі веселить, як Іващенко на ньому піариться) #18256Опубліковано 27 жовтень 2020 - 15:40 Возможно жители больше знают, но со стороны выглядит так, что садик есть, школа есть, и то, и другое финансируется, инфраструктура микрорайона развивается, ухоженный и опрятный микрорайон... Опять же, повторюсь, я за него не голосовала б никогда, я пытаюсь хоть что-то найти позитивное, чтоб оправдать выбор за него... Мамай и такого не делал... Нечего вспомнить хорошего... Мамая категорически поддерживать не буду. Вспоминается при озвучивании его фамилии: - "зачем снег убирать? Он же сам растает" как пешком тогда ходили на работу... - переходы, в которых не один человек покалечился... - полное отсутствие уборки в городе - загаженная вся Полтава была... - перевозчики-беспредельщики, поднимающие тариф на ровном месте без должного качества услуг... - спортивный комплекс на 11 школе... Строить более 5 лет и так и не достроить и теперь обещать дельфинарий... - МАФы на каждом шагу и в горах мусора... - Певчее поле до какого состояния при нём довели - Детское питание в школах ужасное и за наши деньги - и т.д., и т.п. Да нечего вспомнить вообще ничего хорошего для города! Одни подачки людям... Как насмешка и демонстрация того, что ему абсолютно всё равно люди и город... Я не понимаю выбора людей и надеюсь у него таки не будет шансов во втором туре Відредаговано mitera, 27 жовтень 2020 - 15:47. #18257Опубліковано 27 жовтень 2020 - 15:58 Я теж за Мамая не агітую, для мене вибрати його - це взагалі нижче плінтуса.. Просто мене в команді Іващенка дивує, коли те, що вже морально устаріло, те, що не відповідає навіть українським нормам, підноситься людям як щось новітнє та комфортне. Подивитися на сучасну житлову забудову в тій же Польші, щоб далеко не ходити, і на це.. #18260Опубліковано 27 жовтень 2020 - 17:01 Результати виборів до Полтавської міської ради після обробки 99% протоколів.
Обе партии коломойского победили... 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |