Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 26 вересень 2020 - 20:29
Опубліковано 26 вересень 2020 - 20:32
Я за нього теж почитувала.Дійсно, такий наче ініціативний, неспадкуджений владою. Дякую, за рекомендацію - бо я ще якось вагалася. Доречі, у мене є до нього питання, роздумую звернутися за допомогою до нього, не підскажеш, як це правильно зробити?
Спрошу у него, как лучше с ним связаться. Но, думаю, он и в ФБ ответит.
Опубліковано 26 вересень 2020 - 20:34
Спрошу у него, как лучше с ним связаться. Но, думаю, он и в ФБ ответит.
У мене є питання по благоустрою вулиці (дорога, освітлення, вирубка хащів) на його окрузі - ще жоден депутат тут нічого не робив, і навіть не обіцяв) роботи не початий край))))
Опубліковано 27 вересень 2020 - 09:46
У мене є питання по благоустрою вулиці (дорога, освітлення, вирубка хащів) на його окрузі - ще жоден депутат тут нічого не робив, і навіть не обіцяв) роботи не початий край)))) https://www.facebook...savenkov.sergiy
Сказал писать в ЛС
Відредаговано Майя, 27 вересень 2020 - 09:46.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:17
https://www.facebook...savenkov.sergiy
Сказал писать в ЛС
Я на нього підписана) Дякую)
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 27 вересень 2020 - 17:50
На правах рекламы, вдруг кто из округа Половки, Яр и окрестности еще определяется за кого голосовать - рекомендую Сергея Савенкова. Знаю его лично, неоднократно с ним участвовали во всяких социальных акциях. Он, по крайней мере, пытался что-то делать для своего района и для людей.
О, и мой муж идет по этому же округу. Тоже от ЕС
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 07 жовтень 2020 - 13:41
Список кандидатів до Полтавської обласної ради
https://poltava.to/news/57666/
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 жовтень 2020 - 10:46
Держкіно не буде фінансувати фільми про Олену Телігу, Лесю Українку, Квітку Цісик...
«Маємо проєкт «малоросія»: все ментально і тематично українське, що має яскраво виражену національну ідентичність, урочисто спущене в унітаз. Кошти не знайшлися також і на стрічки про Майдан і АТО. І це попри те, що вказані проєкти здобули найвищі бали в оцінюваннях. Одначе, результати конкурсу були скориговані (зе)радою при Держкіно у ручному турбо-режимі відповідно з поточною політико-ідеологічною кон’юнктурою.
Резюме. Основний принцип: поділити порівну між компаніями/продюсерами/режисерами незалежно від якості проєкту, бо всім же хочеться знімати! До того ж, найкращі проєкти й так вже отримали «сатисфакцію»: гонорові місця в пітчингу. Нащо їм ще й гроші? Це вже дискримінація за талантом і якістю
Відредаговано Kalinna, 08 жовтень 2020 - 17:20.
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 жовтень 2020 - 21:55
Качура про об'єднання СН і ОПЗЖ у місцевих радах: "Це однозначно буде. Цього не уникнути"
Качура вважає, що об'єднання з ОПЗЖ "слугам" не уникнути, оскільки на сході України є регіони, де "буде значна підтримка цієї партії": "Це однозначно буде. Цього не уникнути. Є регіони, так званий південний схід, де буде значна підтримка цієї партії, тому треба буде якусь конструкцію вибудовувати".
Також він вважає, що "конструктивна робота" у президентської політсили могла б скластися з "Батьківщиною", сумнівається на рахунок "Голосу" і категорично проти "співпраці" з "Європейською солідарністю".
Відредаговано Kalinna, 11 жовтень 2020 - 21:56.
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 12 жовтень 2020 - 15:00
А где можно посмотреть списки, за кого голосовать? Там же и партии и кандидаты в обл Раду и миськ.раду, чет я запуталась. А еще лучше почитать программы, а не вот это вот "мы против амброзии"
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 жовтень 2020 - 15:28
А где можно посмотреть списки, за кого голосовать? Там же и партии и кандидаты в обл Раду и миськ.раду, чет я запуталась. А еще лучше почитать программы, а не вот это вот "мы против амброзии"
Інформація і посилання були на цій же сторінці, але вище - дублюю все разом: 13 кандидатів на посаду Полтавського міського голови і 20 партій Бюлетень з партіями матиме такий вигляд:
1. "Опозиційний блок"
2. "Сила і честь"
3. ВО "Батьківщина"
4. "Патріот"
5. "Сила людей"
6. "Опозиційна платформа - За життя"
7. "Партія зелених України"
8. "Всеукраїнське об'єднання "Факел"
9. "Об’єднання "Самопоміч"
10. "Європейська Солідарність"
11. "Українська стратегія Гройсмана"
12. "Громадянська позиція"
13. "Соціальна справедливість"
14. "Слуга народу"
15. "Сила права"
16. "Радикальна партія Олега Ляшка"
17. "Партія Шарія"
18. "Голос"
19. "Незалежність"
20. Аграрна партія України
21. ВО "Свобода" СПИСОК КАНДИДАТІВ ДО ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Ознайомитись із кандидатами у міську раду по своєму виборчому округу можна тут: СПИСОК КАНДИДАТІВ ДО ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020)
Відредаговано Kalinna, 12 жовтень 2020 - 15:36.
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 12 жовтень 2020 - 16:08
Інформація і посилання були на цій же сторінці, але вище - дублюю все разом: 13 кандидатів на посаду Полтавського міського голови і 20 партій Бюлетень з партіями матиме такий вигляд:
1. "Опозиційний блок"
2. "Сила і честь"
3. ВО "Батьківщина"
4. "Патріот"
5. "Сила людей"
6. "Опозиційна платформа - За життя"
7. "Партія зелених України"
8. "Всеукраїнське об'єднання "Факел"
9. "Об’єднання "Самопоміч"
10. "Європейська Солідарність"
11. "Українська стратегія Гройсмана"
12. "Громадянська позиція"
13. "Соціальна справедливість"
14. "Слуга народу"
15. "Сила права"
16. "Радикальна партія Олега Ляшка"
17. "Партія Шарія"
18. "Голос"
19. "Незалежність"
20. Аграрна партія України
21. ВО "Свобода" СПИСОК КАНДИДАТІВ ДО ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Ознайомитись із кандидатами у міську раду по своєму виборчому округу можна тут: СПИСОК КАНДИДАТІВ ДО ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020)
Спасибо
Опубліковано 13 жовтень 2020 - 22:09
Опубліковано 15 жовтень 2020 - 13:56
С 01.10.2019 денежная масса увеличилась на 32% (+417,9 млрд грн). Еще 5-6% - это станет девальвационно-необратимо.
Опубліковано 15 жовтень 2020 - 22:25
Позавчера Кабмин изменил критерии отнесения городов к различным зонам карантина, а уже сегодня восемь областных центров "оказались" по новой методике в красной зоне. До выборов еще время есть, чтобы и остальных туда загнать.
А интересная ситуация вырисовывается. В красной зоне запрещены массовые мероприятия. Избирательные участки - это место скопления людей (вспомните очереди на последний выборах). Соответственно работа избирательных участков будет не совсем законна, т.к. на них не будет возможности соблюдения санитарных норм.
Вывод: любо введут "пропускной" режим типа "в час по чайной ложке", чтобы минимизировать количество проголосовавших (соответственно после закрытия дверей осуществить массовый вброс оставшихся бюллетеней)
Либо второй вариант: выборы проходят и... (внимание) если они не устраивают "заинтересованную" сторону - объявляются незаконными из-за несоблюдения карантина ! Очень удобна схема, т.к. по ней можно аннулировать результаты только по "неудобным" участкам, а "послушные" оставить в силе !
Не хочется оказаться Нострадамусом
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 16 жовтень 2020 - 12:14
Позавчера Кабмин изменил критерии отнесения городов к различным зонам карантина, а уже сегодня восемь областных центров "оказались" по новой методике в красной зоне. До выборов еще время есть, чтобы и остальных туда загнать.
А интересная ситуация вырисовывается. В красной зоне запрещены массовые мероприятия. Избирательные участки - это место скопления людей (вспомните очереди на последний выборах). Соответственно работа избирательных участков будет не совсем законна, т.к. на них не будет возможности соблюдения санитарных норм.
Вывод: любо введут "пропускной" режим типа "в час по чайной ложке", чтобы минимизировать количество проголосовавших (соответственно после закрытия дверей осуществить массовый вброс оставшихся бюллетеней)
Либо второй вариант: выборы проходят и... (внимание) если они не устраивают "заинтересованную" сторону - объявляются незаконными из-за несоблюдения карантина ! Очень удобна схема, т.к. по ней можно аннулировать результаты только по "неудобным" участкам, а "послушные" оставить в силе !
Не хочется оказаться Нострадамусом
Немного похоже на бред сумасшедшего, извините.
Выборы - не массовое мероприятия. Скопления народу на выборах никогда не было. Ничего не мешает организовать организованные очереди на улице.
Второй вариант вообще без комментариев.
Опубліковано 16 жовтень 2020 - 12:30
Даша, второй вариант не смахивает на референдум в Крыму, не?
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 16 жовтень 2020 - 13:05
Даша, второй вариант не смахивает на референдум в Крыму, не?
Не. Ну и наверное я наивна и все еще не верю в подобное. Про Крым слухи ходили... давно. Это не было для меня шокирующим событием.
Ну то есть они дурачье конечно, но такую откровенную хрень... ну нет... ну нет же, да? ....
И карантин во многих странах намного жесче чем у нас сейчас....
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 16 жовтень 2020 - 13:58
Немного похоже на бред сумасшедшего, извините.
Выборы - не массовое мероприятия. Скопления народу на выборах никогда не было. Ничего не мешает организовать организованные очереди на улице.
Второй вариант вообще без комментариев.
почитайте определение что такое массовое мероприятие... это очень широкое понятие с кучей разделения по видам.и т.п.и выборы тоже относятся.
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 жовтень 2020 - 15:56
Ну то есть они дурачье конечно, но такую откровенную хрень... ну нет... ну нет же, да? ....
У тебе після виборів 2019 ще є сподівання на здоровий глузд?
У мене були тоді, але зникли після оголошення результатів...
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|