Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 04 вересень 2020 - 08:55
Kalinna
-
-
Опубліковано 04 вересень 2020 - 16:56
Kalinna
-
-
Опубліковано 04 вересень 2020 - 20:47
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 вересень 2020 - 07:39
Кравчук підтвердив, що Україна дозволила бойовикам «ДНР» оглянути позиції ЗСУ на Донбасі
https://glavcom.ua/a...asi-704420.html
Відредаговано Kalinna, 10 вересень 2020 - 07:40.
Kalinna
-
-
Опубліковано 18 вересень 2020 - 10:45
Давайте підсумуємо досягнення "парня з народу" за півтора року:
- заборона армії виконувати свою роботу з забезпечення захисту і безпеки України
- знищення програми харчування армії і повернення фірм прокладок. Відмова від нового сух-пайка
- припинення будівництва житла для військових
- припинення ракетної програми
- майже повністю зупинено постачання нової техніки
- скорочення армії на 80 тисяч осіб
- падіння ВВП на 11% в кварталі, і 4.7% по року до 2019 року
- дефіцит бюджету з 3% зростає до 7.5%. Дірка в бюджеті 300+ млрд грн.
- грошей надрукували за місяць більше ніж за кілька років
- зрада СБУ - зрив спец операції, та позбавлення СБУ функцій розвідки
- знищено незалежность НАБУ/САП. Безвіз висить на волосинці і може бути втрачений.
- тарифи зросли, субсидії - зменшилися
- повернули корупційні схеми до МОЗу. Повністю зірвана закупівля ліків.
- повернули розпил на будівництві доріг. Будують гірше і в 2.5 рази дорожче.
- кишенькові суди повертають гроші олігархам, регіонали сидять при владі, патріоти - за ґратами.
- атомна галузь з прибуткової генерує мільярдні збитки
- вугілля закуповується в Росії, дорожче ніж Роттердам +. Електроенергія купується в РФ теж.
- повернули кортежі, телефонне право, рішалово, мусорів, обраність та недоторканність
- повністю зруйнована коаліція підтримки України у війні з РФ
- МВФ кинуто через коліно, інвестори розпродають ОВГЗ. Макрофінансова стабільність летить у прірву разом з курсом $.
Ну шо, хоч посміялися? Молодці.
Опубліковано 23 вересень 2020 - 19:39
Я поражаюсь выбору наших горожан, и уверенна, тут на форуме 95 процентов за Мамая. За чела, при котором разруха города достигла апогея , за чела, который угробил коммунальный транспорт, не воспользовался кредитом для покупки траликов и тд тп. Посмотрите на Кременчуг, прекрасная набережная, транспорт - первое что бросается в глаза. По моему там уже и электронный билет есть (поправьте, если ошибаюсь). Вообщем, кого выбираем то и маем.
Не, я не верю, что на форуме 95 процентов за Мамая. Третий раз он не должен пройти. Это совсем маразм будет...
Рейтинги надутые! Сегодня одна такая опрос у меня пыталась сделать - один из вопросов "как вы думаете по чему растёт рейтинг Мамая?" и варианты о его заслугах. Ответила "всё неправда" и меня так взбесили эти варианты, что по моему ответу девушка уловила мой настрой и быстро ретировалась...
А потом такие опросы выдают почему такой рейтинг
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:07
Мирослава, а багато хто досі відмовляється вірити про 73%, чесно, без підйо.. Тому готуйся до гіршого(
Відредаговано Alice_88, 23 вересень 2020 - 20:08.
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:24
Я тут серіальчик передивляюся, так от між серіями вискакує реклама одного з наших кандидатів (не "красівого"). Я все це слухала-слухала, і зрозуміла, що я його вже дійсно вважаю гідним кандидатом! Тобто на мене подіяла реклама! До цього я досить скептично відносилася до цієї політсили.
Що я хочу сказати, Мамай з концертами скрізь і всюди - ой добре промиває мізки...
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:29
Мирослава, а багато хто досі відмовляється вірити про 73%, чесно, без підйо.. Тому готуйся до гіршого(
Опять тоже самое (вот знала, что не упустит кто-то возможность ), но отвечу...
Там совсем иная история - новое лицо и у многих проголосовавших вариант "против" сработал, а не "за"
А здесь старое лицо! Проверенное!
И если с ПП есть, что вспомнить из хороших шагов, то здесь ничего!
Первый раз - "не успел мол"
Второй раз - должен был успеть, но стало ещё хуже...
Гречка, мультики, "любовь и голуби" делают местные выборы? Я отказываюсь в это верить
Відредаговано mitera, 23 вересень 2020 - 20:29.
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:31
Я тут серіальчик передивляюся, так от між серіями вискакує реклама одного з наших кандидатів (не "красівого"). Я все це слухала-слухала, і зрозуміла, що я його вже дійсно вважаю гідним кандидатом! Тобто на мене подіяла реклама! До цього я досить скептично відносилася до цієї політсили.
Що я хочу сказати, Мамай з концертами скрізь і всюди - ой добре промиває мізки...
це той кандидат, що ходив у декрет?)
Там совсем иная история - новое лицо и у многих проголосовавших вариант "против" сработал, а не "за"
Гречка, мультики, "любовь и голуби" делают местные выборы? Я отказываюсь в это верить
та однакова це історія, абсолютно. Просто всіх на різне купляють, от і все, всупереч здоровому глузду.
Відредаговано Alice_88, 23 вересень 2020 - 20:29.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:34
А мені здається, що люди беруть крупу у Мамая, потім ящики матковського, але на виборах це може лише пенсіонерів підкупити, хоча...
Знайшла рейтинги , то у капліна 9.2%, а в Іващенка 9%
Питання виграє той хто набере більше голосів, чи буде й другий тур, якщо кандидат не набере більше 50%?
Відредаговано Belyanochka, 23 вересень 2020 - 20:35.
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:55
це той кандидат, що ходив у декрет?)
.
Я не знаю таких подробиць) Пішла гуглить)
Опубліковано 23 вересень 2020 - 20:58
Я не знаю таких подробиць) Пішла гуглить)
в мене просто між серіалами ролік Половинки, де він пронікновєнно розказує, що був у декреті)))
Опубліковано 23 вересень 2020 - 21:01
в мене просто між серіалами ролік Половинки, де він пронікновєнно розказує, що був у декреті)))
А нє, не про декрет)))
Опубліковано 23 вересень 2020 - 21:08
А мені здається, що люди беруть крупу у Мамая, потім ящики матковського, але на виборах це може лише пенсіонерів підкупити, хоча...
Знайшла рейтинги , то у капліна 9.2%, а в Іващенка 9%
Питання виграє той хто набере більше голосів, чи буде й другий тур, якщо кандидат не набере більше 50%?
Будет второй тур
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 23 вересень 2020 - 21:45
Декрет він оформляв, коли був зам.директора Приватбанку( здається, тоді Удовіченко був). З декрета не вийшов - звільнився.
Опубліковано 23 вересень 2020 - 21:50
Декрет він оформляв, коли був зам.директора Приватбанку( здається, тоді Удовіченко був). З декрета не вийшов - звільнився.
яка мила історія)
Kalinna
-
-
Опубліковано 23 вересень 2020 - 21:50
саме тому, що не справдились надії на "нові обличчя" оберуть перевіреного негідника із старих кадрів
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 24 вересень 2020 - 16:10
Не, я не верю, что на форуме 95 процентов за Мамая. Третий раз он не должен пройти. Это совсем маразм будет...
Серьёзно?! Хотя мы тоже в 73% не верили....но маємо те шо маэмо....
Опубліковано 24 вересень 2020 - 16:42
Про 95% на форуме это художественное преувеличение. Пока никто вообще здесь не говорил, что он собирается голосовать за Мамая, да и рейтинги говорят о 20% по городу, и это по большей части пенсионеры, подозреваю.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|