Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 липень 2020 - 15:27
Helgi Sharp с Ol Sharp.
6 ч. ·
...
The Washington Post: «Реформи в Україні померли, а слово Зеленського нічого не значить».
Провідне американське видання публікує матеріал «Голова банку України подав у відставку і отримав труну як попередження. Це скандал, який загрожує економічному здоров’ю»:
https://www.washingt...pzqPcVJGQmbYDt4
Вашингтонський часопис пише, що Україна шукає нового голову НБУ, проте ті, хто бажає подати свою заяву на заміщення посади, мають бути обережними.
Тут будуть потрібні міцні нерви. Посада, за словами американського щоденника, передбачає постійні напади з боку телеканалів та впливових осіб.
Також тут існує тиск з боку політиків. Проплачені демонстрації цілком можливо прийдуть до ваших дверей. І це не теоретичні погрози. Видання повідомляє, як до домівки Якова Смолія, який залишив, за його словами, внаслідок тиску на голову НБУ, принесли символічну труну. Все це, на думку часопису, пробило ще одні «дірку» в обіцянках незаплямованого врядування, які лунали від Зеленського.
Зрештою, уряд Зе може постати перед серйозним конфліктом з тими, кого Україна потребує якнайбільше. Йдеться про її друзів у Європі, США та світових фінансових установах.
Криза, пов’язана з НБУ, як зазначає американська газета, різко піднімає ставки в Україні. Згідно з фахівцями, сумніви у незалежності українського центробанку ставлять під сумнів мільярди потенційної фінансової допомоги від МВФ, а також Євросоюзу.
На думку фахівця з нових ринків Тімоті Еша, напад на НБУ надходить з боку впливового олігарха Ігоря Коломойського у намаганнях повернути контроль над його колишнім банком, який було націоналізовано 2016 року. Видання вказує, що саме Коломойський намагався позбутися Якова Смолія як голови НБУ.
На додаток, Тімоті Еш відверто каже, що «реформи в Україні померли». Більше того, існує серйозне занепокоєння тим, що ми стаємо свідками повернення до руйнівної економічної політики в Україні, яку свого часу проводив президент-втікач Віктор Янукович.
Вашингтонський часопис завершує, зазначаючи, що часові рамки гіркої відставки голови українського центробанку також постають певним ударом, бо ж лише три тижні тому Зе підписав меморандум з МВФ, погодившись на всі умови для того, аби фінансова допомога почала надходити в Україну. З огляду на це, газета стверджує, що «слово Зеленського геть нічого не значить».
Опубліковано 13 липень 2020 - 15:46
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 липень 2020 - 16:23
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 липень 2020 - 16:42
- А де зараз президент? - В Луцькій області. - Нема в Україні Луцької області. - Так в Україні й президента ж нема.
PS: Було б смішно, якби не було так сумно...
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 липень 2020 - 12:47
Під Горлівкою загинули два українці, з яких один медик. Група з 9 наших військових і представником СЦКК вийшла забирати тіло вбитого українського розвідника. За згодою з ОБСЄ. У спеціальних шоломах і броніках. Була засідка. Розстрілювали їх з трьох сторін. І - тиша. Мовчить "один з найвпливовіших лідерів". Мовчить Єрмак, який з братом не шахраїть. Мовчить Міноборони, стурбоване скороченням ЗСУ і відміною ромбів Скоропадського на погонах. Генштаб новину видав - англійською мовою. А головне - мовчать всі ті моральні вилупки які 5 років виносили мозок команді Петра Порошенка за кожен фронтовий інцидент. Де вони зараз, всі ці активісти та волонтери з язиками вже зеленими від вилизування ЗЕдуп? Я знаю де вони - готують сили, аби наприкінці серпня дружно горлати як "Порошенко злив Іловайськ". А Україна? А українські бійці? Питання риторичне.
Дмитро Калинчук
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 липень 2020 - 19:59
Kalinna
-
-
Опубліковано 17 липень 2020 - 16:50
Нардеп "Слуги народу" Дмитро Наталуха заявив, що ЗЕкоманда готова взяти на себе відповідальність за інфляцію та зростання цін в наслідок грошової емісії. Бо, мовляв, інакше мільйони українців втратять свої робочі місця. Перекладаю слова нардепа українською: "ЗЕкоманда догосподарювалася до того, що вона мусить включати друкарський верстат, а відтак інфляція і зростання цін - неминучі. Змиріться". Нагадайте, будь ласка. Рік тому, коли обирали оце зелене казна-що, в Україні говорили про інфляцію, зростання цін, зникнення робочих місць? А то я не пригадую.
Дмитро Калинчук
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 липень 2020 - 23:27
Поранений боєць, якого підступно розстріляли росіяни під час операції з евакуації тіла бойового побратима, пролежавши 4 дні в сірій зоні, помер, так і не дочекавшись допомоги. Навіть не хочу уявляти, ЩО всі ці дні відчував він і ЩО відчували його рідні і побратими. А говнокомандувач в цей час поїхав відпочивати на державну дачу на о. Бірючий, замість того, щоб підняти на ноги всю світову спільноту і таки витягти пораненого бійця звідти, як це зробив би Порох. #Ви_зробили_це_разом і ця смерть і на совісті зе-виборців, в тому числі.
Kalinna
-
-
Опубліковано 21 липень 2020 - 11:22
Хвилинка відвертості... Друзі, от дехто з Вас запитує чому я перестав писати дописи у фб, де пропала моя відвертість і запал) ... Дякую, звісно, приємно) . Відповім.) Я був закоханий у власний народ. Попри всі наявні проблеми - я вірив у нас. Ми пережили цунамі жорстоких випробувань. Тисячу років безліч варварів намагались вбити наше тіло. А впродовж кількох останніх сотень років - найзатятіший з варварів намагається вбити нашу душу. Але попри усе це, ПІСЛЯ всього цього саме ж ми: Обрали Незалежність абсолютною більшістю, Зробили Революцію на Граніті, Памаранчеву, Гідності. Обрали Європейське майбутнє , скинули зека. Самотужки, кіборгами, добровольцями, волонтерами і небайдужими людьми - спинили русскую весну, та російську окупацію. Це дякуючи нашим зусиллям проведено декомунізацію, заборонено комуністів, нарешті створено нашу церкву, і прямо на мій ДН прийнято мовний закон...) Я тихо вірив, що хребет нації не зламано, і всі негаразди та "качєлі" - лише питання часу. Але я помилявся. За останній рік ви переконливо мені довели, що все що зроблено, це просто дивовижний результат маленької жменьки активних небайдужих людей. А переважній більшості, величезній, абсолютній більшості - реально чхати з височенної гори на те, що для мене є важливим і головним.... Виявилось, що це моє найцінніше - вам просто на "хлєб нє намажеш" і дарма не потрібне... Виявилось, що жахливо великій кількості українців тупо пофіг, якщо зникне їхня мова. Ну а з нею і гідність. Вони навіть добровільно готові проміняти свою мову на мову тих, хто їх закріпачив. І з самобутнього самодостатнього народу - остаточно перетворитись у недонарод, колонію. Та і навіть який прапор майорітиме над головою - теж багатьом чхати, а кожному 5-му взагалі мариться російський... 73% з нас, голодний і ображений пролетаріат - качнулись на дешевенький популізм Зе і Ко... Це хоч і журба, але практично норма для всіх народів планети. Власне, в тій же Росії на популізм качнулось аж 80%. Тому я навіть не буду згадувати про той сором, який відчуваю ледь не щодня за блазня і ваш вибір. Та є речі, які мене справді шокують. 44% українців негативно ставляться до декомунізації, а ще понад 20% - байдуже... Тобто уявімо, що прийшов до вас якийсь мудак, вбив всю вашу родину, вас закріпачив, і назвав ваше місто у свою честь. І виходить, що 2 з 3-х українців цілком спокійно готові жити в місті з назвою ката вашої матері! А більшість аж навіть взагалі ПРОТИ перейменування. Курва, ви що, хворі на голову, люде? Де ваша, якщо не гідність, то хоча б сором? Які кізяки у ваших головах? 51% українців вважає, що справи на Пороха справедливі. Тобто ви хочете крові Пороха. Ок, ну зрозуміло, чого ж, пролетаріат завжди хотів отнять і подєліть. Це, щоправда не дуже корелюється з ненамазаним хлібом, ну та ладно, я всеодно нездужаю вашу логіку. Тільки ви хоч в курсі, що Пороха не судять за корупцію? Її просто не знайшли, шукаючи істерично цілий рік. І почали таскати його за що попало. За картини, за Томос, за якісь накази Генералові ... І от 51% українців вважаєте ці справи справедливими? Ви ідіоти, чи знову просто не розібрались? Кожен третій українець у другому турі готовий проголосувати за Бойка... !!! Кожен третій готовий привести до влади тих, хто спонсорується на гроші країни, яка на нас напала просто зараз. Та що з вами таке? А хіба на 6-му році війни ви не мали би щиро ненавидіти тих, хто вбив понад 10000 ваших співвітчизників, а мільйон лишив без домівки? І хіба ви не повинні були задуматись, погуглити і, нарешті, зрозуміти хто ворог? Гаразд, задуматись, то не ваше. А серце ви маєте? Як воно підтримувати ворога, коли приходять похоронки дітей щодня, га? Нє всьо так адназначна? То може це ми, українці, зайшли на суверенну територію Росії і ведемо там бойові дії, втручаючись зброєю у справи іншої країни? Чи яка ще однозначність потрібна? Я так розумію, що ви не виїхали звідси в рашку лише тому, що просто не здатні зібрати пожитки і звалити? Чи просто щиро сподіваєтесь, що рашка спасёт вас сама? Як ви можете тут жити взагалі, зрадойоби? Оце такий настрій маю... Тому писанину закинув. Шукаю рівноваги деінде.... А додати ще сюди переслідування патріотів і волонтерів, то прямо взагалі хочеться зацілувати вас в ясна, дорогі мої 73%. Ви знаєте, наприклад, що у Юлії Кузьменко є 14-ти річна дитина, і за проведений цей майже рік за ґратами дитині дозволили подивитись на маму тричі через скло... . Навіть не поспілкуватись і не доторкнутись. Це за що так з людиною? Вона якийсь звір, псих? За недоведені звинувачення, які усім адекватним людям здаються абсурдними? А ви й далі мовчите і підтримуєте свого бубочку? Нація перетовчена. І все частіше мені здається, що незворотньо.. Лишилась лише жменька недобитків, які тягнуть цю країну з болота. І я поняття вже не маю на що вистачить сил у активної меншості. Бо пасивна більшість з айкосами смалить все активніше.
Відредаговано Kalinna, 21 липень 2020 - 11:38.
Опубліковано 22 липень 2020 - 08:53
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 липень 2020 - 09:30
Всі політичні диванні експерти пишуть, що це постанова Авакова
)
Ну, да ситуація якась мутна.
Відредаговано Maximather, 22 липень 2020 - 09:31.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 22 липень 2020 - 11:04
Всі політичні диванні експерти пишуть, що це постанова Авакова
)
Ну, да ситуація якась мутна.
Тупо запугивают народ. Это не первая ситуация такого трэша. Да, Аваков, да не уволил его Зеля. Точка. О какой смене власти Вы мечтали, граждане, в большинстве своём?
Опубліковано 22 липень 2020 - 14:42
Kalinna
-
-
Опубліковано 22 липень 2020 - 14:48
Список не повний: Чотири дні – саме стільки, тобто повільно і довго, помирав у сірій зоні поранений український солдат після того, як Володимир Зеленський взяв ситуацію під особистий контроль. І скоріш за все, ще доповнюватиметься і доповнюватиметься...
Kalinna
-
-
Опубліковано 22 липень 2020 - 23:04
Офис Президента просит всех заложников прибыть в Луцк для пересъёмки эпизода освобождения
Kalinna
-
-
Опубліковано 23 липень 2020 - 13:12
#Білий_прапор ...
Загалом, вчора це повідомлення від Сивохо і іншої нечисті про те, що скоро настане всеосяжне перемир'я - воно трохи напружило. Подзвонив по знайомим в бригади на фронті. Напружився сильно.
З учорашнього дня на всі вопи (взводний опорник) почали заїжджати перевіряючі-контрольори. Званням від майора і вище, всі зі штабів ООС. Всі тупо з однією метою - контроль за припиненням вогню, контроль за невикористанням безпілотників. І особовому складу доводиться, що в разі "чого" - будуть страшні кари, всім, від порушника режиму перемир'я і до командирів. Навіть якщо вони були не в курсі. Командири теж напружилися.
Не можна вести розвідку. Тобто, сліпі і не знаємо про плани противника. Якому глибоко насрати на всі папірці і перемир'я. Який влаштовує засідки і розстрілює евакуаційні групи.
Не можна використовувати безпілотник. Тепер не дізнатися про те, що ворог побудував новий бліндаж або прокопав новий окоп.
Не можна використовувати снайперів. Тобто, сепарскі снайпера тепер будуть бенкетувати.
Загалом, як-то так.
Ні, у нас в армії не слухняні зайчики-бубочки. У нас в армії серйозні чоловіки. Вони будуть продовжувати роботу, тільки тепер ... нелегально? незаконно? Без бойових розпоряджень, без координації з Артою, без координації з медиками. Своїми силами, самі, все самі. І якщо щось трапиться біда - з них зроблять крайніх і кинуть помирати. Чи не буде виплат і компенсацій.
Ласкаво просимо в цей дивний сірий світ.
Текст Юрій Бірюков
Переклад Вікторії Мірошніченко
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 липень 2020 - 14:30
Заборона на розвідку та захист: Чим “всеохопне припинення вогню” загрожує Україні
https://milnavigator...-захист-чим-вс/
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 липень 2020 - 16:15
Росія протягом тижня завезла на окупований Донбас понад два десятки 120-мм мінометів і майже 1,5 тис. тонн пального
https://m.censor.net...tiv_i_mayije_15
Kalinna
-
-
Опубліковано 26 липень 2020 - 17:59
Російські найманці "ЛНР" напередодні перемир'я перейшли в наступ і захопили ділянку сірої зони на Донбасі. Інформацію про це повідомили представники моніторингової місії ОБСЄ в новому звіті. Відповідно до опублікованого спостерігачами документу, російські найманці провели захоплення територій сірої зони між Орехово і непідконтрольним Голубовським в районі траси Бахмутка. У звіті повідомляється, що спостерігачі ОБСЄ помітили вириті бойовиками траншеї: російські найманці наблизилися до позицій української армії до 350 метрів. До наступу ЗСУ і НВФ поділяв кілометрову ділянку. Журналісти відзначають, що раніше підрозділи української армії змогли просунутися вперед в сірій зоні і закріпилися у станції сифон. Спочатку відстань між ЗСУ та НОФ на Бахмутці становило близько 3 км. Хтось ще, крім зрадника Зеленського, вірить в те, що Москва буде виконувати свої зобов'язання?
Ol Sharp
Опубліковано 27 липень 2020 - 13:27
РФ не может гарантировать прекращение огня на Донбассе, поскольку "не является участником конфликта", - Песков. Кто не лох?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|