Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 травень 2020 - 14:58
Ін от чесно?Ти сама медик?Ти говорила з медиками 2,3 ланки на цю тему?Не пости чужі слова..,.Ті з ким спілкувалась я молились про відміну реформи Супрун це геноцид власного народу і лікарів.
ну, я вже писала в цій темі, що лікарі з мого рідного селища ненавидять цю реформу) бо вони зараз сидять на мішку з грошима, а от чи далі таке буде - не факт) хто ж захоче від грошей відмовлятися.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 05 травень 2020 - 15:04
А по суті питання сказати нічого?
Странно что ты спрашиваешь )))) Можно было б уже привыкнуть
Опубліковано 05 травень 2020 - 15:44
Ін от чесно?Ти сама медик?Ти говорила з медиками 2,3 ланки на цю тему?Не пости чужі слова..,.Ті з ким спілкувалась я молились про відміну реформи Супрун це геноцид власного народу і лікарів.
а я от говорила, маю багато знайомих другої ланки. І вони навіть дуже за реформу були і чекали її. Бо хто хоче працювати, рости над собою і заробляти, той за. А кому важливо досидіти до пенсії і щоб пацієнтии від безвиході ходили, так звичайно шо проти.
Чому я повинна йти до лора, припустимо, у своїй поліклініці, якщо він там один і не шарить зовсім? Або за гроші у іншу? Чому він має отримувати гроші за всіх, хто відноситься до його території, просто так, а я маю крім податків ще окремо платить за те, щоб мене вилікували, в іншому місці?
Або що поганого, коли моя сімейна мене не влаштовує, і я від неї йду до кращої, а не вона отримує зп, а я до неї хожу тільки за довідками? Навіщо їй стараться, підвищувати рівень, і так прийдуть, бо вибору немає, а зтось може від безвиході і вилікується. Який поганий перший етап реформи, ага.
Відредаговано Alice_88, 05 травень 2020 - 15:48.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 05 травень 2020 - 16:44
Странно что ты спрашиваешь )))) Можно было б уже привыкнуть
Було сподівання, що людина яка так раділа відміні реформи - дасть більш змістовне обґрунтування
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:02
Былее подробно Тадуров всем объяснил. Для меня слово одного такого человека весомее хора певунов по методичкам.
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:15
Былее подробно Тадуров всем объяснил. Для меня слово одного такого человека весомее хора певунов по методичкам.
Питань більше не маю
Тадуров, Медведчук, Рабінович і т.п. - люди, репутація яких каже сама за себе, вони все роблять для блага України
https://uk.wikipedia...орис_Михайлович
Відредаговано Kalinna, 05 травень 2020 - 17:23.
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:18
І чому мене досі дивує, як до влади прийшли люди які працюють проти держави?
З таким електоратом - це закономірність, а от все рівно не розумію...
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:25
Сделаете столько успешных операций, как Тадуров , будете иметь такой же коэфициент полезности обществу и , не побоюсь этого слова, человечеству, и тогда я Вас послушаю. Может быть.
І чому мене досі дивує, як до влади прийшли люди які працюють проти держави?
З таким електоратом - це закономірність, а от все рівно не розумію...
Я не голосую. И не бегаю на различные сбиговыська. И не вампирю в политических темах ежедневно. Я просто живу по совести )
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:43
И не вампирю в политических темах ежедневно. Я просто живу по совести )
Уже казала - повторюсь, результат ваших "глибоких роздумів" можна спостерігати у всіх темах
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:48
Як вважав Арістотель, кожна людина політична за своєю природою, якій неодмінно властиві громадянські якості. А політичність - це така сама невід'ємна ознака кожної особистості, як біологічність, фізіологічність і соціальність. У кожної людини є внутрішня потреба суспільного об’єднання й політичної діяльності ,і це характеризує її як політичну істоту. Адже, історично розвиток суспільства, за Арістотелем, - іде від сім’ї до громади, а потім від громади до держави. Якщо людина існує поза межами політики, значить існує поза межами держави і суспільства загалом.
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:50
Уже казала - повторюсь, результат ваших "глибоких роздумів" можна спостерігати у всіх темах
Я тоже повторюсь, не успеваю за "лидерами мнений". И без срача, просто интересно, что у другого человека в голове. Скажите пожалуйста, зачем Вы настойчиво спрашиваете мнение другого человека, если Вас не интересует вовсе его взгляды, а целью есть просто "пофэкать" ? )
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:53
После Аристотеля можете не отвечать. Уже и не хочется знать что там в мыслях.
Опубліковано 05 травень 2020 - 17:56
Однажды медсестричка из больницы с тополями говорила, что некоторых, если долго слушать, то не понятно кто дурак. А, если научным языком, то бодро идейные порой индуцируют окружающих. Я так думаю.
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 травень 2020 - 18:00
Однажды медсестричка из больницы с тополями говорила, что некоторых, если долго слушать, то не понятно кто дурак. А, если научным языком, то бодро идейные порой индуцируют окружающих. Я так думаю.
Не можу сперечатись - визнаю, що на відміну від Вас, не маю там знайомих ні серед пацієнтів, ні серед персоналу
Відредаговано Kalinna, 05 травень 2020 - 18:03.
Опубліковано 05 травень 2020 - 18:06
Не можу спорити - на відміну від Вас не маю там знайомих ні серед пацієнтів, ні серед персоналу
Этот человек у меня работал. А что там прокаженные среди персонала или пациентов ? И иметь знакомых это какой либо показатель ?
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 05 травень 2020 - 18:54
Инна, просто игнорируй. Возможно, если ей не отвечать она заметит это и уйдет. Но это не точно
Опубліковано 05 травень 2020 - 19:33
Какие не последовательные. То не им так, что пишешь кратко, не нравится, что пишешь подробнее.
А после дурацких смайликов сразу проникаешся доверием, что человек глубоко владеет вопросом и надо к нему прислушаться.
Пока мыла посуду думала о медреформе. Вот хороший пример психбольницы. Судя по смайликам и том, что люди мало представляют какие услуги предоставляет эта больница. Понимаешь, что люди дольше лоркабинета или кабинета педиатра медицину не видят. Не скажу, что и я большой спец в этом, но мне хорошо известно что , например специализированные больницы предоставляют медицинские услуги для наркозависимых, людей с особенностями развития, с невротическими состояниями, с депрессивными, с дементными возрастными.... Я даже не могу перечислить все это.
И часто эти люди или их родственники не заплатят за лечение.
Я сильно не вникала, но из крох информации, которая ко мне доходила я поняла, что они первыми попадают под "оптимизации"
Мне совсем не хочется, чтобы не оказалось дежурной бригады, если к соседу , вдруг, прискачет пушистая белочка после запоя.
Одна моя знакомая врач-стоматолог живет в многоквартирном доме. У них соседка чудила-чудила более-менее безобидно, а потом газ включила и завоняла весь подъезд. Хорошо, что без последствий.
В общем, примерно так
Відредаговано Cu-jo, 05 травень 2020 - 19:35.
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 05 травень 2020 - 19:45
Не можу сперечатись - визнаю, що на відміну від Вас, не маю там знайомих ні серед пацієнтів, ні серед персоналу
Жаль,можуть знадобитися,всі під Богом ходимо
Опубліковано 05 травень 2020 - 21:33
Жаль,можуть знадобитися,всі під Богом ходимо
Как обычно, у вас самый содержательный комментарий по сути обсуждаемого вопроса...
Відредаговано Tanesk, 05 травень 2020 - 21:35.
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 06 травень 2020 - 00:30
Как обычно, у вас самый содержательный комментарий по сути обсуждаемого вопроса...
А ваш так взагалі, доречніше нікуди(((
5 користувачів читають цю тему
0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|